Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Læder urremme 20mm

En læder urrem på 20mm er en af de smallere urremme til herreure. Den smalle rem giver et let og klassisk look til dit ur, og du kan få vores læder urremme 20mm i et væld af lækre modefarver.

Du kan vælge at købe en enkelt urrem som afløser for den gamle urrem, eller du kan vælge at købe flere. Remmene er nemme at skifte, og med urremme i forskellige farver har du altid en urrem, der matcher dit outfit – og så bliver det ikke meget mere gennemført.

kr
kr
6 produkter

Flere urremme – et utal af kombinationer

Du får altid det bedste og mest gennemførte look, når der er balance i tingene. Det vil sige, når dit ur matcher dine øvrige accessories, og når du vælger farvetoner, der står godt til hinanden.

Hos Trendhim går vi meget op i netop at give dig muligheden for at finde den perfekte balance ved at tilbyde dig masser af valgmuligheder og alternativer, f.eks. i farverne på vores læder urremme.

Find din nye urrem hos Trendhim

Vi har masser af lækre urremme i 20mm bredden – og er du en af de mange moderne mænd, der går op i dyrevelfærd, har vi også urremme i vegansk læder.