365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle

Fejring med stil: 5 tips til at vælge den rigtige butterfly

Vi ved, du gerne vil se godt ud med din butterfly og vi ved også, at det ikke bare er at snuppe den første, man får øje på. Brug retningslinjerne her til at at bære en butterfly med stil.

Farverigt fyrværkeri, boblende champagne og alt for meget konfetti har det med at tage al opmærksomheden på årets sidste aften... indtil nu. Vi har fundet en nem måde at blive den bedst klædte mand til festen, uden at rende rundt med en pose glitter eller sprænge ting i luften.

Meget bliver udtrykt d. 31. december – alt fra nytårsforsæt til ugengældte kærlighedserklæringer (det er surt, bro). Men der er én ting, som fortsætter med at udtrykke noget, længe efter festen er slut og champagnen er holdt op med at boble – din stil.

Uanset om du er til en formel begivenhed, en pubcrawl gennem hele byen eller fester på Zoom, så har du her 5 idiotsikre tips til at sikre, at du og din butterfly ser bedst muligt ud, når det nye år begynder.

1. Vælg din skjorte og dit jakkesæt

Vælg den skjorte, du vil have på. Nu er også et godt tidspunkt at vælge dit jakkesæt.

Det eneste du 'skal' gøre, når du er på udkig efter en butterfly, er at vælge den rigtige slags skjorte. Til formelle lejligheder, f.eks. bryllupper eller en fancy fest på et slot, skal din skjorte have en såkaldt wing tip krave. Navnet kommer af, at kravens spidser foran danner et par vinger. Det er den mest formelle slags krave og er lavet til at blive brugt sammen med en butterfly og smoking.

Når der er hverken er et ægtepar eller et slot involveret, kan enhver skjorte bruges. Farven er også op til dig.

Du kan ikke gå galt i byen med en ren, strøget hvid skjorte. Men eftersom det er nytårsaften, hvorfor så ikke vælge en sort skjorte sammen med en butterfly i skinnende guld eller sølv? Du kan endda droppe jakken eller blazeren og i stedet have matchende seler på. Eller beholde jakken og tilføje en farverig lommeklud.

Mulighederne (ligesom dem der venter i det nye år) er uendelige.

2. Vælg butterflyens design & form

Når det gælder butterflies har du tre designs at vælge imellem: selvbinder, bundet på forhånd og clip-on.

Det er rigtigt, at selvbinder butterflies ser fremragende ud. De tager desværre også tid at binde og ikke alle synes, det er en pris, der er værd at betale. Vi er fans af bundne butterflies , fordi de er nemme at tage på og lette at justere. Vi sætter dog grænsen ved clip-on butterflies.

Butterflies findes i forskellige former, fra klassiske butterflies til batwing. Lad begivenheden styre, hvilken type du vælger.

Som regel er klassiske butterflies altid acceptable, mens batwing og spidse butterflies ses som mere casual eller ligefrem dristige.

3. Overvej teksturen & stoffet

Stoffet bør du vælge efter tiden på året og dit outfit. Kompakte stoffer som uld passer bedst til de kolde vintermåneder, mens lettere stoffer som bomuld er bedre til de varmere årstider.

Du bør sikre dig, at teksturen matcher resten af dit outfit. Ellers kan det gå ud over dit outfits elegance. Med andre ord, skal hver del (jakke, skjorte, lommeklud og butterfly) ikke være en ny tekstur.

Og eftersom det er årets sidste dag, hvorfor så ikke gå ud med et brag… eller i det mindste med en butterfly lavet af træ.

4. Match farven på din butterfly

MonochromatiskStadig i din egen baghave
AnalogDet bliver dristigt
TriadiskSmart og modigt
KomplementærtNosser af stål

Hvis du har en hvid eller sort skjorte på, så kan du frit vælge en hvilken som helst farve, så længe den er passende til lejligheden.

Det er lidt mere besværligt at sammensætte forskellige farver. Med vores Interaktive Farvehjul som guide anbefaler vi, at du holder dig til et analogt farveskema for en sikker sammensætning eller komplementærfarver, hvis du føler dig modig.

Prøv det: Vælg din skjortes farve på hjulet og vælg så en ensfarvet butterfly i en af de viste farver.

Husk at din skjorte bør være lysere end din butterfly for den bedste kontrast. Den eneste undtagelse er når du har en ensfarvet, mørk skjorte på, f.eks. marineblå eller sort.

Du kan vælge en butterfly i den samme farve (mørkere nuance) som din skjorte, så længe butterflyen bliver fremhævet.

5. Vælg omhyggeligt mønstre

Det bedste råd er at vælge en skjorte og butterfly med mønstre i forskellige størrelser. Målet er at skabe en kontrast, der er rar at se på - ikke en der skærer i øjnene (og du har heller ikke lyst til, at din butterfly smelter sammen med skjorten).

Sidste tips

Vi har lavet en kort liste med tre nemme tips, så du kan gå ind i det nye år med stil og fejre det med en butterfly.

  • Skinnende butterflies (f.eks. silke-butterflies) er bedst til formelle lejligheder og fester som nytårsaften, mens matte butterflies bliver anset for at være casual.
  • Det er acceptabelt at have en sjov, livlig butterfly på med en sweater, så længe sweateren sidder på en skjorte med krave.
  • Undgå at vælge både en butterfly og en skjorte med dristige farver.

Sådan binder man en butterfly

Det første trin er at vælge en butterfly, der matcher din skjorte… men når knuden skal bindes, bliver dine evner virkelig sat på prøve.

Vores bedst sælgende butterflies

Fra bundne butterflies til dem, hvor øvelse gør mester: Tag et kig på vores mest populære designs for inspiration.

Nye artikler

Sådan designede vi Traveller's Kollektionen

Det piner os alle, at vi ikke kan udforske verden. Rejsepine er inspirationen bag en ny kollektion af accessories lavet...

Vielsesringe til mænd – Din ultimative guide

Fra at vælge den rigtige størrelse ring til at shoppe efter ikke-traditionelle ringe: Lær hvordan du vælger en vielsesri...

Helbredende armbånd til mænd – Hvad betyder smykkesten

Find ud af, hvad der gør helbredende armbånd med smykkesten til noget særligt og hvordan, du vælger det rigtige armbånd...

Valentinsgaver til mænd

Fra dansk-designede ure til ringe, halskæder og armbånd: Find en valentinsgave til ham, der betyder noget.

Hvad er et 24-timers ur med én viser & Hvorfor bør du bære et

Lær hvordan du indstiller og ser, hvad klokken er, på et 24-timers ur med én viser, og se hvorfor du bør bære et for at...

Hvad er et månefaseur & Hvordan skal det indstilles?

Lær hvordan man aflæser og indstiller verdens ældste urfunktion – månefasen.

Sådan rengør & vedligeholder du armbånd til mænd

Vi besvarer alle dine spørgsmål omkring, hvordan armbånd til mænd skal rengøres og vedligeholdes. Fra at svømme med perl...

4 Spørgsmål du bør stille dig selv, før du køber et skeletur

Ved at stille dig selv de her 4 spørgsmål, lærer du at vælge det rigtige skeletur og hvordan, du holder liv i det.

Sådan bærer du et lommeur med stil

Fra valg af lommeurs-kæde til at lære hvilket knaphul, der skal bruges: Se hvordan man bærer et lommeur på den rigtige m...

Se alle artikler
Tilbage
Nulstil mit password

Hurra! Vi har sendt dig en e-mail. Du vil snart være i stand til at logge ind!

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.