Rabat & Inspiration

Modtag Europas mest inspirerende "ugens look".

Rabatter i nyhedsbrevet på op til 50 %.

Få vores nyhedsbrev én eller to gange om ugen.

Ugens Look
Uge 47
Uge 47

Lommeure

16 modeller på lager - Levering 1-2 hverdage

Lommeure er moderne igen, præcis som da din morfar prydede hans jakkesæt tilbage i 1955 med et flot lommeur med mekanisk urværk! Det er et herreur med en helt særlig stil og charme.
Vi sælger både mekaniske lommeure og med batteri, alle har naturligvis 2 års fuld garanti.

Filtrer (6)
Dit valg:
Nustil alle filtre
Farve
Luk
Rem materiale
Luk
Urværk
Luk
Mærke
Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Sorter efter:
modeller
Montres Carlo Sølv Lommeur
299,00 kr 239,20 kr
-20%
Trendhim Skjult Sort Lommeur
399,00 kr 319,20 kr
-20%
Trendhim Helt Sort Lommeur
399,00 kr 319,20 kr
-20%
Montres Carlo Guld Lommeur
299,00 kr 239,20 kr
-20%
Trendhim Guld Retro Mekanisk Lommeur
349,00 kr 279,20 kr
-20%
Trendhim Sort Lommeur Vedhæng
399,00 kr 319,20 kr
-20%
Trendhim Sølvfarvet Close Lommeur
299,00 kr 239,20 kr
-20%
Trendhim Klassisk Lommeur
399,00 kr 319,20 kr
-20%
Trendhim Lommeur med Åben Urskive
399,00 kr 319,20 kr
-20%
Trendhim Lommeur med Buet Kant
399,00 kr 319,20 kr
-20%
Trendhim Fugl Føniks Lommeur
399,00 kr 319,20 kr
-20%
Trendhim Manhattan Mekanisk Lommeur
349,00 kr 279,20 kr
-20%
Trendhim Roman Mekanisk Lommeur
799,00 kr 639,20 kr
-20%
Trendhim Chicago Mekanisk Lommeur
799,00 kr 639,20 kr
-20%
Trendhim Guldfarvet Aztec Mekanisk Lommeur
799,00 kr 639,20 kr
-20%
Trendhim Guldfarvet Mekanisk Lommeur
799,00 kr 639,20 kr
-20%

0 produkter fundet

Tilret venligst dine valgte filtre

Nustil alle filtre
Modtag ugentlige rabatter og inspiration

Modtag Europas mest inspirerende "ugens look".

Rabatter i nyhedsbrevet på op til 50 %.

Få vores nyhedsbrev én eller to gange om ugen.

Lommeure gør comeback

Lommeure stammer rent faktisk helt tilbage fra 1510 tallet, dog er de kendt for perioden 1800-1900 tallet hvor de blev båret af gentlemen verden over. I dag er lommeure på vej tilbage i stor stil, derfor har vi hos Trendhim valgt at udbyde et bredt sortiment, hvor vi har de primære modeller som guld og sølv, samt unikke ure med møndstre og andre rustikke kendetegn.

Lommeure i guld og sølv

Vi har valgt at basere vores sortiment af guld lommeure på ure der ikke er lavet af ægte guld, men en guldfarvet belægning på metallet. Dette holder vores priser konkurrencedygtige og vi kan levere flotte og unikke lommeure uden de koster en bondegård.

Størrelsen på lommeuret

De laves i mange forskellige størrelser og former, men det typiske lommeur er omkring 4,5cm i diameter på urskiven. Uret passer altså perfekt til lommen, hvilket må siges at være navnet tro. Størrelsen på selve kæden der låser lommeuret fast variere i længden og tykkelse, vi har hos os prøvet at gøre alle disse mål klare på hver af vores lommeure på selve produktsiden. Hvis du ikke finder målet vil vi gerne du skriver ind til os, så måler vi lommeuret med det samme og får opdateret informationen på det pågældende ur.

Lommeur til salg - Hvad kigger jeg efter?

Når du er på udkig efter et lommeur, der er til salg, er der flere forskellige faktorer, du bør have med i dine overvejelser. For det første er det vigtigt, at hængslet mellem låg og urværk kan holde til at blive åbnet uden at falde af eller blive slidt for meget. Desuden er det også en god idé at holde øje med kvaliteten af glasset. Der er mange, især gamle lommeure, hvor der er brugt almindeligt glas, som man også bruger til ældre vinduer. Dette kan udgøre en udfordring for dig, da denne type glas lettere bliver ridset.


Typer af Lommeure

Der udarbejdes i dag primært to forskellige lommeure, kvartz og mekaniske. Forskellen på disse typer er at et kvartz ur får sin energi fra et udskifteligt batteri, hvorimod det mekaniske lommeur får sin energi fra en lille fjeder der trækkes op, lidt ligesom et bornholmerur får sin energi fra de to penduler der trækkes op.

Et kvartz ur er altså ligesom vi alle kender det, det mekaniske ur trækkes op, og kører herefter 1-2 døgn. Dette er som oftest ikke et problem da disse ure typisk bliver brugt ved særlige anledninger. En anden forskel er måden urets viser roterer, nedenfor kan du se forskellen illustreret:

forskellen på digitalt og analogt lommeur

Uret til venstre er mekanisk, og uret til højre er et analogt med kvartz, forskellen er altså at et mekanisk lommeur giver en lidt mere flydende bevægelse af viseren.

Lommeure med kæder

Når du køber et lommeur, følger der ofte en kæde med til uret. Mange tror fejlagtigt, at kæden er til besvær - at den ridser uret, eller gør dit tøj grimt. Sådan forholder det sig slet ikke. Når du een gang har prøvet at have et lommeur med kæde, så vender du ofte tilbage til denne løsning.
Hvad med et guld lommeur med kæde - forholder det sig på samme måde? Ja. Guld er et blødt metal, som oftest er så blødt at det ikke ødelægger dit tøj.

Lommeure til mænd - findes de også til kvinder?

Det korte svar, er at lommeure oftest bliver brugt af mænd. Der er dog flere og flere kvinder, der trodser trends og brug af mobiltelefoner, og begynder at bruge lommeure til kvinder. Mange af de mindre maskuline lommeure bliver brugt af kvinder.

Det store lommeur køb - hvad kigger jeg efter?


Først og fremmest skal du holde øje med at dit lommeur køb, passer til resten af dit look. Er du til skovmandsskjorter, vil det være en god idé at vælge et kraftigt, maskulint ur. Er du til skjorte og blazer, vil du sandsynligvis have glæde af et mere elegant lommeur.

Lommeure til salg online - er det sikkert?

Når du skal købe ure på nettet, kan det ofte være forbundet med en del usikkerhed: Er kvaliteten god nok? Virker uret ordentligt? Kan jeg returnere det igen, hvis det ser anderledes ud i virkeligheden? Når du handler hos Trendhim.dk, er det vigtigste for os, at du bliver tilfreds med dit køb. Derfor har du masser af muligheder for at levere uret tilbage eller reklamere. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så du kan få den allerbedste oplevelse med Trendhim.

Brugt Lommeur - kan jeg levere det tilbage?

Hvis du er utilfreds med dine varer, kan du altid levere dem tilbage, hvis det er i henhold til vores købsbetingelser. Så længe at du sender et brugt lommeur tilbage i en ny stand inden for et år (og gerne i original emballagen), så burde der ikke være noget at sætte fingeren på.

Gå til toppen