Gratis fragt på alt | Udløber om:

00:00:00

Gratis fragt på alt

Udløber om:

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Gratis standard fragt på alle ordrer-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Guldhalskæder med kors til mænd

For os repræsenterer et smykke en personlig historie. Når du vælger at bære et guldkors, signalerer og udtrykker du et statement. En guldhalskæde med et kors kan symbolisere din tro eller blot være udtryk for et stilmæssigt og æstetisk valg. Valget er op til dig!

kr
kr
12 produkter

Gør hverdagens look en smule mere ekstraordinært!

En simpel men effektiv måde at gøre hverdagens look mere ekstraordinært på er med et smykke. En halskæde i guld er både diskret og stilfuld.

Vores store udvalg af accessoires til mænd gør, at du kan skabe et unikt look, der afspejler din personlige stil. Har du eksempelvis en t-shirt på, kan du pifte den ekstra op med en korshalskæde i guld.

En guldhalskæde med kors er et oplagt valg, uanset om du skal på job, ud med venner, til fest eller blot trænger til at være lidt extra på en ganske almindelige søndag. Det er din historie. Det er din halskæde. Det er dit valg.

Når det netop kommer til herresmykker, er der ingen regler for, hvad du kan kombinere og bruge. I vores udvalg kan du også finde sølv kors halskæder til mænd, hvis det passer bedre til din personlige stil.

En guldhalskæde med kors: En genial gaveidé!

En guldhalskæde med et personligt vedhæng som et kors er et fedt gavevalg!

En gang var det mest kvinder, der forærede hinanden smykker i gaver, men nu er tiden heldigvis anderledes. Du kan også give fede, geniale og ikke mindst personlige gaver til dine allerbedste venner. Det kan eksempelvis være med et vedhæng, der symboliserer jeres venskab og det specielle bånd, I har til hinanden.