Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os

Trending Herre Accessories 2022

Det seneste inden for stil til mænd

De siger, at trends kommer og går, men stil er for evigt. Sandt … men mange af nutidens klassiske stilarter startede som overraskende trends.

Den 15. januar 1797 blev en mand ved navn John Hetherington stillet for Londons borgmester anklaget for "brud på freden og opfordret til optøjer." Myndighederne hævdede, at det, han havde på, var "beregnet til at skræmme bange mennesker". Mens manden gik i gang, "besvimede adskillige kvinder, børn skreg, hunde skreg", og en ung dreng brækkede armen i mængden, der havde samlet sig.

Hvad i alverden havde manden på?

John Heatherington var opfinderen af den første silkehat – en accessory så klassisk, at det definerede et helt århundredes stil til mænd.

Heldigt for os er de fleste accessories og beklædningsgenstande omfattet af ytringsfriheden (lokale love kan variere), og du vil næppe blive stillet for en dommer som følge af dit valg af hovedbeklædning.

Vi nærmer os sommersæsonen 2022, og derfor vil vi gerne give dig et kort overblik over dette års top 6 trendy accessories og styles baseret på vores tal og forskning.

1 Trending herre accessories 20221.1 1 - øreringe med vedhæng1.2 2 - kombinationer af perler og kæder1.3 3 - at lægge alt i lag1.4 4 - street style - otsu1.5 5 - farve1.6 6 - miljøbevidste materialer

1 - Øreringe med vedhæng

Øreringe til mænd har gennemgået flere faser. Fra oldtidens egyptere til statussymboler for velhavende persiske mænd og fra 1600-tallets buccaneers til symboler på gay pride osv. Faktisk er den eneste periode i historien, hvor mænd ikke har båret øreringe, den mørke middelalder. Og der er en grund til, at perioden hedder det.

Street style udvikler sig for at afspejle den kulturelle tidsånd, og i 2022 er det overordnede tema en direkte afvisning af kønsbestemt mode. Det er ikke det samme som at sige "mænd bærer oftere kvinde smykker". Det er det stik modsatte. Det er en afvisning af hele mærkatet med "accessories til mænd/kvinder". Det faktum, at en ørering har et vedhæng … hvorfor skulle det være en kvindeting? Hvad hvis vedhænget er et kranium? Gør dét det maskulint? Og hvorfor?

Moderne stil siger: "Slet mærkaterne - vælg dét, der repræsenterer dig."

En ørering kan sige meget - det være sig en hoop, nitter eller plug - men med en hængende ørering, især en med udskiftelige vedhæng, har du større udtrykskraft.

2 - Kombinationer af perler og kæder

Perler plejede at være det ultimative statussymbol. Båret af kinesiske kongelige så tidligt som i 2300 f.v.t., mens de var så værdifulde i Rom, at Julius Cesar vedtog en lov, der forbød andre end de herskende klasser at bære dem. I hele den antikke verden var de højt værdsatte og eftertragtede, og kun de rigeste konger og forretningsmænd havde råd til at bære dem.

Så hvornår blev de udelukkende for kvinder?

I 1921 kom de første kulturperler på markedet. Deres pris faldt, og pludselig blev dette meget eftertragtede materiale opnåeligt for middelklassefolk. Markedsførere hoppede med på dette for at overbevise mænd om, at enhver kvinde i hemmelighed ville have perler, og mænd så det som deres pligt at opfylde dette ønske.

I over 4000 år bar mænd perler. I næsten 100 år gjorde de ikke.

Nu er de tilbage - bedre end nogensinde.

3 - At lægge alt i lag

Less is more, nogle gange. Et statement smykke behøver ikke en masse postyr omkring sig, men nogle gange kan det være et endnu stærkere statement at bære flere diskrete og komplementære smykker.

På samme måde som at lægge en frakke, blazer, vest og skjorte i lag, der giver dit outfit en ubestridelig atmosfære af elegance, kan halskæder, armbånd, et armbånd + et ur eller endda ringe i flere lag give din stil et massivt løft. Det er nemt at gøre, og vi har endda en hel artikel om at lægge halskæder i lag, som du kan tjekke for flere detaljer.

God fornøjelse!

4 - Street Style - Otsu

Vores seneste mærke, Otsu, er informeret og inspireret af moderne urban street style. I 2022 handler street style om at gøre individuelt udtryk muligt. Stærke, udtryksfulde ikoner og symboler giver dig mulighed for at fjerne det diskrete og ubekendte fra din stil. Vær modig, åbenlys og højrøstet.

5 - Farve

Genkendelig symbolik er én måde, folk udtrykker sig på i 2022. En anden er ved at bære stærke, modige og i nogle tilfælde usædvanlige farver.

Et knaldrødt bælte, blå øreringe eller regnbuefarvet halskæde er alle klare statement smykker. Frisk dine monokrome eller pastelfarvede outfits op med et ubestrideligt stænk af farve.

6 - Miljøbevidste materialer

Jorden varmes op, og vores tidligere handlinger forårsager skade på vores økosystem, vi ikke kan nå at redde. Vi har intet andet valg end at ændre den måde, vi gør tingene på, i håbet om at forhindre yderligere skade.

En måde, vi håber at gøre dette på, er ved at bruge flere genanvendte og genanvendelige materialer. Langt størstedelen af vores metalsmykker er lavet af kirurgisk rustfrit stål, som er 100% genanvendeligt, og nogle af vores veganske urremme i imiteret læder er lavet af G-Pomme C. Et italiensk fremstillet alternativ til læder, der ligner og føles som læder, men er lavet af kasseret æbleskræl, kork og andre biologisk nedbrydelige materialer. Bare rolig – den begynder ikke at falde fra hinanden på dit håndled. Det har også samme fleksibilitet og holdbarhed som ægte læder.

Mekaniske ure er en anden miljøvenlig mulighed, da de ikke kører på batterier, men på god gammeldags fjederviklet urværk. De fleste af vores mekaniske armbåndsure er også automatiske, hvilket betyder, at de trækkes automatisk op, når du bevæger dig. Hvad er mere naturligt end det?

Dette er blot nogle få eksempler på bæredygtige produkter, vi har, og vi vil tilføje mange flere innovative, miljøvenlige produkter i den nærmeste fremtid.