Solbriller | Køb 2 og spar 20%

Solbriller | Køb 2 og spar 20%

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Oplukker ringe

Vil du være festens sjove og stemningsfulde indslag, er en oplukker ring must-have for dig. Ringen, der fungerer som praktisk smykke, kommer med sikkerhed til at bringe smilene frem hos festens deltagere. For du kan bruge den til at åbne alle festens sodavand og øl!

Smykket, du kan bruge som vært og gæst

Det er kun fantasien, der sætter grænser for i hvilke sammenhænge, du kan bruge en øloplukker ring. Det kan være til sommerfesten på arbejdspladsen, eller du kan bruge det praktiske smykke til de hyggelige grillaftener derhjemme. Den store fordel ved at købe oplukker ring i god kvalitet er, at du kan bruge dit smykke fest efter fest. 

Går du op i god smag og funktionalitet, skal du vælge en af de moderne øl ringe. Disse minder på afstand om en klassisk og stilfuld herrering, hvor en del af ringen har et hul i sig. 
Der findes et stort udvalg af de smarte og funktionelle ølåbner ringe, så der er garanti for at finde frem til den perfekte model for dig.

Den perfekte flaskeåbner ring til dig eller gave

Alle oplukker ringe har designet med det markante hul til fælles. Hvilken model af ring med oplukker, du skal vælge, afhænger af flere ting. Du kan med fordel bruge disse overvejelser, når gaven til dig selv eller ægtefællen skal købes:

• Hvilket materiale skal ringen være lavet af?

• Hvor stor en ringstørrelse er der brug for?

• Hvilket look skal ringen have?

Når du handler hos vores webshop, kan du være sikker på at kunne vælge oplukkerringe i forskellige størrelser. Det vigtigste er, at du kender til størrelsen på dén finger, som ringen skal sidde på.
Du skal have komfort i mente, når det kommer til ølåbner ringe. Langt de fleste mænd vælger at have deres ølring siddende på pegefingeren, da denne placering gør det nemmeste at åbne flasker.

Vælg det rigtige look

Hovedparten af alle moderne ringe med flaskeåbner er fremstillet af stål eller metal. Stål er det mest slidstærke og modstandsdygtige materiale, du kan vælge. Om din ring skal have det klassiske, lyse look fra metal eller stål, eller om smykket skal være overfladebehandlet, er en smagssag.

Køb oplukker ring til skarpe priser online

Øl ringe hører til de mest budgetvenlige smykker, du kan vælge til mænd. Ringene er vedligeholdelsesfrie, og de tåler at blive udsat for masser af slid og ydre påvirkning.

Bærer du herresmykker i forvejen, kan du vælge din ring i et matchende look, så stilen gennemføres. Når du handler online, får du mulighed for at sammenligne forskellige typer af oplukkerringe, så du får det rette look og den optimale størrelse.