Spar 10% på alle solbriller

Spar 10% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

SÆT TIL SKÆGPLEJE

En stilfuldt soigneret og skægget mand anses ikke kun for værende sexet, men smagfuld. Vedligeholdelse af et skæg kræver tid, energi og dedikation. For at holde skægget i god form er det nødvendigt med daglig pleje og de rette soigneringsprodukter. Vi tilbyder et glimrende udvalg af sæt til pleje af skægget, som hjælper dig med at tæmme skægget med produkter af den højeste kvalitet.

kr
kr
7 produkter

DIT SKÆGS BEHOV

Pleje af skægget inkluderer vask, trimning og hydrering. Hvis du ikke formår at pleje dit skæg, kan det blive tørt og forvitret, og håret kan spalte. Hvis du har et langt skæg kan det filtre sig sammen, og der kan endda opstå skæl.

Hvis dit skæg skal være pænt og rent, skal det renses regelmæssigt, og kæmmes og trimmes efter behov, og din hud og dine hårsække skal være hydrerede. Et godt skægplejesæt vil hjælpe dig med at holde trit med dit skægs behov. Det lyder som et stort projekt, men det er faktisk ikke så slemt.

Et skægplejesæt kan være en god gave til dig selv eller en skægget ven, eller et familiemedlem.

PLEJEREDSKABET I DIT SKÆGPLEJESÆT

Et flot formet skæg opnås ved brug af en barberkniv, som er en nødvendighed. Du vil være i stand til sikkert at barbere dig og få dit ønskede look, hvis du tager dig tid. Brug barbercreme og et varmt håndklæde til at åbne porerne med før du går i gang for at forhindre ubehagelige, indgroede hår. En skægsaks kan være det perfekte værktøj til at lægge det sidste snit med.

HOLD DET RENT

HYDRERING

Den bedste måde at holde skægget hydreret på, er at bruge en skægolie på hårene og huden for at blødgøre, undgå kløe og fugte din ansigtshud.

Det vil især være gavnligt i de tidlige stadier, hvis du gror et skæg. Brug ikke dine hænder til at fikse indgroede hår med, brug i stedet en pincet og gnid alkohol på for at holde tingene rene. Det anbefales at bruge skægbalsam i stedet for skægolie til et længere skæg for at holde det i form.

KÆMNING OG BØRSTNING

Hvis du har gjort det godt med dit begynderplejesæt og har formået at få dit skæg til at vokse sig et par centimeter langt, er dette værktøj en nødvendighed og et trin, du nemt kan inkludere i din soigneringsrutine.

Kæm dit hår for at rense det for det skidt og møj, det opsamler. Et andet alternativ et en børste, som kan bruges til at style det med og give det et blødere udseende.

Find alle vores skægplejeprodukter her