Tlf: 7199 7272 Åben 9:00-17:00
Gratis fragt 1-2 hverdage
Gratis retur - 365 dages fuld returret

Smykker & accessories til mænd

65.000 glade kunder siden 2007

Lommeklude

288 modeller på lager - Levering 1-2 hverdage

En lommeklud kan sagtens være detaljen du længe har ledt efter. Især i samspil med en butterfly, er der virkelig mulighed for at udtrykke sin personlighed.
Benyt filtrene herunder, hvis du leder efter en specifik farve eller størrelse.
Dit valg:
Nustil alle filtre
+
Farve

Creme

Grå

Gul

Lilla

Pink

Sort

Brun

Hvid

Guld

Multifarvet

Rød

Orange

Grøn

Blå

Luk
Materiale

Bomuld

Hør

Mikrofiber

Polyester

Silke

Uld

Luk
Mærke

Bohemian Revolt

Trendhim

Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Sorter efter:
288 varer fundet
Et øjeblik..

Få rabat og inspiration hver uge

  • - Op til 40% på nye kollektioner
  • - Modtag Europas mest accessory inspirerende "look of the week"
  • - Eksklusive rabatter til nyhedsbrevsmodtagere på op til 50%

...og imponerende meget mere i din indbakke 1-2 gange om ugen.

Kan til enhver tid afmeldes

highfive

Aww yeah! Velkommen indenfor i varmen!

Forvent den første mail fra os indenfor et par dage.

email-bg

Lommekluden - den flotte detalje

En lommeklud (også kaldet et lommetørklæde) til dit jakkesæt er til dig der godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af dit outfit. Lommeklude har været brugt i jakkesæt i tusinder af år, faktisk ses det helt tilbage hos de gamle grækere. Med lommekluden har du virkelig mulighed for at sætte et personligt præg på dit jakkesæt, og er du rigtig kreativ, kan du sagtens lave dem selv.

Lommetørklæder

Et tørklæde er rent faktisk et klæde man brugte i gamle dag til at tørre sig om munden med, og pudse næse i. Senere kom lommekluden og erstattede lommetørklædet, og i dag bærer man kun en lommeklud til pynt.

Lommekluden til dit jakkesæt

Det vigtigste når du bruger lommekluden til et jakkesæt, er at lommen ikke må bule ud. Derfor fås lommeklude i forskellige størrelser, og sørg for, at du ikke bruger en der er for stor. Vi ved at det kan være lidt svært lige at finde inspirationen frem, men nedenfor kan du få lidt inspiration.

Sådan folder du en lommeklud

En lommeklud er flot, og især hvis den er foldet korrekt. Der findes et hav af folde metoder, og langt hen ad vejen er det en personlig præference. hvis du kunne tænke dig at lære et par basale foldeteknikker, kan du læse meget mere her.

Sådan matcher du lommekluden

En lommeklud har til formål at pifte dit jakkesæt op. Selvom der langt hen ad vejen er frit spil, er der dog nogle uskrevne regler man bør holde sig til. En lommeklud bør ikke matche dit slips eller butterfly, men derimod komplimentere. Hvis dit slips eksempelvis er blåt, med små røde prikker, bør din lommeklud være i rødt design og ikke blåt. Lommekluden behøver ikke være i samme mønster eller samme farver som dit slips eller butterfly, så længe det komplimenterer.

Essencen af lommekluden er at udtrykke kreativitet, ikke forudsigelighed. Der findes mange sjove folde metoder, og kreative måder at matche en lommeklud med resten af sættet, så hav sjov med det.


inspiration til lommeklude