Modtag inden Fars Dag - bestil et digitalt gavekort senest fredag d. 2. juni kl 16.00

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)

Farve er det nye sort: Trends indenfor accessories til mænd i 2019

Ved du, hvordan man siger 'farve' på 18 forskellige sprog? Det gør vi. Og det ser ud til, at franskmændene også ved det. Trendhims farverapport rangerer Europas mest farverige lande. Tid til at tilføje noget ‘couleur’ til dit liv.

Top 10 mest farverige lande

  1. Frankrig
  2. Tyskland
  3. Belgien
  4. Finland
  5. Portugal
  6. Storbritannien
  7. Ungarn
  8. Holland
  9. Spanien
  10. Schweiz

I Frankrig køber de flere farverige accessories end i noget andet land i Europa. Eftersom sort er top-'farven' i hvert land på vores liste, er det mest farverige land på vores liste også et, hvor sort er mindre populært. Dårligt nyt for ham, der sælger sorte baretter.

Farve er det nye sort

Sommeren 2019 går all-in på farver. Vores forskning viser, at der er en stigning i købet af farverige accessories i Europa og rundt omkring i verden.

Sammenlignet med foråret i 2018 er der blevet købt 2.21% flere flerfarvede produkter i år (foråret 2019)... tid til at finde farverne frem til din sommerferie.

Sort er ikke en farve

Sort var ikke en faktor i vores rangering, men det er stadig det mest populære farvevalg i Europa. Og med god grund – det er en nem måde at skabe kontrast til lyse accessories og få det, der gerne skal gøre mest indtryk, til virkelig at skille sig ud.

Sort er et godt fundament for en farverig butterfly eller reversnål. Selv de farverige franskmænd forstår, at det er vigtigt ikke at sammensætte alle regnbuens farver på én gang. Alting med måde og et spejl hjælper med at finde balancen.

Vær modig.

Vær farverig. Uanset om du er en top-rangerende franskmand, der har helt styr på det med farver, eller meget længere nede på ranglisten, så er det officielt det rigtige valg at tilføje flere farve den her sommer.

Farverapporten er baseret på shopping-vanerne indenfor accessories til mænd hos Trendhim i maj 2019. Den relevante data blev udarbejdet ved at se på alle accessories i alle farver, bortset fra sort, hvid og grå. Se det endelige datasæt her.