Modtag inden Fars Dag - bestil et digitalt gavekort senest fredag d. 2. juni kl 16.00

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

LÆDER RYGSÆKKE

Vores udvalg af rygsække dækker både modeller i kanvas og ægte okselæder. Du kan bruge filtrene herunder hvis du er på jagt efter en speciel rygsæk.
Alle modeller er på lager, leveres på 1-2 dage og med gratis fragt.

33 produkter
33 produkter

BLIV EN DEL AF VORES TRIBE

Bliv en del af vore Trendhim Tribe for at få nyheder om kommende produkter, gode tips og tricks, eksklusive rabatter og mere!

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.

RYGSÆKKE TIL MÆND I FLERE MATERIALER

Hos Trendhim sælger vi både rygsække til mænd i kanvas og i læder. En rygsæk i kanvas er praktisk, lille og let, hvorimod en læder rygsæk er til den kræsne mand som ønsker noget særligt.

Alle vores læder rygsække er lavet i 100% ægte okselæder, og langt de fleste er behandlet så læderet fremstår glat og ensartet, der giver god beskyttelse mod vind og vejr.


SKULDERTASKE / RYGSÆK KOMBI

Som noget helt unikt sælger vi lædertasker der ved første øjekast ligner en almindelig skuldertaske, men med skulderstropper gemt inde i tasken, så den også nemt kan bruges som rygsæk.

Det giver en alsidig taske, du kan bruge til mange forskellige formål.

VEDLIGEHOLDELSE AF RYGSÆKKE

Læder og kanvas skal naturligvis ikke behandles og vedligeholdes ens. Nedenfor giver vi nogle gode råd til både kanvas rygsække og læder rygække, så du får mest muligt ud af din taske.

KANVAS RYGSÆKKE

Kanvas er et tekstilt materiale fremstillet hovedsageligt af hør, og skal behandles på samme måde som andre tekstilmaterialer.

Imprægneringsspray er ikke nødvendigt på en kanvas rygsæk

Undgå alle former for kemikalier og rengøringsmidler. Hold dig til varmt vand så vidt muligt.

Ved pletter som varmt vand ikke kan klare, kan der bruges en smule mildt vaskepulver blandet med vand, på en tandbørste. Børst forsigtigt pletten væk.

LÆDER RYGSÆKKE

Jo mere behandlet læderet på rygsækken er, jo mindre læderpleje er nødvendigt. Behandlet læder er ofte glattere og mere ensartet på overfladen.

Brug Imprægneringsspray når du modtager tasken.

Undgå alle rengøringsmidler og kemikalier.

Læder har ikke godt af for meget sollys, eller for meget varme i længere tid.

Ubehandlet læder med tør, mat og ru overflade har godt af læderfedt. Brug kun naturlige pleje materialer til formålet.

En stærkt udtørret læder rygsæk kan friskes op med læderolie. Eventuelt læderfedt bagefter.

STØRRELSESGUIDE TIL RYGSÆKKE

Alle mål på vores rygsække er oplyst under hver taske, under overskriften “Mål”. Målene er angivet i højde (X), dybde (Y) samt bredde (Z). De tre mål er vist på billedet herunder.

HVOR SKAL EN RYGSÆK HÆNGE?

En af de ting man kan være i tvivl om, når man køber en ny rygsæk, er hvor langt oppe eller nede den skal hænge. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, og det er simpelthen en smags sag. Som tommelfingerregel hænger en læder rygsæk dog lavere på ryggen, end en rygsæk i kanvas. Alle rygsække fra Trendhim er med justerbare stropper, så du helt selv bestemmer længden.