Rabat & Inspiration

Modtag Europas mest inspirerende "ugens look".

Rabatter i nyhedsbrevet på op til 50 %.

Få vores nyhedsbrev én eller to gange om ugen.

Ugens Look
Uge 38
Uge 38

Strikkede slips

28 modeller på lager - Levering 1-2 hverdage

Tænker du, at et strikket slips kun er for morfars generation? Får strikkede slips dig til at falde i staver over tankerne om en lettere sur svedlugt fra morfars armhuler, mens han fortæller dig røverhistorier fra sin ungdom, så er det på tide at fortælle dig, at det var dengang. I dag er strikslips én af de mest efterspurgte typer af slips, der findes på markedet.
Dit valg:
Nustil alle filtre
+
Farve

Creme

Grå

Gul

Lilla

Pink

Sort

Brun

Hvid

Multifarvet

Rød

Orange

Grøn

Blå

Luk
Materiale

Polyester

Luk
Mærke

Trendhim

Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Sorter efter:
28 varer fundet
Et øjeblik..

Få rabat og inspiration hver uge

  • - Op til 40% på nye kollektioner
  • - Modtag Europas mest accessory inspirerende "look of the week"
  • - Eksklusive rabatter til nyhedsbrevsmodtagere på op til 50%

...og imponerende meget mere i din indbakke 1-2 gange om ugen.

Kan til enhver tid afmeldes

highfive

Aww yeah! Velkommen indenfor i varmen!

Forvent den første mail fra os indenfor et par dage.

email-bg

Strikslips - det nye klassiske

Et strikslips er ikke for alle. De fleste slips bliver brugt i en formel kontekst, og i særlige tilfælde kan du bruge et slips til at kaste glans over et afslappet look. Strikkede slips er et perfekt kompromis mellem klassisk stil og afslappet påklædning. Derfor er de ideelle til begivenheder, der ikke har en stram dresscode.

Slips i strik er for dig, som elsker mode

De fleste i mainstream modebranchen er enige om, at slips i strik er et accessory, du kan se pæn ud i uden at blive for moderne. Der er sågar, nogle i modebranchen, som mener, at det uformelle look i højere og højere grad præger de forskellige trends, der findes inden for herremode. Når du bruger et strikket slips, sammen med en skjorte og måske en vest, bliver din fremtoning knap så formel, som når du bruger et silkeslips.

Lækkert og bekvemt

Ofte kan det være en prøvelse, når du skal binde et strikket slips. Hvis stoffet er bundet for løst, bliver knuden ekstremt grim og uden form. De typer af strikslips, du finder på denne side, er alle i så god kvalitet, at du uden problemer kan binde alle typer af slipseknuder.

Nyd vores store udvalg og billige priser

Når du er på udkig efter strikkede slips på trendhim.dk, har du masser af muligheder for at finde det helt rigtige strikkede slips. Hos os finder du nemlig et af Danmarks største udvalg af strikslips. Nyd de mange farver, du kan finde produkterne i samt de forskellige stoftyper og tætheden i stoffet.

Vælg strikkede slips, der passer til din garderobe

Strikkede slips i rigtig god kvalitet bør altid have en plads i din garderobe eller som backup i din kuffert. Brug lidt tid på at overveje den bedste farve, der vil passe til din garderobe i forskellige årstider, og begyndt jagten på flotte strikkede slips.

Kan man bruge et strikket slips hele året?

Af en eller anden grund ser du oftest strikslips om efteråret og vinteren. Det betyder dog ikke, at du bryder en trend, når du bruger et strikket slips på andre tidspunkter af året. Det kan sandsynligvis forklares ud fra en fordom om, at et strikslips skal bruges under en vest eller cardigan og ikke være fuldt synligt. For eksempel fungerer et sort eller marineblåt strikket slips godt om vinteren, et grønt strikket slips passer godt til forårsvejret og et lyst strikket slips virker godt i de varme måneder.