Modtag inden Fars Dag - bestil et digitalt gavekort senest fredag d. 2. juni kl 16.00

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Gaver til fædre

Udforsk vores enestående kollektion af gaver til fædre og andre faderfigurer, som er nøje udvalgt til at fejre og værdsætte den særlige rolle, han har i dit liv. Få ham til at føle sig elsket og værdsat med den perfekte gave til fødselsdage, fars dag eller simpelthen "bare fordi".

25 produkter
25 produkter

BLIV EN DEL AF VORES TRIBE

Bliv en del af vore Trendhim Tribe for at få nyheder om kommende produkter, gode tips og tricks, eksklusive rabatter og mere!

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.

Gaveidéer til fædre

Tag gavehatten på, og tag med os på en herlig rejse gennem vores perfekt sammensatte samling af gaver til fædre. Se med, når den forudsigelige parade af slips og 'Verdens bedste far'-krus giver plads til mesterligt udvalgte perler, lige fra edgy statement smykker til omsorgsfulde souvenirs. Der er noget her, som helt sikkert vil få din kære far til at stråle af stolthed.

Alle fædre er vidunderligt unikke, og derfor har vi samlet gaver, der imødekommer et utal af hobbyer, interesser og far-specifikke karaktertræk. Er han en naturkender? Eller måske sætter han pris på lidt velfortjent afslapning? Uanset hvad han foretrækker, kan du stole på, at vores udvalg har den perfekte ting, der siger: "Jeg kender dig, far, og jeg ved, at du vil elske dette."

Så vink farvel til de brugte klichéer, og gå på opdagelse i vores skattekiste af gaver til manden, der altid har været der for dig. Uanset om det er en fødselsdag, fars dag eller en overraskende taknemmelighed, sikrer vores håndplukkede sortiment, at du kan give din far en gave, der er lige så unik, som han er.