Modtag inden Fars Dag - bestil et digitalt gavekort senest fredag d. 2. juni kl 16.00

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 399 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)

Bag designet: Detaljer der gør en forskel

Fra designskitser og digitale tegninger til færdige produkter – sådan tilføjer vi komplekse detaljer til hver Arkai halskæde og armbånd, vi laver.

Kapitel 1: Starter med et scrol

Den her kollektion startede ved, at en af vores mærkeforskere scrollede igennem sin Instagram. Efter at have bemærket et comeback af halskæder med vedhæng, besluttede hun sig for at dykke mere ned i det. At tjekke sin mobil er noget, vi alle gør. Det er en lille detalje, der ikke bliver bemærket i hverdagen. Men i den her historie er det detaljen, der startede en Arkai mini-kollektion.

Vi vil gerne lave interessante accessories, der matcher hinanden godt og er pæne for sig selv. Og ligesom den populære Arkai armbåndskollektion skulle hver ny halskæde udstråle en naturlig, eksklusiv og berejst stemning.

Vores mål er at udvælge og anskaffe sten og materialer i høj kvalitet… og designe noget, der får dig til at stoppe op, når du scroller.

Kapitel 2: Skitser & Sten

Arkais designteam tog opgaven til sig og skabte skitser. Efterhånden som der begynder at komme liv i kollektionen, begynder vi at tænke på de finere detaljer som designet af kraniet, placeringen af logoet og forskellige typer sten – vi vil ikke gå på kompromis med naturlige sten. Men hvilke sten? Hvilke farver? Det er spørgsmål, vi stadig står overfor.

Efter at have gennemgået de første designs, er vi blevet enige om en kollektion, der har 40+ forskellige armbånd og halskæder. De kan komplementere hinanden, men er designet med nok detaljer til at stå for sig selv.

Vi har desuden navngivet kollektionen Rico. Hvad synes du om det? Kommentér her og fortæl os, hvad du ville have kaldt kollektionen… og hvad, du gerne vil have tilføjet til kollektionen.

Kapitel 3: Fra blyant til digital

Vores digitale designer forvandlede hver skitse til en digital tegning. Det er her, vi begynder at kunne se smykkerne komme til live – og det går op for os, at detaljer mangler og skal tilføjes. Vi holder fokus på kompleksitet, fordi det er vigtigt for Arkai-manden og den historie, han fortæller.

Når man laver et armbånd eller en halskæde med vedhæng er størrelse alfa og omega. Vi 3D-printede hvert vedhæng for at tjekke proportioner og detaljer.

Rulle-vedhænget var designet for stort og skulle laves om. Lyder simpelt nok… men én ændring påvirker alt fra stenen til målene for kraniet. Den eneste måde, man ender ud med noget, man er stolt af, er ved at blive ved med at arbejde på det.

Fra starten af vidste vi, at vi ville have sorte, sølvfarvede og guldfarvede smykker, men som arbejdet skred frem, valgte vi også at tilføje rosenguld. Hvilken farve vil du vælge?Er du til sølvfarve eller guldfarve?

Kapitel 4: Tid til ventetid

Nu hvor alle ændringer er på plads og de sidste 3D-print er godkendte, sender vi produktark med mål, billeder og materialer til producenten. Det varer ikke længe, før vi ser vores arbejde blive til virkelighed!

Hold øje med den her side for at se, hvad der sker, når vi får de første produktprøver!

Kapitel 5: Opdateringer & forbedringer

De første prøveprodukter er ankommet og de er ikke helt, hvad vi havde forventet. For alle smykkedesignere er det her en del af processen. Det er en chance for at opdatere sine designs og vælge metal og sten i en højere kvalitet. Hver del består af mange detaljer… vi er villige til at tage os god tid, så vi gør det helt rigtigt.

KAPITEL 6: 9. GANG ER LYKKENS GANG

Efter at have talt frem og tilbage flere gange med leverandørerne og -producenterne af vores sten, for at kombinere de perfekte vareprøver, var vi endelig klar til at sætte produktionen i gang. Vi brugte de godkendte prøver til at tage de billeder, du ser online, og gjorde producenterne opmærksomme på, at vi gerne vil have flere ligesom dem. Den første forsendelse af færdige halskæder og armbånd gik direkte til lageret og ender som din pakke. Uanset hvor lang tid det tager, sender vi aldrig noget, vi ikke er stolte af. Og det kræver tid og en bunke tålmodighed at sikre, at alle detaljer er rigtige. Men når det endelig falder på plads, er hele indsatsen det værd.

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.

Er du klar?

Vi er altid på udkig efter nye idéer og inspiration. Hvad synes du, ville være en alletiders kollektion?

*Ved at tilmelde dig med din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan afmelde dig når som helst.