Bedømmelser Guld Lommeur Guld Lommeur
kurt j
kurt j

En god handel.

Helt igennem en god service,de holder hvad de lover. Uret lever helt op til forventningen.

Guld Lommeur Guld Lommeur
Torben G
Torben G

Hurtig

Uret er godt nok, men jeg kan ikke finde ud af om det skal trækkes op på god gammel dags måde eller der skal skiftes batteri engang og hvordan man så får det skiftet.

Guld Lommeur Guld Lommeur
Mogens B
Mogens B

God betjening

Alt er perfekt. Hurtig levering

Rabat & Inspiration

Modtag Europas mest inspirerende "ugens look".

Rabatter i nyhedsbrevet på op til 50 %.

Få vores nyhedsbrev én eller to gange om ugen.

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.

Aww yeah!

Velkommen indenfor i varmen!

Forvent den første mail fra os indenfor et par dage.

Ugens Look
Uge 34
Uge 34
Hver uge sætter vi fokus på et helt nyt look der sammensættes af de fedeste produkter og brands.

Lommeure

15 modeller på lager - Levering 1 hverdag

Lommeure er moderne igen, præcis som da din morfar prydede hans jakkesæt tilbage i 1955 med et flot lommeur med mekanisk urværk! Det er et herreur med en helt særlig stil og charme.
Vi sælger både mekaniske lommeure og med batteri, alle har naturligvis 2 års fuld garanti.

Filtrer (5)
Dit valg:
Nustil alle filtre
Farve
Luk
Urværk
Luk
Mærke
Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Sorter efter:
modeller
Montres CarloGuld Lommeur
299 kr
TrendhimGuld Retro Mekanisk Lommeur
349 kr
Dane DapperTime Keeper Lommeur i Hvidt og Sølv
799 kr
TrendhimFugl Føniks Lommeur
399 kr
Dane DapperSølvtonet og Sort Timer Keeper Lommeur
799 kr
Dane DapperSort og Hvidt Time Keeper Lommeur
799 kr
TrendhimRoman Mekanisk Lommeur
799 kr
Dane DapperGuldtonet og hvidt Time Keeper Lommeur
799 kr
Dane DapperGuldtonet Time Keeper Lommeur med Sort Urskive
799 kr
Dane DapperSort på Sort Timer Keeper Lommeur
799 kr
TrendhimLommeur med Åben Urskive
399 kr
Dane DapperTimer Keeper Lommeur i Sort Og Rosaguld
799 kr
Dane DapperTime Keeper Lommeur i Hvid og "Rosa guld"
799 kr
TrendhimGuldfarvet Aztec Mekanisk Lommeur
799 kr
TrendhimGuldfarvet Mekanisk Lommeur
799 kr
TrendhimChicago Mekanisk Lommeur
799 kr

0 produkter fundet

Tilret venligst dine valgte filtre

Nustil alle filtre
Modtag ugentlige rabatter og inspiration

Modtag Europas mest inspirerende "ugens look".

Rabatter i nyhedsbrevet på op til 50 %.

Få vores nyhedsbrev én eller to gange om ugen.

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig. * Kan til enhver tid afmeldes

Aww yeah!

Velkommen indenfor i varmen!

Forvent den første mail fra os indenfor et par dage.

Lommeure gør comeback

Lommeure stammer rent faktisk helt tilbage fra 1510 tallet, dog er de kendt for perioden 1800-1900 tallet hvor de blev båret af gentlemen verden over. I dag er lommeure på vej tilbage i stor stil, derfor har vi hos Trendhim valgt at udbyde et bredt sortiment, hvor vi har de primære modeller som guld og sølv, samt unikke ure med møndstre og andre rustikke kendetegn.

Lommeure i guld og sølv

Vi har valgt at basere vores sortiment af guld lommeure på ure der ikke er lavet af ægte guld, men en guldfarvet belægning på metallet. Dette holder vores priser konkurrencedygtige og vi kan levere flotte og unikke lommeure uden de koster en bondegård.

Størrelsen på lommeuret

De laves i mange forskellige størrelser og former, men det typiske lommeur er omkring 4,5cm i diameter på urskiven. Uret passer altså perfekt til lommen, hvilket må siges at være navnet tro. Størrelsen på selve kæden der låser lommeuret fast variere i længden og tykkelse, vi har hos os prøvet at gøre alle disse mål klare på hver af vores lommeure på selve produktsiden. Hvis du ikke finder målet vil vi gerne du skriver ind til os, så måler vi lommeuret med det samme og får opdateret informationen på det pågældende ur.

Lommeur til salg - Hvad kigger jeg efter?

Når du er på udkig efter et lommeur, der er til salg, er der flere forskellige faktorer, du bør have med i dine overvejelser. For det første er det vigtigt, at hængslet mellem låg og urværk kan holde til at blive åbnet uden at falde af eller blive slidt for meget. Desuden er det også en god idé at holde øje med kvaliteten af glasset. Der er mange, især gamle lommeure, hvor der er brugt almindeligt glas, som man også bruger til ældre vinduer. Dette kan udgøre en udfordring for dig, da denne type glas lettere bliver ridset.


Typer af Lommeure

Der udarbejdes i dag primært to forskellige lommeure, kvartz og mekaniske. Forskellen på disse typer er at et kvartz ur får sin energi fra et udskifteligt batteri, hvorimod det mekaniske lommeur får sin energi fra en lille fjeder der trækkes op, lidt ligesom et bornholmerur får sin energi fra de to penduler der trækkes op.

Et kvartz ur er altså ligesom vi alle kender det, det mekaniske ur trækkes op, og kører herefter 1-2 døgn. Dette er som oftest ikke et problem da disse ure typisk bliver brugt ved særlige anledninger. En anden forskel er måden urets viser roterer, nedenfor kan du se forskellen illustreret:

forskellen på digitalt og analogt lommeur

Uret til venstre er mekanisk, og uret til højre er et analogt med kvartz, forskellen er altså at et mekanisk lommeur giver en lidt mere flydende bevægelse af viseren.

Lommeure med kæder

Når du køber et lommeur, følger der ofte en kæde med til uret. Mange tror fejlagtigt, at kæden er til besvær - at den ridser uret, eller gør dit tøj grimt. Sådan forholder det sig slet ikke. Når du een gang har prøvet at have et lommeur med kæde, så vender du ofte tilbage til denne løsning.
Hvad med et guld lommeur med kæde - forholder det sig på samme måde? Ja. Guld er et blødt metal, som oftest er så blødt at det ikke ødelægger dit tøj.

Lommeure til mænd - findes de også til kvinder?

Det korte svar, er at lommeure oftest bliver brugt af mænd. Der er dog flere og flere kvinder, der trodser trends og brug af mobiltelefoner, og begynder at bruge lommeure til kvinder. Mange af de mindre maskuline lommeure bliver brugt af kvinder.

Det store lommeur køb - hvad kigger jeg efter?


Først og fremmest skal du holde øje med at dit lommeur køb, passer til resten af dit look. Er du til skovmandsskjorter, vil det være en god idé at vælge et kraftigt, maskulint ur. Er du til skjorte og blazer, vil du sandsynligvis have glæde af et mere elegant lommeur.

Lommeure til salg online - er det sikkert?

Når du skal købe ure på nettet, kan det ofte være forbundet med en del usikkerhed: Er kvaliteten god nok? Virker uret ordentligt? Kan jeg returnere det igen, hvis det ser anderledes ud i virkeligheden? Når du handler hos Trendhim.dk, er det vigtigste for os, at du bliver tilfreds med dit køb. Derfor har du masser af muligheder for at levere uret tilbage eller reklamere. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så du kan få den allerbedste oplevelse med Trendhim.

Brugt Lommeur - kan jeg levere det tilbage?

Hvis du er utilfreds med dine varer, kan du altid levere dem tilbage, hvis det er i henhold til vores købsbetingelser. Så længe at du sender et brugt lommeur tilbage i en ny stand inden for et år (og gerne i original emballagen), så burde der ikke være noget at sætte fingeren på.

Gå til toppen