Gratis fragt på alt | Udløber om:

00:00:00

Gratis fragt på alt

Udløber om:

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Gratis standard fragt på alle ordrer-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

COMPUTER SLEEVE

Hvis du elsker din bærbare computer, så skaf et laptop sleeve. Hvis du gør ligesom os, bruger du utallige timer foran computeren, rører ved den… og måske endda snakker til den. Bærbar sleeves beskytter mod ridser, støv og skader. Fra læder til robust lærredsstof: Find din favorit i vores voksende udvalg.

kr
kr
16 produkter

COMPUTER SLEEVE – NÅR STIL OG BESKYTTELSE KOMBINERES

Et computersleeve er en slags computertaske, ofte af læder, lærred eller neopren, som sidder tæt om din bærbar. Computer sleeves er designet til at være tætsiddende og nemme at have med i en større taske.

Nu til dags bruger vi bærbare computere til alt fra at streame vores foretrukne TV-shows til at bestille mad fra det lokale pizzeria. Laptop sleeves tilføjer et ekstra lag beskyttelse til din computer og holder den fri for støv og fnug fra bunden af din rygsæk eller messenger bag. Og så beskytter det tætsiddende sleeve mod små bump og slag – endnu en måde, den passer på din bærbar, når du er på farten.

Ved at opbevare din bærbar i et computer sleeve behøver du ikke at rengøre den så tit. Og hvis du er bekymret for, at et pragmatisk computer sleeve ødelægger dit look – bare rolig. Fra computer sleeves i ægte læder, der kun bliver pænere med tiden, til robust lærredsstof lavet til udendørseventyr: Vi har det computer-sleeve, din stil (og din computer) fortjener.

SÅDAN FINDER DU DEN RIGTIGE STØRRELSE COMPUTER SLEEVE

Det kan være nemt at blive distraheret af looket og glemme alt om størrelsen. Vi vil gerne undgå, at du køber et i den forkerte størrelse og render rundt med en bærbar, der hopper frem og tilbage i et alt for stort sleeve… eller bruger hele dagen på at forsøge at tvinge din 15” bærbar ned i et sleeve lavet til 11.6” laptops.

1. Mål længden på din computer

For at måle længden skal du klappe bærbaren sammen og bruge et målebånd til at måle den lange side.

2. Mål bredden på din bærbar

Sørg igen for at bærbaren er klappet sammen og mål så den korte side.

3. Mål højden på din bærbar

Med bærbaren klappet sammen: Mål fra det sted, din bærbar rør bordet, og direkte op indtil du når toppen af bærbaren. Se det som at måle, hvor langt det højeste punkt på bærbaren er over bordet.

I beskrivelsen på hvert computer sleeve kan du se hvilken størrelse bærbar, det har plads til.

DET STORE SPØRGSMÅL: COMPUTERTASKE ELLER COMPUTERSLEEVE?

Den største forskel på et sleeve til computer og en taske til din computer er, at computertasken typisk har håndtag. Bærbartasker har desuden ekstra rum og lommer til opbevaring. De fleste bærbar sleeves er ret elegante og minimalistiske og er designet til at blive båret for sig selv (under armen) eller ekstra sikkert i en taske.

Hvis du elsker din bærbar, så skaf et sleeve. Hvis du gør ligesom os, bruger du utallige timer på at røre den og stirre på den. Computersleeves giver ekstra beskyttelse mod ridser, støv og skader fra alle bumpene under din daglige pendling. Og hvis du virkelig elsker din computer… så køb et computer sleeve i læder. Så den konstant bliver krammet af dejligt, blødt læder. Hvem ville ikke elske det?