Spar 10% på alle solbriller

Spar 10% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

BOLO SLIPS

Vores bolo slips er designet eksklusivt til mænd, med indfødte amerikaneres designs og sten, longhorn kvæg, ulve og endda keltiske knuder. Hvis du er klar til at skifte dit hverdagsslips ud med noget mere dristigt, så shop vores udvalg af bolo ties, der kan bruges af både cowboys og byfolk.

kr
kr
14 produkter

BOLO SLIPS - ET ANDERLEDES SLIPS

Bolo slipset – også kaldet et cowboyslips eller bolo tie – er et ikonisk symbol på cowboys og det vilde vesten. I det midtveslige USA har det længe været moderne, men nu har det spredt sig, så man ikke behøver at være cowboy for at have boloslips på.

På engelsk bliver det også nogle gange kaldt et bola tie, hvilket kommer fra ordet ‘boleadoras’ – redskaber, der bruges af argentinske gauchoer til at fange dyr. Nogle af de tidligste bolo slips var snore, der blev brugt af indfødte amerikanere til at holde deres bandanaer på plads rundt om halsen. Med skaller og andre ting som pynt blev snorene starten på en ny form for accessories.

Nu til dags bliver bolo slips typisk lavet af flettet læder eller snor og dekoreret med metalspidser og en lås. Låsen har typisk turkis-sten, emblemer eller metaldesigns. Hvis du er klar til at udskifte dit normale slips med noget anderledes, så shop vores udvalg af bolo slips designet eksklusivt til mænd.

HVORDAN BÆRER MAN ET BOLO SLIPS?

BOLO SLIPS TIL FORMELLE SKJORTER

Det her er den traditionelle måde at bære et boloslips. Knap din skjorte hele vejen op og bær din bolo præcis, som du ville et slips. Juster låsen så den sidder lige under hagen.

BOLO SLIPS TIL CASUAL SKJORTER

For en mere afslappet vibe kan du bære dit bolo tie løst omkring halsen og lade være med at knappe den øverste knap på din skjorte. Du kan også bære et bolo slips med en T-shirt. Igen skal den bare hænge løst. Brug din bolo som om, den var en halskæde.

Se alle slips