Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Lilla Slips

Måske er du af den opfattelse, at lilla slips ikke går til specielt mange lejligheder. Men det er en misforståelse. For lilla er en utrolig alsidig farve, der gør sig godt til forretningsmødet, barnedåben og Moster Odas runde fødselsdag.

Tænk bare på farvens brede pallette af nuancer: lyselilla, violet, mørkelilla, lyng, syren. Uanset hvilken begivenhed du har i kalenderen, finder du et lilla slips perfekt til lejligheden. Faktisk mener vi her på Trendhim, at et lilla slips er et must i enhver mands klædeskabet.

33 produkter
33 produkter

Lyselilla slips til afslappede begivenheder

Lyselilla siger fest og farver i venners og familiens lag. Her behøver du ikke at stille i dit stiveste puds, men der er intet i vejen for at dresse lidt op. Med et lyselilla slips om halsen er du klar til en hyggelig aften eller en skøn frokost med vennerne.

Er du blevet lun på tanken om et lyselilla slips? Tag et kig i vores sortiment her på Trendhim og find netop den nuance, du har i tankerne.

Mørkelilla slips når det skal være formelt

Har du en formel begivenhed i den nære fremtid, eller vil du tilføre kontorskjorten lidt ekstra, er et mørkelilla slips et oplagt valg. Denne tone af lilla er ikke for opmærksomhedskrævende, men blot det sidste prik over i’et, når du sammensætter dit outfit til formelle lejligheder som f.eks. et forretningsmøde.

Paisley, tern, blomster–vi har det hele

Der er ingen, der siger, at et lilla slips kun skal være det: lilla. Vi fører et bredt udvalg af lilla slips med en lang række forskellige mønstre for mere pang. Vælg f.eks. mellem ekstravagant paisley, moderne tern og sprudlende blomster for lidt ekstra spice og personlighed.

Og nu hvor du er i gang med at shoppe lilla slips, kan du også passende finde dig en lilla butterfly, kravat eller lommeklud. Vi har det hele.