Rabat & Inspiration

Modtag Europas mest inspirerende "ugens look".

Rabatter i nyhedsbrevet på op til 50 %.

Få vores nyhedsbrev én eller to gange om ugen.

Ugens Look
Uge 39
Uge 39

Ringe til mænd

296 modeller på lager - Levering 1-2 hverdage

Her finder du hele vores kollektion af herreringe. Vi sælger ringe i stål, titanium, tungsten og keramik.
Du kan bruge filtrene herunder, til at se ringe i en specifik størrelse.
Har du brug for hjælp ang. størrelsen af din nye herrering? Så har vi linket til en guide, inde under hvert enkelte produkt.
Dit valg:
Nustil alle filtre
+
Farve

Grå

Sort

Brun

Hvid

Stål

Guld

Rød

Orange

Grøn

Blå

Luk
Materiale

Keramik

Kirurgisk Stål

Titanium

Rustfrit stål

925 Sterling sølv

Tungsten

Luk
Mærke

Lucleon

Northern Jewelry

SteelCZ

Trendhim

Luk
Vælg størrelse

Omkreds/Diameter - 49 / 15,6

Omkreds/Diameter - 51 / 16,1

Omkreds/Diameter - 52 / 16,6

Omkreds/Diameter - 53 / 16,9

Omkreds/Diameter - 54,5 / 17,2

Omkreds/Diameter - 55 / 17,5

Omkreds/Diameter - 57 / 18,5

Omkreds/Diameter - 58 / 18,6

Omkreds/Diameter - 59 / 18,7

Omkreds/Diameter - 60 / 19

Omkreds/Diameter - 61 / 19,4

Omkreds/Diameter - 62 / 19,7

Omkreds/Diameter - 63 / 20,1

Omkreds/Diameter - 64 / 20,4

Omkreds/Diameter - 65 / 20,7

Omkreds/Diameter - 66 / 21

Omkreds/Diameter - 67 / 21,5

Omkreds/Diameter - 68 / 21,7

Omkreds/Diameter - 70 / 22,3

Omkreds/Diameter - 72,5 / 23,1

Omkreds/Diameter - 73 / 23,2

Omkreds/Diameter - 75 / 23,9

Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Sorter efter:
296 varer fundet
Et øjeblik..

Få rabat og inspiration hver uge

  • - Op til 40% på nye kollektioner
  • - Modtag Europas mest accessory inspirerende "look of the week"
  • - Eksklusive rabatter til nyhedsbrevsmodtagere på op til 50%

...og imponerende meget mere i din indbakke 1-2 gange om ugen.

Kan til enhver tid afmeldes

highfive

Aww yeah! Velkommen indenfor i varmen!

Forvent den første mail fra os indenfor et par dage.

email-bg

Herreringe

Herreringe er meget mere end bare en simpel vielsesring. I dag fås ringe til mænd i mange forskellige materialer, og endnu flere forskellige designs. Hos Trendhim sælger vi herre ringe i en række forskellige materialer, nedenfor kan du finde en hurtig gennemgang af hvert enkelt materiale. Alle vores ringe er selvfølgelig nikkelfri.

Under alle vores fingerringe til mænd kan du læse bredden på ringen under overskriften "mål". Den mest normale bredde til herreringe er mellem 6-8mm. Typisk vælger man en lidt smallere ring som vielsesring, hvor 6mm er den mest populære størrelse, og en lidt breddere ring, eksempelvis 8mm, hvis man skal bruge ringen til sin pegefinger eller som tommelfingerring.

Stålringe

Rustfrit stål laves af jern, krom og karbon. Det produceres i mange forskellige kvaliteter, men hos Trendhim bruger vi kun den bedste kvalitet til vores stålringe, 316L kirurgisk stål.
Fingerringe i stål er den mest almindelige og populære herrering.

Titanium ringe

Titanium er et forholdsvis nyt materiale til fremstilling af smykker. Titanium ringe laves i to forskellige kvaliteter, 90% ren titanium og 99% ren titanium. Hos Trendhim sælger vi kun den bedste kvalitet, 99,2% ren titanium, også kaldet "pure titanium". Titanium har det største styrke til vægt forhold, af alle metallerne.

Titanium er meget stærkt, og sværere at ridse end fx stål, men samtidig er det også et meget lettere metal, og utrolig behageligt som fingerring. Titanium er hypoallergenisk, hvilket vil sige at der ingenting er i titanium, som kan reagere på huden. Det er derfor en oplagt ring til dig med sart hud, eller allergi overfor enkelte metaller.

Sølvringe til mænd

Sølvringe er ofte lavet i 925 sterling sølv, der betyder at ringen indeholder 92,5% rent sølv. Rent sølv er for blødt til at blive brugt til smykker alene, derfor laver man altid ringe i legering, typisk sammen med kobber. Det er et populært valg til vielsesringe og forlovelsesringe, og er et af de mest blanke og skinnende metaller i verden. Sølv skal pudses op ind i mellem, for at bevare sin blanke overflade.

Tungsten ringe

Tungsten er over 4 gange så tungt som stål, det er derfor en meget maskulin og solid herrering. Ringe i tungsten kan stort set ikke ridses ved normalt brug, og forbliver flotte og skinnende mange år efter de er lavet. Vær opmærksom på at nogle producenter laver tungsten ringe med kobolt, der forringer kvaliteten. Alle tungsten ringe hos Trendhim er selvfølgelig uden kobolt.

Keramik ringe

Keramik er et utrolig let materiale, og ikke et metal som de andre. Da keramik ikke er et metal, er det hypoallergenisk, og helt perfekt til allergikere overfor forskellige metaller, eller folk med en generel sart hud. Keramik ringe er utrolig hårdføre, og meget svære at ridse.

Guldringe til mænd

Hos Trendhim sælger vi ikke ringe i ægte guld, men vi sælger guldfarvede herreringe i kirurgisk stål og titanium. Guldringe er mest brugt som vielsesringe, og grunden er nok, at der er meget tradition og symbolsk værdi, dateret mange år tilbage, ved brugen af guldringe til vielser. Guld er et forholdsvis blødt materiale, så det er nemt at ændre størrelsen på ringen senere hen. Guldringe til mænd bør pudses i ny og næ.

Du kan også få herreringe i hvidguld, der er en legering af guld. Ringe i hvidguld er belagt med et tyndt lag rhodium, der minder lidt om platin, hvilket er hvad giver hvidguld sin blanke farve. Rent hvidguld er nemlig en anelse grålig.

Ringstørrelse guide

Ringstørrelser i Danmark er angivet som omkreds i mm. Hos Trendhim skriver vi både størrelserne i omkreds og diameter, eksempelvis således "60 / 19". Kender du ikke din størrelse, anbefaler vi følgende metode til at måle den.

1. Bind et stykke snor rundt om fingeren. Sørg for at snoren sidder tæt, og den skal gerne være så tynd som mulig.
2. Sæt en streg tværs over snorene på fingeren.
3. Mål afstanden mellem stregerne på snoren, dette er din omkreds i mm. Måler du eksempelvis 60mm, skal du have en størrelse "60 / 19".

Moderne ringe til mænd

Herreringe er i dag meget mere end simple blanke ringe. Modeller som skelethoved ringe, ringe med zirkon sten, herreringe med stålwire, ringenes herre ringe og generelt sorte herreringe, er nogle af de mest populære modeller for tiden. Der er virkelig mulighed for at være kreativ, og den moderne teknologi gør det muligt at lave fingerringe der er langt mere unikke, end for bare 10 år siden.