Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Perlehalskæder til mænd

Uanset om du rejser til troperne eller bare gerne vil skabe en strandstemning, så har vi en sommerklar perlehalskæde i den helt rigtige stil. Alle vores perlehalskæder i træ passer til det meste og findes i forskellige længder. De virkelig lange kan vikles rundt om dit håndled som et armbåndssæt. Alle modeller er på lager.

kr
kr
23 produkter

PERLE HALSKÆDER TIL MÆND I ÆGTE SURFERSTILDet behøver ikke være så svært at holde sommerstemningen i live. En ekstra lille accessory ? en perlehalskæde, for eksempel ? kan ændre den historie, hele dit outfit fortæller, og kræver ikke en sixpack eller Daniel Craigs stramme badebukser fra den der Bond film. En perlehalskæde til mænd i ægte surferstil kan sættes sammen med andre halskæder for et mere detaljeret look eller stå for sig selv for virkelig at fortælle om livet som surfer. Hver af vores halskæder til mænd er lavet af naturligt træ i en række forskellige farver og stile.

Hold øje med...

Når du leder efter en perlehalskæde til mænd i træ, så tjek at perlerne rent faktisk er lavet af et naturligt materiale. Plastikperler kan laves så de ligner træ, men de føles ganske anderledes end den ægte vare. På trods af at træperler minder om stranden, er de ikke altid vandtætte. Tag den med til, fra og på stranden? men ikke i vandet.

Sådan får du mest ud af den

Træperler er naturligt lette og kølige at røre ved. Det gør dem ideelle til varmere temperaturer, fordi de bliver ved med at føles kølige på din hud. Det vigtigste, når du skal vælge en perlehalskæde (eller enhver halskæde til mænd), er proportionerne. Vælg en halskæde, der sidder præcis, hvor du vil have den ? ikke så lavt, at den sidder fast i håndtagene, men heller ikke så højt, at du bliver kvalt eller endnu værre? ser ud som om du konstant er ved at blive kvalt. Perlehalskæder til mænd har ikke brug for pynt eller vedhæng. De klarer sig bedst uden, så de naturlige materialer ikke bliver overskygget. Vi tilbyder perlearmbånd i træ i lignende stile. Med et af dem bliver dit strand-look fuldendt, men pas på med at have for mange på. Du har virkelig ikke lyst til at se ud som om, du købte det hele på natmarkedet i Bangkok. En enkelt halskæde og 1-2 armbånd giver dig looket uden at gøre for meget ud af det.

Hvor kan man købe de bedste halskæder til mænd?

Det er et nemt spørgsmål. Vi har et alletiders udvalg af perlehalskæder i træ til mænd i forskellige længder og alle med 100% naturlige materialer.

Se alle halskæder til mænd