Spar 10% på alle solbriller

Spar 10% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

BRILLER UDEN STYRKE

Nogle mennesker kan lide udtrykket, som briller giver dem, selvom deres syn er fantastisk i forvejen. I denne gruppe er alle glas klare.

kr
kr
23 produkter

FAKE BRILLER

På trods af den negativitet, der opfattes ved ordet 'fake', er fake briller alt andet end negative. Tænk over det. Oftest er det simpelthen ikke solrigt nok til at retfærdiggøre at bære solbriller (især ikke indendørs), og briller med styrke er simpelthen unødvendige for dem af os med et skarpt syn.

Det er et velkendt faktum, at briller er et af de mest effektive værktøjer til at tilføje eller fjerne struktur fra dit ansigt (selvfølgelig afhængigt af ansigtsformen), og fake briller er ideelle til at indramme dit ansigt på tidspunkter, hvor hverken briller med styrke eller solbriller er berettiget. Fake briller indkapsler alle typer briller, som ikke er nødvendige for et bedre syn, og som bruges med mode for øje.

BRILLER MED KLARE GLAS, EN ALSIDIGT ACCESSORY TIL AT INDRAMME EN MANDS ANSIGT

Et medlem af den fake brillefamilie, klare glas, opnår den samme effekt for indramning af ansigtet, men er forskellige ved, at de altid har klare glas i stedet for måske ingen glas eller skodder. Klare brilleglas er ikke bare stilfulde og et godt værktøj til at indramme dit ansigt; de kan også være funktionelle; beskytte dit ansigt mod vind, sand og andre ting, der kan skade dine øjne.

Visse klare briller kommer også med ekstra UV-beskyttelse. Det skyldes, at UV-stråler stadig rammer mennesker, selv når vi ikke kan se solen.

Klare briller passer godt til ethvert outfit.

TYPER AF KLARE BRILLESTEL

Stellet til klare glas og fake briller kommer i en række forskellige former, størrelser og farver.

Lige fra nedtonet og professionelt; til preppy og spændende.

Uanset lejligheden kan fake briller parres med dine yndlingsoutfits og opnå et perfekt match.

Steltyper kan variere i materiale og design.

Den mest alsidige stelfarve ses som sort i en traditionel silhuet (såsom aviator, afrundede, retro-briller osv.)

BRILLER MED GENNEMSIGTIGT STEL

Briller med klart stel er briller med gennemsigtigt stel; som navnet antyder.

De byder på et strejf af nyt, til allerede klassiske stilarter og silhuetter. Med den nye bølge af progressiv musik som cloud rap og vaporwave komplementerer de fest og events af disse stilarter.

Lige så vigtigt er det at have et godt, rent, godt sammensat klædeskab. Statement smykker som disse, der skiller sig ud fra et ellers fornemt outfit tilføjer en kontrast, der gør et diskret outfit til et mere modigt outfit uden at udstråle; se mig, se mig.

NØRDEBRILLER

Den slags briller Bill Gates havde, da han var teenager.

Disse briller, som engang var symbolet på en mand, der sidder låst bag sin computerskærm, har forvandlet sig til at blive et symbol på en, der er til tegneserier, spil, bøger og den slags ting.

Nørdebriller er for den introverte, der har accepteret sig selv og elsker sig selv. En fremragende erklæring om selvaccept.

NØRDBRILLER

En specifik betegnelse for fake briller. Det er typer med glasstel, som oprindeligt blev båret af, ja, nørder; at være en nørd betragtes heldigvis ikke længere som noget negativt, og disse briller repræsenterer accepten og åbenheden i det moderne samfund.

Ved at bære stel, som engang var forbundet med negative følelser, fortæller du verden, at du er omsorgsfuld og accepterer andre, som de er.

Meget stilfuld og alsidig.

KLARE MODEBRILLER - HVORDAN MODEN SKIFTER

Modebriller med klare briller er et modestatement. Uanset din stil, vil klare briller passe til det. Moden skifter i øjeblikket. Mode vil ikke længere gå på kompromis med funktionalitet frem for form. Selvom klare briller ikke tilbyder meget i funktionalitet, gør de heller ikke noget for at fjerne den, men tilbyder alligevel en enkel og billig måde at forbedre ansigtstræk på. Klare briller giver en ny måde at se tingene på.

BRILLER MED KLARE GLAS

Briller med klare glas må ikke forveksles med almindelige briller. Klare glas kan bæres af alle og vil ikke have en skadelig effekt på synet, men de vil heller ikke forbedre synet.

Klart glas betyder ikke bare gennemsigtige glas, men glas, som både er gennemsigtig og fuldstændig neutralt. Betragt dem som et vindue af høj kvalitet til dine øjne.

KLARE STEL

I modsætning til klare brilleglas, kommer klare stel ikke med glas. I stedet er de simpelthen rammer uden noget, der dækker dine øjne.

Disse former for stel er bedst egnede til dem, der ønsker at holde øjenområdet åndbart og stort set uhindret. Navnet kan også antyde (afhængigt af konteksten) rammer, der er fri for glas og også gennemsigtige akryl eller plastik.

Disse kaldes også klare brillestel.

AVIATORER MED KLART GLAS

Aviator silhuetten er en klassiker hele vejen. Den slags briller med klart glas fås ikke kun i stel, da aviator silhuetten har et meget tyndt stel, og glasses er det primære fokus.

Aviators er generelt bedre at have på i solbrilleform, på grund af deres ikke-fremtrædende stel (klare brilleglas har gavn af et stærkt stel). Skulle du have lyst til et par aviator-solbriller, er disse også tilgængelige på Trendhim

MODEBRILLER MED STYRKE

Briller med klart glas er mode accessories og kan købes uden styrke. Bemærk dog, at de ikke forbedrer synet.

Hvis du har brug for briller, der forbedrer dit syn, skal du kontakte en professionel optiker. For at være sikker på, at du ikke bliver belastet i øjnene, mens du har dem på, er det vigtigt at sikre, at glassene (hvis du bestiller klare glas, ikke udelukkende stel) holdes rene og relativt fri for ridser. Snavs på glasset kan skabe fokusproblemer for sunde øjne; den nemmeste måde at undgå dette på er ved at tørre dem af med en blød klud, når du brillerne er snavsede.

KLARE BRILLER

En type briller, der oftest bruges af ældre mennesker. De betyder det samme som klare briller, medmindre andet er angivet.

Klare briller kunne også betyde vintagestil. Briller har eksisteret i mange årtier, og i deres nyeste form bliver de mindre nødvendige og mere en accessory; ligesom hatte, ringe og armbånd.

Briller har fremragende komplementerende evner og kan ændre ansigtets form.

KLARE BRILLER TIL MÆND

Hvis du var bekymret for, om klare briller kun kunne bæres af kvinder, er dette ikke tilfældet. Mænd kan lige så vel bære briller med klart glas; de er ikke kønseksklusive.

Faktisk er klare briller lige så, hvis ikke mere, populære hos mænd end hos kvinder. Mænd har stylet klare briller nu i flere år, og klare briller er blevet en fast bestanddel for nogle af de mest fashionable individer.

KLARE RETRO-BRILLER

Ligesom de ovennævnte Aviators har de runde eller halvkantede retro briller en tidsløs stil. Disse er uden tvivl den mest populære silhuet af fake briller, såvel som almindelige briller, og solbriller.

Retro briller kommer i flere størrelser. Den klassiske er den større, mere dristige brille, hvor de moderne versioner er mindre og mere slanke; som det er populært med mode i dag. De er virkelig den mest alsidige stil af briller, og klare briller er ingen undtagelse.

Hav dem på med hvad som helst, og vælg en af ​​de klassiske farver.

BILLIGE KLARE BRILLER

Klare briller er mere overkommelige end deres modsætninger med styrke og solbriller. Det skyldes, at der ikke er nogen større proces af produktion til at gøre dem polariserede, lavede buede glas, krystalglas osv.

Det er blevet sagt, at enkelhed er nøglen, når det kommer til stil, og klare briller passer perfekt til regningen. Lad dig dog ikke snyde. Bare fordi, noget er billigt er det ikke lav kvalitet. Disse briller vi lister på vores hjemmeside er af høj kvalitet hele vejen igennem.

RETROBRILLER - EN KLASSISK ACCESSORY

Retro er tilbage i stor stil, og dette er bare ikke begrænset til solbriller. De fås også i briller, der har klare glas. Hvis du er typen, der godt kan lide lidt ekstra opmærksomhed, så er klare briller et "must have"! De bliver ofte kaldt nørde-briller, men der er flere modeller i forskellige farver. Hvis dette look ikke er noget for dig, så se vores solbriller til mænd. Alle briller og solbriller købt hos os kommer i mikrofiberposer og leveres i beskyttende emballage. Vi opfordrer dig til at se på vores andre produktlinjer, så du måske kan finde noget andet tilbehør, der passer til din unikke stil!