Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Skuldertasker til mænd

Skuldertasken til mænd er den moderne klassiker, du aldrig går galt i byen med – uanset om du skal bruge den til arbejde, studier eller bare fordi, det er lækkert at have en god skuldertaske, der rummer det, den skal.

Mange af vores skuldertasker i læder, får vi selv produceret i okselæder. Det sikrer, at din læder skuldertaske til mænd, bare holder og holder – og bliver flottere og flottere med årene, præcis som dig selv.

kr
kr
Typer af Personliggørelse
5 produkter

Skuldertasker til alle mænd og alle behov

Hos os finder du altid en skuldertaske til herre, der passer til dig. Det gælder uanset, om du skal bruge den som arbejdstaske eller ønsker dig en lille, smart messenger taske til ture ud af huset.

Vores skuldertasker til mænd er designet til at kunne bruges i hverdagen. Du finder tasker i mange forskellige størrelser og designs, så du kan finde den, der matcher dine behov og dit personlige udtryk.

Find din skuldertaske til mænd her

Vi har altid et bredt udvalg af lækre skuldertasker til mænd, og vi sørger altid for godt design og overkommelige priser. Du skal nemlig have mulighed for at udtrykke dig – ikke bare i dit valg af tøj, men i alt, hvad du bærer.