Solbriller | Køb 2 og spar 20%

Solbriller | Køb 2 og spar 20%

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Læder slips

Læder slipset er en gammel kending fra 80'ernes punkmode – og en tilbagevendende klassiker. Et læderslips skaber et råt look, og det kan bruges både til hverdag og fest, når det styles rigtigt.

Et lædersplis er ligeså rock and roll, som det er retro, og det sætter et cool og personligt præg på ethvert outfit.

5 produkter
5 produkter

Prøv det rå læderslips

Læder slipset kan sættes sammen med et par slidte jeans og en hvid skjorte for et lidt trashy look – på den helt cool og casual måde. Læder slipset skal helst bæres med nogle rå smykker som en stor signet ring eller sorte stud øreringe, og et læder slips giver et fuldendt punk look, der holder hele vejen.

Slipset kan også bæres med din hverdags pull-over og skjorte. Her skaber slipset en lækker kontrast til det mondæne og giver et autentisk og personligt udtryk.

Find dit slips hos Trendhim

Her hos Trendhim har vi et kæmpe udvalg af slips i alle tænkelige farver, designs og materialer, og læder slipset er selvfølgelig også repræsenteret. Vi har alle klassikerne, alle vintage modellerne og alt det moderigtige.

Du er meget velkommen til at se sig omkring i vores store sortiment. Hvem ved – måske du bliver inspireret?