Spar 10% på alle solbriller

Spar 10% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

SOMMERHALSTØRKLÆDER TIL MÆND

Nøglen til at finde det rigtige sommerhalstørklæde er at lede efter et, der er let og åndbart. Vores udvalg er lavet med åndbart, sommer-godkendt bomuld og modal, og er designet til at komplementere dit sommer-outfit, uanset hvor varmt det bliver udenfor.

kr
kr
24 produkter

KAN MÆND BÆRE HALSTØRKLÆDER OM SOMMEREN?

Du tænker måske, at det at tage et halstørklæde på midt i den varme sommerhede svarer til at have badebukser på til et bestyrelsesmøde. Men nøglen til sommerhalstørklæder er at finde et, der er let at have på. De fleste halstørklæder til mænd er lavet til at beskytte dig mod kulden, hvorimod lette sommerhalstørklæder er designet med sommervenlige stoffer som bomuld, modalstof og silke.

Halstørklæder til sommeren kan bestemt tilføje et strejf af farve og liv til dit outfit, men de er også fantastiske til de sommeraftener, hvor du sidder udenfor sammen med vennerne og nyder en flaske boblevand eller to. Den type halstørklæde mænd har på om sommeren er den ultimative accessory til årstiden: en stilopgradering hele dagen, som desuden giver den helt rigtige mængde varme om natten.

Shop vores udvalg af lette halstørklæder til mænd – lavet med åndbart stof og designet med mønstre og farver, der matcher dit sommeroutfit og hjælper med at gøre din historie mere interessant.

HVAD ER DET BEDSTE STOF TIL ET SOMMERHALSTØRKLÆDE?

Sommerhalstørklæder til mænd er noget helt andet end vinterhalstørklæder. De er ikke lavet af tykt uldstrik eller andet, der spærrer varmen inde og får dig til at svede endnu mere, end solen i forvejen får dig til. Det bedste stof halstørklæder til sommeren kan være lavet af er åndbart – som f.eks. bomuld eller modal.

Hos Trendhim sælger vi lette halstørklæder til mænd lavet af bomuld og modalstof. Lette bomuldshalstørklæder er stærkere end tilsvarende halstørklæder lavet af linned og er naturligt åndbare og bløde samtidig med, at de transporterer fugt væk fra din krave. Modal er et andet blødt stof til sommerhalstørklæder. Modalstof er lavet af cellulose fra bøgetræer, så det er et miljøvenligt materiale, der er bæredygtigt og har bedre sugeevne end bomuld. Modal-halstørklæder er et alletiders valg for enhver, der går op i komfort og planetens velbefindende. For at finde de bedste halstørklæder mænd kan have på om sommeren, anbefaler vi at lede efter et, der er lavet med en blanding af bomuld og modalstof.

SÅDAN BÆRER MAN ET HALSTØRKLÆDE TIL MÆND OM SOMMEREN

Sommerhalstørklæder er ekstremt alsidige. For mænd, der vil opnå en casual vibe, er det nok at føre halstørklædet omkring skuldrene og over en t-shirt. Du kan binde halstørklædet med en simpel knude… men ikke for stramt. Hvis du har en blazer på, så lad dit modehalstørklæde være under blazeren og på tværs af dine skuldre for at vise et strejf af mønster og farve. For en yderligere stilopgradering kan du binde slipset tættere på halsen og stoppe det ned i din skjorte.

Se alle vores halstørklæder