Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Orange Butterflies

Orange er ikke en nem farve at håndtere, men det er et modigt valg for dig, der er villig til at tage udfordringen op! Her giver vi nogle råd til, hvordan du kan style en butterfly i orange, så du kan skille dig ud uden at clashe til den næste formelle begivenhed.

Det rigtige materiale

Det rigtige materiale har alt at sige. Orange kan komme i mange nuancer, fra den helt klare til den mere brunlige. Velour vil give et rigt, antikt look, som bestemt kan være fordelagtigt, hvis du er villigt til at omfavne det.

En smal butterfly kan også komme med mange fordele, når du vælger en mere kraftig farve. Farven vil ikke optage så meget plads, og du mindsker risikoen for, at den kan lyse op på din hud.

Du kan også overveje, om der skal være mønstre på din butterfly. Bryd farven op med nuancer eller andre farver, så du får noget spil i dit tilbehør.

Den rigtige skjorte

Din skjorte og din jakke skal tænkes ind, når du vil style en orange butterfly. Vælg en skjorte i enten sort eller hvid, og hav gerne andet tilbehør i samme nuance som din butterfly. Det kan være din jakke, dit bælte eller dine sko!

Med den rigtige skjorte undgår du, at din butterfly clasher med dit outfit. Når du vælger mere dristige farver som orange, især de klarere nuancer, kan du ikke tænke på de enkelte dele hver for sig. Det hele skal spille sammen i én harmoni og være gennemtænkt.

Sidst, så kan en orange butterfly meget nemt ligne de sommerfugle, mange er vandt til at se i virkeligheden – hvis du omfavner naturreferencerne med jordnære toner og mere naturlige materialer, kan du skabe et helt unikt og meget levende outfit.