Spar 10% på alle solbriller

Spar 10% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

SPORTSSOLBRILLER

Sportssolbriller til mænd er mere end bare gode til aktiviteter. Det lette, lette design og den solide pasform gør dem praktiske til enhver lejlighed, hvor du vil have dine solbriller til at blive siddende på. Vores stadigt voksende udvalg omfatter stilarter fra motorcykelsolbriller til polariserede sportssolbriller – shop og se, hvordan sikkerhed føles.

kr
kr
16 produkter

HVAD ER DE BEDSTE SOLBRILLER TIL SPORT?

Det bedste par solbriller til fysisk aktivitet er det par, der bliver siddende på dit ansigt. Uanset om du løber, cykler, vandrer eller spiller tennis, er det sidste du har brug for, at dine solbriller glider af.

Vores særligt udvalgte sortiment af sportssolbriller har lette, men holdbare stel. De fleste modeller har også en fuld indpakningspasform, der giver fuld øjenbeskyttelse og holder skadelige UVA- og UVB-stråler, vind og kraftig sol ude. Klar til en triatlon? Vi har solbrillerne... alt hvad du behøver er lysten og motivationen!

WRAPAROUND-SOLBRILLER

Det er stellet ved sportssolbriller, der snor sig om ansigtet, der definerer dem og giver dem deres fordel i forhold til andre solbriller. Nogle wraparound-sportssolbriller har et kontinuerligt glas, mens andre har to glas (typisk standardsolbriller). Udover glassene vil du også bemærke, at stellet inkluderer fuld-frame og semi-kantfri typer.

Semi-kantfri solbriller har et bånd på tværs af brynet med glasset hæftet på under det. Denne stil giver et rent synsfelt uden en kant, der forstyrrer udsynet. Da det perifere udsyn er uafbrudt og giver dig mulighed for at koncentrere dig om vejen foran dig, ses denne stil ofte på løbesolbriller og cykelsolbriller.

Wraparound sportssolbriller beskytter også dit syn mod perifert lys. Prøv selv og bemærk, at i modsætning til traditionelle herresolbriller er dine øjne afskærmet selv på siderne. Dette vil reducere belastning i øjnene, og beskytter den sarte hud rundt om dine øjne, mod solens skadelige stråler.

Shop også vores udvalg af splintsikre polycarbonatglas. Disse er stødsikre og gør fysisk aktivitet meget sikrere.

BIKER SOLBRILLER

Vi tilbyder et udvalg af bikerbriller og bikersolbriller til wannabe-cyklisten eller motorcykelentusiasten. Disse bikersolbriller har blød skumpolstring på indersiden, der forhindrer støv, snavs og vind i at skade dine øjne og sløre dit syn.

POLARISEREDE SPORTSSOLBRILLER

Hvis der nogensinde var behov for polariserede glas, ville det være i et par sportssolbriller til mænd. Polariserede glas er designet til at afskærme for solens skarpe stråler, vand, sne, vejen eller cyklen foran dig osv. Da sportssolbriller og bikersolbriller bruges til sport, giver det mening, at det er vigtigt at reducere kraftig sol i øjnene.

Kombiner polariserede glas med UV-beskyttelse, og du har en sikker måde at nyde dit yndlings aktiviteter.