Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

BØLLEHATTE TIL MÆND

Bøllehatte er den ultimative sommer-accessory, designet til at beskytte dig mod sol og regn. Uanset om du er på udkig efter en vandtæt bøllehat, så du altid er klar, eller en håndlavet bøllehat fra Italien, så kan du finde den helt rigtige bøllehat til dig i vores voksende udvalg.

18 produkter
18 produkter

BØLLEHAT TIL MÆND - HVOR STAMMER NAVNET FRA?

Bøllehatte til mænd er de ultimative hatte til sommeren. Med deres brede, vinklede skygger er øjne, ansigt og hals beskyttet mod solen. Bølle hatte er typisk lavet af bomuld og kan blive rullet, foldet eller krøllet sammen, så de er nemme at pakke ned eller bære rundt på.

Bøllehatten bliver undertiden også kaldet en solhat eller fiskerhat og stammer fra de tidlige 1900'ere, hvor fiskere og landmænd i Irland brugte sådanne solhatte til at beskytte sig mod sol og regn. Der bliver den kaldt en 'bucket hat', fordi den ligner en spand. I Danmark kommer navnet af, at bøllehatte på et tidspunkt blev forbundet med bøller – og ordet 'bølle' stammer fra Bøllemosen nord for København, hvor Bøllesjakket holdt til… og de var nogle rigtige bøller.

HVORFOR ER BØLLEHATTE SÅ POPULÆRE?

Bøllehatte til mænd har været populære lige fra begyndelsen. De fik et stort boost i 80'erne og 90'erne, hvor popstjerner besluttede, at de var cool. Bøllehatte er forblevet populære, fordi de beskytter fantastisk godt mod vind og vejr… og ser lige så fantastiske ud på dit hoved.

En bøllehat til mænd er casual og cool, så hold dit outfit simpelt med shorts (eller jeans) og en T-shirt. Tilføj et par sneakers – og alle de accessories til mænd, du har lyst til! – for at fuldende looket.

HVAD ER DEN BEDSTE BØLLEHAT?

Den bedste bølle hat er både let og vandtæt. Alle bøllehatte til mænd beskytter dit ansigt og din hals mod solen, men ikke alle er vandtætte. Uanset om vi snakker fest og glade dage til en musikfestival eller en afslappet fisketur, så kan den bedste bøllehat mere end bare at beskytte mod skadelige UV-stråler… den beskytter dig også mod regnen.

SÅDAN VÆLGER DU EN BØLLEHAT TIL MÆND

HVORFOR KØBE EN HAT, DER KAN KRØLLES SAMMEN?

Når du læser, at en bøllehat er nem at pakke, sammenfoldelig eller krølbar, så betyder det, at den kan tåle at blive foldet, rullet eller krøllet sammen og proppet ned i din rygsæk. Bøllehatte er designet til at kunne holde til lidt af hvert, uden det går ud over deres form.

Se hele vores udvalg af hatte