Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os

De 9 mest populære typer af halskæder & kædeled til mænd

Fra delikate sølvkæder til tunge guldhalskæder; kæder er must-haves til herresmykker. Men curb kæden er måske ikke den rigtige for alle. Vi dykker ned i den varierede verden af halskæder, og når denne guide er slut, vil du kunne kende forskel på en Figaro- og en rebkæde udenad og have en bedre idé om, hvilken stil der passer bedst til dig.

1 De 9 mest populære typer af halskæder & kædeled til mænd1.1 Halskæde kæde typer1.2 Hvilken størrelse halskæde & længde skal jeg vælge?1.3 Du spurgte - vi svarede

Halskæde Kæde Typer

1. Ankerkæde

Den består af en række identiske ovale led, der er låst sammen i et ensartet mønster. Ankerkæden, der er ideel til vedhæng, er som en hvid skjorte – alle har brug for sådan en i deres arsenal.

2. Curb Kæden

Med sine sammenflettede, identiske, flade og snoede led, der ligger fladt mod din hud, er curb kæden synonym for maskulin charme. Det er kædernes læderjakke – edgy og altid rebelsk.

3. Figaro Kæden

Denne italienske skønhed er en variation af curb kæden med et rytmisk mønster af skiftevis små og store led. Det er kædernes operasanger – melodiøs og fængslende.

4. Kugle Kæde

Den består af en række metalkugler og er den finurlige fætter i familien. Kuglekæden er halskædernes prikkede slips – sjov og karakteristisk.

5. Trace Kæde

En ankerfacet kæde er en tyndere version af ankerkæden – en delikat tråd af ensartede led, perfekt til dem, der foretrækker et diskret look. Det er en stille, minimalistisk detalje – underspillet og elegant.

6. Sildebenskæde

Sildebensmønsteret med de flade, parallelle led efterligner fiskeskelettet fra en sild. Det er kendt for sin elegante, glatte tekstur og elegante udseende. Sildebenskæderne er ret stive og snor sig sjældent.

7. Rebkæde

Som navnet antyder, ligner rebkæden et klassisk natur reb. Men i sin skinnende metalliske form er den indbegrebet af styrke og raffinement. Rebkæden er et skræddersyet jakkesæt – altid elegant og fantastisk.

8. Boxchain Kæde

Box kæden består af firkantede led, der er forbundet til en kontinuerlig, glat kæde, og fungerer som det moderne, geometriske element i din kædesamling. Det er de elegante, sorte solbriller i din garderobe – smarte og trendy.

9. Slange Kæde

Med tæt forbundne bølgede plader ligner slangekæden en slanges krop – glat, fleksibel og føles behagelig mod din hud. På afstand ser det ud som en ensartet form. Slangekæden er som en silke lommeklud – luksuriøs og eksotisk.

Hvilken størrelse halskæde & længde skal jeg vælge?

En for stram kæde kan få dig til at føle, at du er i en brydekamp med en kongeboa, mens en for lang kæde kan få dig til at føle, at du bærer hele verden på dine skuldre. For en detaljeret guide til at vælge den rigtige halskæde, se vores "Halskæde størrelse & længde guide".

DU SPURGTE - VI SVAREDE