365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle

Bag designet: Detaljer der gør en forskel

Fra designskitser og digitale tegninger til færdige produkter – sådan tilføjer vi komplekse detaljer til hver Arkai halskæde og armbånd, vi laver.

Kapitel 1: Starter med et scrol

Den her kollektion startede ved, at en af vores mærkeforskere scrollede igennem sin Instagram. Efter at have bemærket et comeback af halskæder med vedhæng, besluttede hun sig for at dykke mere ned i det.
At tjekke sin mobil er noget, vi alle gør. Det er en lille detalje, der ikke bliver bemærket i hverdagen. Men i den her historie er det detaljen, der startede en Arkai mini-kollektion.

Vi vil gerne lave interessante accessories, der matcher hinanden godt og er pæne for sig selv. Og ligesom den populære Arkai armbåndskollektion skulle hver ny halskæde udstråle en naturlig, eksklusiv og berejst stemning.

Vores mål er at udvælge og anskaffe sten og materialer i høj kvalitet… og designe noget, der får dig til at stoppe op, når du scroller.

Kapitel 2: Skitser & Sten

Arkais designteam tog opgaven til sig og skabte skitser. Efterhånden som der begynder at komme liv i kollektionen, begynder vi at tænke på de finere detaljer som designet af kraniet, placeringen af logoet og forskellige typer sten – vi vil ikke gå på kompromis med naturlige sten. Men hvilke sten? Hvilke farver? Det er spørgsmål, vi stadig står overfor.

Efter at have gennemgået de første designs, er vi blevet enige om en kollektion, der har 40+ forskellige armbånd og halskæder. De kan komplementere hinanden, men er designet med nok detaljer til at stå for sig selv.

Vi har desuden navngivet kollektionen Rico. Hvad synes du om det? Kommentér her og fortæl os, hvad du ville have kaldt kollektionen… og hvad, du gerne vil have tilføjet til kollektionen.

Kapitel 3: Fra blyant til digital

Vores digitale designer forvandlede hver skitse til en digital tegning. Det er her, vi begynder at kunne se smykkerne komme til live – og det går op for os, at detaljer mangler og skal tilføjes. Vi holder fokus på kompleksitet, fordi det er vigtigt for Arkai-manden og den historie, han fortæller.

Når man laver et armbånd eller en halskæde med vedhæng er størrelse alfa og omega. Vi 3D-printede hvert vedhæng for at tjekke proportioner og detaljer.

Rulle-vedhænget var designet for stort og skulle laves om. Lyder simpelt nok… men én ændring påvirker alt fra stenen til målene for kraniet. Den eneste måde, man ender ud med noget, man er stolt af, er ved at blive ved med at arbejde på det.

Fra starten af vidste vi, at vi ville have sorte, sølvfarvede og guldfarvede smykker, men som arbejdet skred frem, valgte vi også at tilføje rosenguld. Hvilken farve vil du vælge? Er du til sølvfarve eller guldfarve?

Kapitel 4: Tid til ventetid

Nu hvor alle ændringer er på plads og de sidste 3D-print er godkendte, sender vi produktark med mål, billeder og materialer til producenten. Det varer ikke længe, før vi ser vores arbejde blive til virkelighed!

Hold øje med den her side for at se, hvad der sker, når vi får de første produktprøver!

Kapitel 5: Opdatering & Forbedringer

De første prøveprodukter er ankommet og de er ikke, hvad vi havde forventet. For enhver smykkedesigner er det her en del af processen. Det er vores chance for at opdatere vores designs og vælge metal og sten i en højere kvalitet. Hver del består af så mange detaljer… vi er villige til at tage os god tid og gøre det rigtigt.

Hvis alt går efter planen, modtager vi en ny omgang prøveprodukter mod slutningen af efteråret. Ha' det godt så længe…

Kan du ikke vente? Spar 10%

Gå ikke glip af chancen for at shoppe kollektionen. Tilmeld* dig Trendhim Tribe og modtag en eksklusiv Tribe rabat på 10%.

Er du klar?

Vi er altid på udkig efter nye idéer og inspiration. Hvad synes du, ville være en alletiders kollektion?

*Ved at tilmelde dig med din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan afmelde dig når som helst.

Nye artikler

Sådan designede vi Traveller's Kollektionen

Det piner os alle, at vi ikke kan udforske verden. Rejsepine er inspirationen bag en ny kollektion af accessories lavet...

Vielsesringe til mænd – Din ultimative guide

Fra at vælge den rigtige størrelse ring til at shoppe efter ikke-traditionelle ringe: Lær hvordan du vælger en vielsesri...

Helbredende armbånd til mænd – Hvad betyder smykkesten

Find ud af, hvad der gør helbredende armbånd med smykkesten til noget særligt og hvordan, du vælger det rigtige armbånd...

Valentinsgaver til mænd

Fra dansk-designede ure til ringe, halskæder og armbånd: Find en valentinsgave til ham, der betyder noget.

Hvad er et 24-timers ur med én viser & Hvorfor bør du bære et

Lær hvordan du indstiller og ser, hvad klokken er, på et 24-timers ur med én viser, og se hvorfor du bør bære et for at...

Hvad er et månefaseur & Hvordan skal det indstilles?

Lær hvordan man aflæser og indstiller verdens ældste urfunktion – månefasen.

Sådan rengør & vedligeholder du armbånd til mænd

Vi besvarer alle dine spørgsmål omkring, hvordan armbånd til mænd skal rengøres og vedligeholdes. Fra at svømme med perl...

4 Spørgsmål du bør stille dig selv, før du køber et skeletur

Ved at stille dig selv de her 4 spørgsmål, lærer du at vælge det rigtige skeletur og hvordan, du holder liv i det.

Sådan bærer du et lommeur med stil

Fra valg af lommeurs-kæde til at lære hvilket knaphul, der skal bruges: Se hvordan man bærer et lommeur på den rigtige m...

Se alle artikler
Tilbage
Nulstil mit password

Hurra! Vi har sendt dig en e-mail. Du vil snart være i stand til at logge ind!

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.