Modtag inden jul - bestil senest kl. 16:00 onsdag den 21. december

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)
Ønskeliste
Kurv
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Rosenkrans halskæder

6 produkter
6 produkter

Rosenkranshalskæder bruges traditionelt af katolikker til at tælle bønner. Uanset om du shopper en rosenkranshalskæde til din tro eller din stil, så er vores udvalg af rosenkranse, der passer alle, klar til at hjælpe. Vælg mellem religiøse vedhæng inspireret af Den Mirakuløse Medalje og krucifikser.

Mest solgte

6 produkter

BLIV EN DEL AF VORES TRIBE

Vil du være en af de første til at høre om alle de nye kollektioner, der lander på vores hylder? Tilmeld dig vores Trendhim Tribe, og få en plads på forreste række til alt nyt hos Trendhim, herunder tips, tricks og et dyk ned i en verden af herreaccessories.

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.

Hvad symboliserer rosenkranse?

Rosenkranse bruges ofte, mens folk mediterer eller beder. Nogle rosenkrans-halskæder har dele af træ, ædelsten eller endda plastik. De findes i alle former, farver og størrelser.

Perlerne på en rosenkrans-halskæde tæller bønnerne, mens bæreren beder enten gennem tale eller i sine tanker. Den her måde at holde styr på antallet af bønner lader dig tømme dit sind og fokusere på betydningen bag hver bøn.

Kan man bære rosenkranshalskæder, hvis man ikke er katolik?

Hvis du er en katolik, kan rosenkransen bæres som en måde at udtrykke din tro.

Hvis du ikke er katolsk, så overvej betydningen perlerne har for dig, og om de betyder noget særligt fra dit perspektiv. Vær opmærksom på, at det nogle steder kan blive anset for uhøfligt at bære rosenkranse udenfor kirken.

Rosenkranse til mænd

Alle vores rosenkrans-halskæder er designet med plads mellem perlerne, så du kan holde dem komfortabelt, mens du beder. De er alle nemme at bære i din lomme, rundt om dit håndled eller som en halskæde.

Hvis du er på udkig efter en helt særlig gave til jul, påske eller en konfirmation, så er en rosenkrans noget, der vil blive værdsat.

Se alle vores halskæder til mænd