Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Slipsekasser

En slipsekasse er et must-have, hvis du bærer slips, og absolut en god investering for dig, der har flere slips. En slipsekasse passer nemlig på dine slips samtidig med at den giver dig et godt overblik over din muligheder og farvevalg. Mandens garderobe bliver mere overskuelig og bedre organiseret med en slipse kasse, der gør det nemt at klæde dig flot på hver eneste dag.

4 produkter
4 produkter

Derfor kan dine slips ikke bare hænge på en bøjlestang

Slips er som regel fremstillet i nogle relativt sarte materialer, der stiller krav om nødvendig omhu i din håndtering af det kære slips. Dertil kommer, at slipset som beklædningsgenstand er et fint stykke håndværk, der ikke tåler hvad som helst. 

Når du vælger at hænge dit slips på en bøjlestang eller en tøjbøjle, der ikke er udtænkt med det formål at opbevare slips, risikere du at slipset bliver krøllet, at det mister sin form og facon og i værste fald sin farve. Det sidste gælder særligt, hvis solstråler har adgang til slipset. 

Kvalitetsslips er ikke helt billige, og ofte har de en særlig betydning for dig. Et yndlingsslips, et lykkeslips, et slips med mange minder – og der er derfor mange fordele i at passe godt på din samling af slips. 

Slipse opbevaring og de mange muligheder

Der findes et væld af muligheder for skabsorganisering, der byder på gode opbevaringsidéer til dine slips. 

Slipsekassen

Denne kasse kan opbevare alle din yndlingsslips. Hvert slips lægges sammenrullet i eget rum, afskærmet fra de øvrige slips. Det sammenrullede slips får ikke folder og bliver derved ikke krøllet.

Kassen giver et godt overblik over dine slips og de forskellige farver, da du har udsyn til overfladen af hvert slips. 

Slipsetasken

Slipsetasken er genial til rejser og har et cool portefølje-udseende. Tasken fungerer ved, at slipset foldes på midten - hvorved du ikke har folder eller krøl på den del af. slipset, der er synlig under brug. Det fastgøres i tasken ved hjælp af elastikker.

Slipsetasken fås i mange forskellige størrelser og kan opbevare fra ét enkelt til mange flere slips. 

Slipseophæng

Hvis du foretrækker at hænge dine slips op – uanset om det handler om pladsmangel eller overskuelighed, så findes der en masse indretningsmuligheder. Du kan få slipseophæng i stil med slipsetasken, men med en ekstra funktion der giver mulighed for ophæng.

Du kan også få særlige bøjler, der har en klemmefunktion særligt beregnet til dine slips.