Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Gule slips

Det kræver mod og selvtillid at bære et gult slips, som tiltrækker masser af opmærksomhed. Til gengæld kan du med et gult slips opnå et helt igennem lækkert, moderne og gennemført look, når du sætter det rigtigt sammen.

19 produkter
19 produkter

Flere nuancer i gule slips

Gul er ikke bare gul. Til den gule farveskala hører også de mere gyldne farver. Vil du gerne tiltrække dig opmærksomhed, men ikke for meget, kan et slips i gyldne nuancer eller i en sart gul, være et godt valg.

Er du til knald på farverne? Så er det et kanariegult slips, du skal vælge – eller et slips med blomster eller print. Dit slips vil ikke kunne undgå at tiltrække sig opmærksomhed.

Et skriggult slips går godt til klare blå farver. Gå generelt efter jakkesæt eller blazere i mørkere nuancer, da dette vil fremhæve slipset, der tilføjer et strejf af livsglæde og godt humør. Et gult slips kan bruges året rundt – og særligt til påskefrokosterne naturligvis.

Køb dit gule slips her

Hos Trendhim har vi et bredt og varieret udvalg af gule slips i forskellige nuancer, designs og teksturer, så du nemt kan finde et, der passer til dig og din stil. Har du endnu ikke mod til den gule farve? Så kan et grønt slips være noget for dig!