Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Nøglesnore i læder

Du kender med sikkerhed til situationerne, hvor du ikke kan finde en bestemt nøgle, og hvor du roder rundt i tasken, skuffen eller jakken for at finde den. Med en nøglesnor i læder er det slut med at bruge tid på at lede efter løse nøgler.

kr
kr
Typer af Personliggørelse
15 produkter

Køb stilren nøgleholder i læder online

Både mænd og kvinder bruger i stigende grad nøglesnore, når der skal være styr på nøgler til hus, garage, arbejdsplads eller bil. Den store fordel ved at bruge en lædernøglesnor er slidstyrken og holdbarheden. Læder er et naturmateriale, som holder til alt det slid, der vil opstå, når det personlige tilbehør bruges dagligt.

Læder bliver mere blødt og fleksibelt, des mere det er i brug. Du kan vælge mellem forskellige typer af keyhangers i læder, så du får dét tilbehør, som matcher din stil.

Vælg nøglesnor i læder der matcher dit look

Om du er til en klassisk nøglesnor i læder, eller om der skal være detaljer på oversiden af din nøglesnor, er en smagssag. Det vigtigste er, at du vælger dit tilbehør i et design og en farve, som passer til dig.

Det er en god idé at være opmærksom på typen af lås. Der kan være forskel på, hvor stor og solid låsen er. Har du planer om at bruge din læder nøglesnor til alle dine nøgle, skal du vælge et produkt med stor og robust lås. Du kan genkende de mest holdbare nøglesnore på, at låsen er lavet af metal eller stål.

Særligt om pris på nøglesnor i læder

Nøglesnore laves af forskellige materialer. Læder er dét, der har længst levetid. De populære keyhangers er en anelse dyrere sammenholdt med modellerne af polyester. Dog skal du være opmærksom på, at læder keyhangers holder i flere år end udgaverne, der er fremstillet af mindre robuste materialer.