365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle

Design af rejselyst

Hvordan og hvorfor vi designede Traveller's Kollektionen

Kapitel 1 - Inspiration

Det er naturligt at begære det, vi ikke kan have. Det samme kan ikke siges om at kigge på en mark og vide, at man ikke kan krydse den. Over et år i lockdown har fyldt os alle med, hvad vores afskårne tyske naboer kalder 'fernweh' - en "afstandspine" som på dansk kun kan kaldes rejselyst, selv om det intet siger om smerten.

Vi er opdagelsesrejsende. Uanset hvor dybt vi planter vores rødder et sted, vil vi altid kunne høre stemmen, der hvisker om eventyr. Det er derfor, vi rejser. Og stemmen er hvad, der inspirerede Trendhim teamet til at designe Traveller's Kollektionen.

Kapitel 2 - Blyant og papir

Som rejsende satte vi os for at designe ting, der taler til den vandrelystne, som savner friheden til at udforske. Vi fandt blyant og skitsebøger frem og gik i gang.

De mest ikoniske rejsesymboler er kompasset og kortet, og deres runde form gjorde muligt at lave nogle interessante kombinationer og komplementerende designs.

“Fri som en fugl,” som man siger, når man vil udtrykke essensen af den rejsendes ånd. Trendhim teamet designede vingevedhænget for at repræsentere denne længsel efter frihed. Mange andre er på vej, alle inspirerede af vores nomadiske arv og ophobede lyst til at opleve verden.

Kapitel 3 - Den 3. dimension

Når fasen med papirdesigns er færdig, flytter Trendhim teamet dem ind i den tredje dimension. Nogle gange kan noget, der ser fantastisk ud i en skitse, simpelthen ikke fungere i 3D. Og hvis det ikke fungerer i 3D, fungerer det nok heller ikke på dig. Nogle designs ryger i papirkurven, men det gør kun de overlevende designs stærkere.

Når modellerne er klar, 3D-printer vi elementerne for en nærmere inspektion. Igen, hvad der virker i 3D, virker ikke altid i virkeligheden. Denne proces lader os identificere svage led og upræcise detaljer eller designfejl. F.eks. fandt vi ud af, at låsen var for lille, da vi printede elementerne for et af vores armbånd.

Ved at identificere problemerne gennem en inkrementel designproces forhindrer vi dem i at ende i din pakke.

Kapitel 4 - Virkelighedstjek

Prøveprodukter fra vores leverandør kan se anderledes ud end de 3D-printede designs. Metallets glans kan overdøve detaljer eller fremhæve mindre fejl. Det er endnu en iterativ proces, og vi går ofte igennem flere prøveprodukter, før vi får alle detaljerne helt på plads.

VI fokuserer nu på holdbarheden af stålet og dets belægning for at sikre, det er klar til en mand med en aktiv livsstil, som lige er blevet sluppet ud i verden igen. Stresstests af leddene sikrer, at de holder til hvad end, du udsætter dem for, og slidprøvning af belægningen garanterer, at du aldrig behøver at tage armbåndet af, før du hopper i vandet.

Kapitel 5 - Lindring af Fernweh

Når Arkai Traveller's Kollektionen lanceres, vil den være klar til eventyr. Hvad med dig?

*Ved at tilmelde dig med din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Nye artikler

Sådan designede vi Orisun kollektionen

Naturens tilfældigheder kan have tendens til at fylde os med spørgsmål. Orisun kollektionen tilføjer lidt af naturens kr...

Vielsesringe til mænd – Din ultimative guide

Fra at vælge den rigtige størrelse ring til at shoppe efter ikke-traditionelle ringe: Lær hvordan du vælger en vielsesri...

Helbredende armbånd til mænd – Hvad betyder smykkesten

Find ud af, hvad der gør helbredende armbånd med smykkesten til noget særligt og hvordan, du vælger det rigtige armbånd...

Valentinsgaver til mænd

Fra dansk-designede ure til ringe, halskæder og armbånd: Find en valentinsgave til ham, der betyder noget.

Hvad er et 24-timers ur med én viser & Hvorfor bør du bære et

Lær hvordan du indstiller og ser, hvad klokken er, på et 24-timers ur med én viser, og se hvorfor du bør bære et for at...

Hvad er et månefaseur & Hvordan skal det indstilles?

Lær hvordan man aflæser og indstiller verdens ældste urfunktion – månefasen.

Sådan rengør & vedligeholder du armbånd til mænd

Vi besvarer alle dine spørgsmål omkring, hvordan armbånd til mænd skal rengøres og vedligeholdes. Fra at svømme med perl...

4 Spørgsmål du bør stille dig selv, før du køber et skeletur

Ved at stille dig selv de her 4 spørgsmål, lærer du at vælge det rigtige skeletur og hvordan, du holder liv i det.

Sådan bærer du et lommeur med stil

Fra valg af lommeurs-kæde til at lære hvilket knaphul, der skal bruges: Se hvordan man bærer et lommeur på den rigtige m...

Se alle artikler
Tilbage
Nulstil mit password

Tak! Hvis du allerede har en konto hos os, vil du modtage en mail fra os. Hvis du ikke modtager en mail fra os, er det fordi, du ikke har en konto hos os. Du kan oprette en konto ved at klikke på "Opret en konto"

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.