Spar 10% på alle solbriller

Spar 10% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Kortholdere i metal

Der er en grund til at metalkortholdere er så populære. En kreditkortholder i stål er enkel, klassisk og stilren. Dine kreditkort og andre kort er godt beskyttet – og en tynd og kompakt metalkortholder til mænd kan nemt være i en lomme, uden at lommen buler ud og smadrer dit overordnede look.

En kortholder i metal er perfekt til dig, der ikke slæber rundt på en masse kort og lægger vægt på at omgive dig med ting, der er enkle, elegante og funktionelle.

Vi ved godt, at en kortholder kan synes som en lille ting, men tænk lige over, hvor meget du bruger den – hvis du har det bare nogenlunde ligesom os, så er kreditkortet og de andre kort oppe af lommen hver dag, ofte flere gange om dag. Så hvorfor ikke lufte dine kort med stil!

kr
kr
5 produkter

Fordele ved kortholdere i metal

En kortholder i stål er nem at åbne og har plads til de kort, du bruger mest, typisk en 5-6 kort. Vores metal kortholdere er lavet i holdbart og stærkt, rustfrit stål – og du kan vælge kortholdere med foring for at sikre, at dine kort ikke får ridser. En kortholder i metal har mange fordele – udover at se godt ud:

• Dine kreditkort er godt beskyttet

• Designet er flot og maskulint

• En tidløs og elegant løsning

• Perfekt til personlig indgravering

Sådan vælger du den rigtige kortholder i metal

En metalkortholder til mænd skal selvfølgelig passe sammen med din overordnede stil og dit look. Hos Trendhim finder du kortholdere i metal i forskellige farver, fra guldtonede stålkortholdere til sølvfarvede og sorte kortholdere.

Vælg en kortholder, der matcher dine øvrige accessories i metal for et gennemført og helstøbt look. Det betyder, stål samme med stål, sølvfarve med sølvfarve og guld med guld. Du vil blive overrasket over, hvor godt det ser ud, når du står med din metalkortholder i hånden og den bare matcher uret på dit håndled, dit armbånd eller dine ringe.

Find din kortholder i metal hos Trendhim

Hos Trendhim fører vi kun metalkortholdere i den bedste kvalitet rustfrit stål. Du kan vælge mellem flere forskellige designs og størrelser og gå efter blankt stål, børstet stål eller et mix af stål og læder – det er helt op til dig, din stil og dit look.

Leder du efter en helt unik kortholder til dig selv eller som en gave, da er en kortholder med en personlig indgravering det oplagte valg.