BESTIL SENEST KL. 16.00, TORSDAG DEN 10. FEBRUAR - OG MODTAG INDEN VALENTINSDAG
365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
BESTIL SENEST KL. 16.00, TORSDAG DEN 10. FEBRUAR - OG MODTAG INDEN VALENTINSDAG
BESTIL SENEST KL. 16.00, TORSDAG DEN 10. FEBRUAR - OG MODTAG INDEN VALENTINSDAG
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle

Sådan designede vi
Orisun kollektionen

‘Orisun’ betyder ‘oprindelse,’ ‘kilde,’ eller ‘springvand’ på Yoruba.

Inspirationen

Når noget bliver taget fra os, kan det gøre, at vi længes efter det meget mere. De seneste to år har gjort os ivrige efter rejser, eventyr og nye oplevelser. I løbet af isolation og karantæne har mange eksperimenteret med spiritualitet, lært at meditere og studeret filosofi – udover at bage surdejsbrød og selvfølgelig deltage i Zoom-møder.

Dette har ført til mere opmærksomhed mod naturlige ædelstene, som mange mener kan omfavne vores energi og kanalisere den på nyttige måder. Selvom, at der ikke er noget videnskabeligt bevis for disse mystiske egenskaber, steg populariteten af natursten og naturstenssmykker under pandemien.

Vi var motiverede og fascinerede af det ikke-standardiserede element af natursten i designet. Et element af overraskelse, hvor former, mønstre og endda farver kan variere fra sten til sten. I nogle typer af sten er ændringen meget diskret. I andre kan den være stor.

Hver sten er ægte. Enestående. Du får aldrig den samme sten som den på billedet. Den er vores. Din er måske bedre. Den kan være mere levende, have skarpere kontrast i sit mønster eller mere flydende linjer. Den kan også være enklere eller mindre prangende. Hvem ved!

Udfordringen

At arbejde med naturlige ædelstene giver en spændende udfordring. Du kender stenenes farveområder og de generelle træk, som stentypen plejer at have, men den individuelle ædelsten, der udgør dit stykke er altid et interessant, da hver enkelt sten er unik.

Med ensartede sten som zirkon, rubin eller hæmatit er det meget ligetil at designe smykker, der komplementerer deres farve. Sten som jaspis, lapis lazuli og tigerøje har på den anden side forskellige nuancer og former, der påvirker stenens generelle æstetik og smykket som helhed. Smykkedesignet skal derfor komplementere stenen, uanset hvordan den ser ud. Den bedste måde at gøre det på er at lade stenen stå frem og få vores design til at komplementere dens naturlige skønhed.

Se det som rammen af et maleri. Hvis rammen er for udsmykket, vil den fjerne opmærksomheden fra billedet, og hvis dens farve kolliderer med maleriet, falmer kunstværket. Når du ikke ved, hvordan maleriet vil se ud, er det bedst at holde rammen så enkel som muligt.

Stenene

Der er flere faktorer, der har betydning for, hvilke sten der vælges til at lave smykker af. Sølv- og guldfarver var grundlaget for vores udvalg, og stenene blev udvalgt til at passe til dem. Deres hårdhed afgør, hvor sandsynligt det er, at de går i stykker, og hvor svære de er at forme til smykker. Nogle sten er semi-gennemsigtige, og hvis du sætter dem på farvet metal som guld, vil det blande en gul nuance ind i stenens udseende. Nogle er helt uoverkommeligt dyre, og nogle varierer for meget til at kunne garantere et tilfredsstillende resultat.

Vi udvælger sten ud fra deres udseende, kvalitet, og om de passer ind i de kollektioner, vi ønsker at lave. Vi ser ikke på en stens formodede egenskaber på forhånd, og det er der en simpel grund til. Vi ved, hvad der ser godt ud, og hvad der ikke gør. Vi ved ikke, om en sten kan gøre dig rig eller hjælpe dig med at koncentrere dig. Måske kan de, måske kan de ikke, men vi vil altid vælge ud fra vores viden om udseende.

Smykkerne

Når vi har valgt stenene, begynder vi at eksperimentere med, hvilke former og metaller, der fungerer godt sammen med dem. Et af vores designs er et dog tag med et tyndt indlæg af natursten. Problemet her er, at hver gang du har en sten i kvartsfamilien, er den sandsynligvis semi-gennemsigtig. Enhver semi-gennemsigtig grøn sten overlejret på en guldfarvet overflade vil f.eks. få en lys mosfarve. Og det er den slags ting, man finder ud af, når man får prøver sendt fra producenter.

Elementerne mangler muligvis også en tredimensionalitet, der var tilstede i designet på computeren, og en lille ændring af designet af metalstykket kan forbedre det hele. Vi overvejede også et meget skarpt design. Det var rigtig fint, men ville egentlig have været det perfekte mordvåben, hvis vi skal være helt ærlige.

Forskellige producenter har forskellige leverandører af ædelstene, og hver behandler deres sten forskelligt. Derfor bestilte vi de samme designs og sten fra forskellige leverandører for at se, hvem der gav det bedste resultat.

Vi gik ikke bare med den flotteste, men stresstestede også smykket for at se, hvordan det klarede sig mod normalt slid. Nogle smykker bestod ikke disse tests, og vi krævede derfor forbedringer fra leverandøren. Nogle designs blev umiddelbart vurderet som umulige at opnå. Andre blev justeret, da de ikke levede op til vores forventninger. Mat sten ser for eksempel fantastisk ud på computeren, men er kedelig og livløs i virkeligheden. Vi ønskede at lave et grønt metalvedhæng, men den tilgængelige belægningsmetode var ikke kun dyrere, men mindre holdbar, hvilket ville resultere i, at farven falmer og ridser over tid - noget vores guld og sorte smykker ikke gør. Dette er altid en iterativ proces, og vi starter aldrig produktionen, før vi er glade og stolte af det, vi har lavet.

Når vi er tilfredse med kvaliteten, designet og udseendet, bestiller vi et sæt af hver til at tage billeder til hjemmesiden. Vi tager billeder af de første godkendte prøver, vi får, og bestiller derefter produktionen. Så det er ikke sådan, at vi vælger de pæneste at tage billeder af. De er vores eneste prøver, når vi skyder dem! Din vil se anderledes ud, og det er et sats, der følger med natursten.

Markedet

At gøre alle mønter, dog tags og flade vedhæng mulige at lave indgraveringer i på bagsiden var vigtigt for os. Hver sten er unik og der er ingen bedre måde at understrege dette på, end ved at have din personlige indgravering på den.

Det sidste step, før varerne kommer til salg, er at få alle naturstenene uafhængigt verificeret. En tilfældig del af den første forsendelse går til et laboratorium, der gennem spektroskopi bekræfter identifikation af ædelstenene. Vi har tidligere og vil i fremtiden nægte modtagelse af forsendelser, hvis det viser sig, at sten ikke er, hvad producenten lover.

Orisun kollektionen har nu været gennem kvalitetskontrol, og designet er færdiggjort. Vi venter bare på, at den første forsendelse ankommer, så vi kan få dem online og videre i dine hænder. Tilmeld dig vores Trendhim Tribe for at modtage nyhedsbreve og for at være den første til at vide, hvornår kollektionen lanceres.

Nye artikler

Forlovelsesringe til mænd - din ultimative guide

Fra hvorfor til hvordan til hvilken slags. Alt hvad du behøver at vide om forlovelsesringe til mænd.

[Block] Halskæder i lag - den ultimative guide til mænd

At bære halskæder i flere lag er en superpower indenfor stil. Lær om finesse og hvordan du undgår at overgøre det.

Sådan designede vi Traveller's Kollektionen

Det piner os alle, at vi ikke kan udforske verden. Rejsepine er inspirationen bag en ny kollektion af accessories lavet...

Vielsesringe til mænd – Din ultimative guide

Fra at vælge den rigtige størrelse ring til at shoppe efter ikke-traditionelle ringe: Lær hvordan du vælger en vielsesri...

Helbredende armbånd til mænd – Hvad betyder smykkesten

Find ud af, hvad der gør helbredende armbånd med smykkesten til noget særligt og hvordan, du vælger det rigtige armbånd...

Valentinsgaver til mænd

Fra dansk-designede ure til ringe, halskæder og armbånd: Find en valentinsgave til ham, der betyder noget.

Hvad er et 24-timers ur med én viser & Hvorfor bør du bære et

Lær hvordan du indstiller og ser, hvad klokken er, på et 24-timers ur med én viser, og se hvorfor du bør bære et for at...

Hvad er et månefaseur & Hvordan skal det indstilles?

Lær hvordan man aflæser og indstiller verdens ældste urfunktion – månefasen.

Sådan rengør & vedligeholder du armbånd til mænd

Vi besvarer alle dine spørgsmål omkring, hvordan armbånd til mænd skal rengøres og vedligeholdes. Fra at svømme med perl...

Se alle artikler
Tilbage
Nulstil mit password

Tak! Hvis du allerede har en konto hos os, vil du modtage en mail fra os. Hvis du ikke modtager en mail fra os, er det fordi, du ikke har en konto hos os. Du kan oprette en konto ved at klikke på "Opret en konto"

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.