Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os

7 MUST-HAVES TIL MÆND

LUKSURIØSE JAKKESÆT-ACCESSORIES

Højkvalitets accessories gør det nemmere at nå et nyt niveau af elegance. En elegant påklædning er den ideelle måde at adskille dig fra de forhastede, sammensatte outfits ved formelle begivenheder.

I denne guide viser vi de 7 jakkesæt-accessories, der er værd at betale lidt ekstra for, og som giver dig en genvej til perfekt matchet bling til din flotte påklædning.

1 7 must-haves til mænd 1.1 Slips1.2 Slipsenåle1.3 Lommeklude1.4 Bælter1.5 Butterflies1.6 Manchetknapper1.7 Reversnåle1.8 Matchende sæt

SLIPS

Enhver mand har brug for et par af disse i deres garderobe - klar til at blive fundet frem, når der er behov for det.

For en ru, men luksuriøs tekstur, der løfter din stil til et nyt niveau, bør du vælge et kashmir- og uldslips. Det vil give dig et afslappet look med en velourblød følelse.

Hvis du leder efter noget lidt mere traditionelt, er et silkeslips et godt bud. Silke er et blødt, slidstærkt og krølbestandigt stof, der tilføjer en tidløs glans til dit look. Det bevarer sin form, så du ser poleret ud, uanset hvor sent det er, og hvor mange fadøl du har fået.

SLIPSENÅLE

Slips lever sit eget liv. Uanset om det skyldes vinden eller dine fantastiske dansetrin, har de en tendens til at blotte knapperne på din skjorte i de værst tænkelige øjeblikke. Derfor er slipsenåle en nødvendighed.

For et tidløst og smart look, bør du gå efter en tynd 925s sølv slipsenål. Hvis du leder efter noget i en varmere farve, kan en 14 karat forgyldt sterlingsølv slipsenål ikke fejle.

Slipsenåle med natursten garanterer, at dit outfit bliver unikt.

LOMMEKLUDE

Uden en, vil du se ufuldstændig ud. Et diskret men betydningsfuldt tilbehør, lommekluden sætter prikken over i'et på dit look.

Vi anbefaler silke, hvis du ønsker en betagende glans og tekstur. Silke holder formen godt, krøller ikke og er meget holdbart. Få en med twillvævning for en fantastisk tekstur, der tilføjer dimension til dit look.

Hvis du foretrækker noget med et unikt print, bør du gå efter en glat lommeklud med paisleymønster eller blomsterprint.

BÆLTER

Du kan ikke se professionel ud uden et læderbælte af høj kvalitet. Det er det centrale element, der binder alt læder sammen - fra dine sko til remmen på dit ur til den taske, du vælger at medbringe, osv.

Intet slår et luksuriøst fuldnarvet læderbælte. Sort og brun er must-haves for at holde dine muligheder åbne, og hver vil udvikle en smuk patina og tilpasse sig din form med tiden. Fuldnarvet læder er den højeste læderkvalitet – en god langsigtet investering.

BUTTERFLIES

Engang toppen af sofistikation - i dag er butterflies blevet det bedste valg til et blødere look. Hvis du ønsker at opnå en perfekt blanding af elegance og personlighed, kan du ikke gå galt med en bundet silkebutterfly.

For et mere unikt look, garanterer træbutterflies at stjæle opmærksomheden.

MANCHETKNAPPER

Manchetknapper gør en kæmpe forskel for dit look. Gunmetal grå rustfrit stål tilføjer en mørk tone, mens guld sørger for lidt opmuntrende bling. Klassiske 925s sølvfarvede manchetknapper er enkle og tidløse. Sterling sølv skuffer aldrig, når det gælder at forbedre et outfit.

Hvis du føler dig mere vovet, tilføjer manchetknapper med natursten en unik tekstur til dit look. Interaktive accessories som mekaniske urværk eller roterende propelmanchetknapper er gode samtalestartere.

REVERSNÅLE

Reversnåle er en fantastisk måde at binde dit look sammen på. En matchende slipsenål, manchetknapper og en reversnål = perfektion. For et tidløst look er der intet, der slår forgyldt sterling sølv.

Perlemor og natursten giver en unik tekstur, men reversnåle kommer i en bred vifte af udtryksfulde stilarter.

MATCHENDE SÆT

Snydekoden til at løfte dit formelle look. Disse sæt, der er lavet på forhånd, giver fejlfrie matchede jakkesæt-accessories, så du slipper for al besværet.