Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 399 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

SÆT MED SLIPSEKLEMMER OG MANCHETKNAPPER

Udforsk vores udvalg af manchetknapper og slipseklemmer, så du kan sætte prikken over i'et på dit outfit. Uanset om du leder efter noget dristigt og iøjnefaldende eller minimalistisk og klassisk, har vores kollektion et matchende sæt til at opgradere dit jakkesæt.

24 produkter
24 produkter

BLIV EN DEL AF VORES TRIBE

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.

HVORFOR KØBE ET MATCHENDE SLIPSENÅLE & MANCHETKNAPPER SÆT?

Matchende sæt er ikke kun en fantastisk gave til fars dag, jul eller endda til din yndlingschef. De fjerner også bekymringen ved selv at skulle matche accessories. Alt du skal gøre er at finde det sæt du kan lide, tage det på og så er du klar. Resten er så simpelt som bare at huske at sige tak, når nogen komplimenterer dit look.

Selvfølgelig kan du matche dine egne slips eller slipsenåle og manchetknapper. Husk i så fald, at metaller skal matche! Du vil ikke have en sølvfarvet slipsenål og et guldfarvet sæt manchetknapper på. Vores matchende sæt giver et mere sammenhængende look – et look, der ud over at være matchende også er sofistikeret, gennemtænkt og rent. Hvem vidste, at der var mere til det end bare at matche?

HURTIGE TIPS

Til manchetknapper – sørg for, at den skjorte, du vælger, har franske manchetter. Uden dem kan du ikke bære manchetknapper.

Til slips – Krokodilleclips er bedre til at blive siddende på sin plads, men slipsenåle glider nemt på og giver lidt mere bevægelsesfrihed. Valget afhænger af materialet af dit slips.

Matchende sæt betragtes næsten som spejlbilleder. Det er helt OK, at de har samme finish, materiale og designelement. Det er det, der giver deres rene udseende.

Hvis du køber et sæt som gave, så overvej hvilke farve ur modtageren har. Har din far et guld Aviator ur? Så ville han se bedst ud i et guldfarvet sæt til fars dag. Giv din chef et par sølvfarvet i julegave, hvis hans ur er sølv.

Slipsenåle- og manchetknapper er også gode til forlovere. Vælg sæt, der matcher bryllupstemaet i farve og stil, og giv hver brudgom et sæt. Han vil se fantastisk ud ved brylluppet og have en gave, som han kan huske din særlige dag med.

HVILKET SÆT SKAL DU KØBE?

Det første spørgsmål at stille er, hvor og hvornår skal sættet bruges? Hverdagen på kontoret, en formel begivenhed eller når du går op ad gulvet til dit bryllup? Fokuser på personlig stil og valg, når du ved ‘hvornår’ og ‘hvor’. Hvilken farve er dit ur? Hvilken farve har dit slips?

En slank kronograf i guldfarvet med en læderrem? Vælg et klassisk design i en matchende guldfarve. Har du planer om at bære et lyst mønstret slips eller butterfly? Vælg et solidt sølvfarvet sæt, der komplementerer og ikke stjæler fokus fra dét, du har om halsen.

Manchetknapper og slipsenåle giver ekstra detaljer, der adskiller dig fra mængden. Manchetknapper kommer i mange former, farver og stilarter, lige fra cirkler og firkanter til et anker inspireret af havet. Fra træmanchetknapper til tofarvet rustfrit stål. Vi har et sæt, der passer til dit look.