Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 399 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Vedhæng til halskæder mænd

Når det kommer til herresmykker, er der ingen regler. Kun retningslinjer du kan bruge eller lade være efter ønske. Vedhæng til herrehalskæder tilføjer et statement til en simpel kæde og laver 'U'-formen på kæden om til en 'V'-form. Find vores udvalg af vedhæng til herrehalskæder i guldfarve, sølvfarve, sort og børstet stål her. Udtryk dit statement med en pilespids, en hajtand, en gammel mønt eller et symbol på din tro. Det er din historie.

20 produkter
20 produkter

BLIV EN DEL AF VORES TRIBE

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.

HALSKÆDE VEDHÆNG TIL MÆND

316L er den tekniske betegnelse for det kirurgiske rustfrit stål, der anvendes i de fleste af vores vedhæng og kæder til mænd. Det er stærkt, sikkert og pletbestandigt. Der skal også mere til for at ridse 316L rustfrit stål end guld, sølv eller endda platin (plus det koster kun en brøkdel af prisen på de materialer).

Gennem PVD-belægning binder et mikroskopisk lag farve sig til stålets overflade på et molekylært niveau. Dette lag er lavet af titaniumnitrid, som er et keramisk stof, der er lige så modstandsdygtigt over for ridser og rust som stålet under det, og fordi det er fastgjort til overfladen på et molekylært niveau, vil det hverken falme eller krakelere. 

En række farver kan opnås gennem denne proces, herunder guld- og sølvfarve, der har en identisk glans til den ægte vare - bare mere holdbar.

At vælge det rigtige halskæde vedhæng

Åbningen øverst på et vedhæng, hvor kæden eller snoren føres gennem, kaldes en 'øsken'. Diameteren på øskenen bestemmer, hvor tyk en kæde der kan føres gennem den. Når du vælger et design til dit vedhæng, er det en god idé at tænke over din garderobe, samt dine andre accessories. 

Hvis du er en mand med en kold hudtone, der hovedsagelig bærer sølvsmykker og blåt tøj, er sølv eller sort dine sikreste valg. De passer perfekt til de fleste af dine ting og passer perfekt ind, når de er lagt i flere lag med dine andre halskæder. Guld og sort supplerer varme farver som rød. Sort passer til alt og giver mest variation, men har ikke metallets iøjnefaldende glans.

Match dine metaller (eller lad være)

Tommelfingerreglen er at matche dine metaller. Hvis dit bæltespænde er sølv, skal du gå med sølv alle andre steder. Hvis dit ur er guld, skal dine andre metaller også være guldfarvet. 

Men der kan argumenteres for et velovervejet oprør mod denne regel. Hvis du matcher sølv og guld på en afbalanceret måde, hvor ingen af dem er dominerende, vil den anden ikke se malplaceret ud. Det kan være stil på et helt nyt niveau, når det gøres ordentligt.

Vedhæng til gravering

Tilføj et personligt præg til dit vedhæng med en gravering. En partners initialer, dine egne eller et ord, der inspirerer dig ... valget er dit. Det er din historie. Uanset hvad det er, er graveringer samtalestartere, især når de placeres på en fremtrædende overflade, som et par dog tags.

Se mulighederne for gravering til hvert vedhæng på produktsiden.