Modtag inden jul - bestil senest kl. 16:00 onsdag den 21. december

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)

Sådan lægger du halskæder i lag

Uden at overdrive

Det kræver en stor indsats at se ubesværet ud. Vi ved godt, at det er en modsigelse, men stol på os.. Vi er kun lige begyndt.

Mens du læser reglerne nedenfor, så husk, at selvom regler er til for at blive brudt, er der også stor forskel på bevidst at trodse reglerne og tilfældigt snuble over dem.

Regel nr. 1: Overvej dit outfit

Tænk på halsudskæringen på din bluse som et element i dine lag. En v-hals eller en åben skjorte vil danne det samme skarpe hjørne, som en halskæde med vedhæng vil, men en 'U'-formet kæde kan skabe visuelt rod. Hvis du har en kæde med v-hals på, skal du sørge for, at den hænger lavt nok til ikke at støde ind i hjørnet af blusen. En rund halsudskæring er normalt ret tæt på din hals, så det er et mere sikkert look til flere lag.

Det sikreste valg er en sort rund hals, der giver et tomt lærred, hvor alle dine halskæder kan skinne igennem. Man vil gerne undgå bluser med prangende mønstre eller opmærksomhedsfangende print, da disse vil konflikte med dine lag af halskæder.

Regel nr. 2: Vælg et centersmykke

Uanset, hvor mange halskæder du vælger at bære, bør én være den største opmærksomhedsfanger. Denne halskæde vil fungere som omdrejningspunkt for de andre lag, og de andre kæder vil fungere som støtte. Hvis du bærer to kæder, vil dette højst sandsynligt være den tykke kæde eller den mere visuelt prangende. Hvis du blander halskæder med og uden vedhæng, vil kæden med vedhænget få mest opmærksomhed, så gå efter en tyndere kæde for at komplementere den.

Undgå statement smykker, når du lægger halskæder i flere lag. Det vil være et statement i sig selv med flere kæder. En statement halskæde er designet til at stå alene og sende en klar besked. Enhver tilføjelse til det vil skabe uro og simpelthen være for meget.

For mere information om at vælge den rigtige halskæde til dig, besøg vores Ultimative guide til halskæder til mænd.

Regel nr. 3: Match farver

Dine metaller skal matche. Helst dem alle sammen. Hvis du har et guldur, skal dine ringe, dine halskæder og endda dit bæltespænde være guld. Dette er særlig vigtigt ved grupper af accessories, der umiddelbart sidder tæt på hinanden. Når du har valgt dit center smykke, skal de andre lag matche samme tone.

Gå efter accessories, der komplementerer din hudtone. Guldtoner og varme farver komplementerer en varm hudtone rigtig godt, og sølv- og metalgrå passer perfekt til kolde hudtoner. Det samme gælder for de lag, du vælger. Prøv at vælge varme farver med hinanden og kolde farver med hinanden. Sort passer naturligvis til alt.

Den eneste undtagelse er, hvis dit center smykke har to farver metal, som vores tre-lags guld- og sølvfarvede korshalskæde. Selv dér vil dine lag se meget mere bevidste ud, hvis de matcher den dominerende farve på dit center smykke, men det vil få blanding af metaller til at se mindre tilfældigt ud.

Regel nr. 4: Varier længde og tekstur

At bære flere halskæder i samme længde er den perfekte opskrift på sammenfiltring af kæderne; i bedste fald ligner det en optisk illusion. Det er dog mere sandsynligt, at det bare ligner et stort rod. Man vil gerne have en afstand på 5-10 cm mellem lagene, hvis du har tre eller fire halskæder på. Med flere lag kan mere sarte smykker være tættere på hinanden, men tunge kæder og kæder med vedhæng skal have lidt mere plads. Man bruger lagene til at udfylde pladsen mellem dit ansigt og det nederste lag med en ensartet fremtoning.

Hvis du kun har halskæder i samme længde, kan du muligvis bruge et lille trick til alligevel at ligge dem i lag - mere om det nedenfor.

Kæder kommer i flere former, og de mest visuelt tiltalende lag er dem, hvor der er variation. En rebkæde og en marinekæde supplerer eksempelvis hinanden fint og tilføjer en markant nautisk følelse til dine lag.

Regel nr. 5: Direkte trafik

Fremmede øjne vil blive draget til center smykket i dine lag. Hvis du vil henlede opmærksomheden på dit smukke ansigt, så hav center smykket som det øverste lag. Hvis du ønsker at rette blikkene mod dit imponerende brystparti, bør center smykket hænge lavest.

Hvis du vil understrege bredden af dine skuldre og din relativt smalle talje, så gå efter en lavthængende halskæde med vedhæng.

Regel nr. 6: Less is More

Endnu en af de herlige modsætninger. Vi taler bogstavelig talt for at bære flere halskæder...

En tyk kæde vil overdøve alt andet omkring den, hvilket får de sarte detaljer og vedhæng til at falme. Når du lægger halskæder i lag, skal du gå efter lettere smykker, tyndere kæder og mindre vedhæng. Dit center smykke skal være en 'medium' opmærksomhedsfanger, og alt andet skal diskret komplementere det.

Regel nr. 7: Der er ingen regler

Nu når du kender reglerne, så bryd dem. Eksperimenter med dem. Se, hvor de ikke duer, og hvor du kan omforme dem til nye og spændende kreationer. Del dine bedste (og dine værste) styles med os på Instagram med #TrendhimTribe. Vi er spændte på at se, hvad du finder på.

At ligge halskæder med samme længde i lag

*Virker kun, hvis låsene er kompatible

  • Tag to halskæder og saml dem i enderne.
  • Placer samlingen i nakken, og træk de to ender over dine skuldre.
  • Tag den venstre ende i din højre hånd og den højre i din venstre hånd.
  • Bring de løse ender tilbage bag din nakke og saml dem.

Nu kan du flytte de to låse tættere på eller længere fra hinanden for at justere mellemrummet mellem halskæderne.