Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

SILKETØRKLÆDER TIL MÆND

Halsklude og tørklæder til mænd er ikke længere kun for marinefolk. Takket være blød, luksuriøs silke og en stor samling mønstre er bandanaer nu nået til lands og klar til at blive bundet om din hals. Når din stil skal vises frem eller du vil starte en trend, så er tørklæder til mænd perfekt som prikken over i'et. Tag et kig på vores udvalg og find din favorit.

kr
kr
14 produkter

SILKE HALSTØRKLÆDER TIL MÆND

Før vi snakker om at opgradere dit look med den slags silketørklæde mænd har på, så lad os blive enige om, hvad ordene betyder. Et tørklæde – også kaldet en halsklud eller bandana – er et kvadratisk stykke stof, som bæres omkring halsen eller hovedet som en accessory. Du har set bandanaer overalt fra yachter i Saint-Tropez til spejdere på teltture.

Vores udvalg af halsklude til mænd er meget anderledes end dem, børnene i skoven render rundt med. Vores er lavet af fin silke og føles lige så fantastiske omkring din hals, som de ser ud. Sæt et paisleymønstret tørklæde sammen med en klassisk hvid t-shirt eller en denimskjorte for et simpelt, minimalistisk look. Hvis du er ude efter noget mere formelt, så tilføjer hvert silketørklæde i vores sortiment den helt rigtige mængde elegance og ser fremragende ud sammen med dit jakkesæt.

HVORDAN BINDER MAN PÆNEST ET TØRKLÆDE TIL MÆND?

Bandanaen er designet til at blive båret om halsen, håndleddet eller sågar som en lommeklud. Den mest populære måde at bære et tørklæde mænd fra tidernes morgen og indtil nu har fundet på, i hvert fald når det bæres omkring halsen, er på en løs og afslappet måde.

HVORDAN BINDER MAN ET TØRKLÆDE?

1. Læg dit tørklæde på en flad overflade og fold den diagonalt - fra hjørne til hjørne.

2. Nu hvor tørklædet har en trekantet form, skal du rulle det løst fra den længste side, så det bliver cylinderformet (ligner et rør).

3. Sæt den rullede bandana omkring din hals og bind enderne i en let knude. Sørg for, at knuden ikke er for stram.

4. Placér knuden lidt til siden (dvs. ikke direkte under din hage).

Se alle vores halstørklæder