20% rabat på alle smykker

00:00:00

20% rabat på alle smykker

Udløber snart

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Læderurremme 22mm

Med en urrem i læder kan du tage dit vigtigste accessorie til det næste niveau. Ure er ikke kun skiven i midten med viserne, der drejer rundt og fortæller dig, hvad klokken er. Det er et modevalg, der kan gøre underværker for et stilfuldt udtryk.

Derfor skal det ikke udelukkes, at remmen på begge sider af urskiven også fortæller en vigtig historie i dit valg af accessories.

kr
kr
1 produkter

Flotte læderremme til ure

Med en læderurrem 22mm kan du sikre dig et elegant og klassisk udtryk. Det er et sikkert og stilfuldt valg, og du kan føle dig moderigtig både til indkøb af aftensmad på en regnfuld torsdag og til jobsamtale hos dit nye drømmejob om fredagen.

Flere muligheder for et personligt udtryk

En læderurrem 22mm kan købes i mange forskellige farver og designs. Du kan med fordel style det med en klassisk og simpel urskive for at få et sofistikeret og smagfuldt udtryk. Det kan dog anbefales at være varsom med at kombinere den med store, komplicerede og tekniske urskiver.

Med en læder urrem kan du også have muligheden for at skifte frem og tilbage mellem forskellige farver og designs. På den måde får du meget mere moderigtigt råderum uden at skulle købe mange nye ure.