20% rabat på alle smykker

00:00:00

20% rabat på alle smykker

Udløber snart

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Orange slips

Der er mange mennesker, som er bange for at bruge orange i hverdagen. Og farven kan også være svær at style, men når du først har lært det, bliver det et værdifuldt redskab i din garderobe.

Vi fortæller dig lidt mere om, hvorfor du sagtens kan købe et orange slips med ro i maven!

kr
kr
18 produkter

Derfor skal du have et orange slips

Orange er en dominerende farve, men den er faktisk ikke så svær at style. Den rigtige nuance gør sig godt med et sort eller gråt jakkesæt, især hvis du har en lidt mørkere hudtone eller -farve.

Hvis du kan tilføje accenter af orange andre steder i dit outfit, uden at gøre for meget ud af det, kan du også skabe en flot sammenhæng. Det kan være en orange lommeklud eller et armbånd med orange detaljer.

Vær ikke bange for slips i orange

Et slips i orange behøver desuden ikke være ensfarvet. Bryd det op med smukke mønstre, der vil skabe et klassisk og elegant look, uden at det bliver excentrisk. Det behøver ikke være svært at bevæge sig udenfor sin komfortzone, men det kræver, at du prøver.

Tag chancen med et slips i orange, og opdag alle de mange nye muligheder.