Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os

Hvad skal der til for at skabe dristige designs?

Skabt med dansk historie: Se hvordan vi giver vores seneste Moody Mason smykkekollektion en dristig Vikinge-vibe.

1 Hvad skal der til for at skabe dristige designs?1.1 Kapitel 1: til den moderne viking1.2 Kapitel 2: det starter med design1.3 Kapitel 3: visdom er velkommen fra alle kilder1.4 Kapitel 4: nu til det sjove

Kapitel 1: Til den moderne viking

Selvom vi ikke hærger og plyndrer længere, holder vi danskere stadig stærkt fast i vores fortid som vikinger… og hvorfor ikke? De trodsede vilde hav, erobrede fjerne lande og påvirkede historien. Ikke et dårligt eftermæle – udover det med at plyndre.

Moody Mason forvandler de her krigere til noget, der passer til nutiden. Smykker til mænd, der siger – med et enkelt øjekast – at du er en mand med en mission.

Fra starten vidste vi, at hvert smykke skulle laves af rustfrit stål. Det er stærkt, holdbart og falmer ikke – præcis ligesom Moody Mason-manden. Med det i tankerne, opsøgte vi information om hvert eneste Vikinge-artefakt og -symbol, vi kunne finde, for at bestemme hvilken retning, den her seneste kollektion skulle gå i.

Kapitel 2: Det starter med design

Vi har skabt vores moodboard og er begyndt at skitsere de nye smykker – armbånd, vedhæng, ringe og øreringe. Designerne skaber ikke med diskretion i tankerne. Men hvem er også interesseret i at være diskret?

Når vi går fra papir til digitale designs, leger vi med forskellige finishes til metallet og eksperimenterer med stenenes farver.

Når nu vi snakker om sten: Vi har kontaktet vores leverandør for at få tilsendt prøver. Hvilken type sten vil se bedst ud? Har du nogen præference? Kommentér nedenfor og fortæl os!

Kapitel 3: Visdom er velkommen fra alle kilder

Det lidt løse citat kommer fra en gammel vikingesaga (Bandamanna sagaen, år ca. 10) og afbilder, hvor vi er nu. Vi troede, det ville være nemt at indsnævre kollektionen… men med så mange fantastiske designs, er det svært. Vi opsøgte derfor mænd som dig for jeres visdom. Tilbagemeldingen var, at kranier, ulve og slanger fortjener et større fokus. Med deres input ændrede vi vores designs og tilføjede endda den her tredelte kranie-ring. Episk, ikke?

Med alt på plads, 3D-printede vi de endelige designs. Vi printer for at se målene og detaljerne… og det er godt, vi gør det. Fyre var enige i, at slange-ringen så awesome ud på skærmen, men var ‘latterligt stort’ i virkeligheden. Størrelsesforholdet er vigtigt for alle smykker, men især for en kollektion, der er så dristig.

Kapitel 4: Nu til det sjove

Vi har sendt digitale filer til producenten og modtaget de første prøver! Nu er det tid til virkelig at fokusere på farver, finishes og stenene. Vi vælger en antik-grå finish til det rustfri stål for et slidt, ældet look.

Når nu vi snakker om sten: Vi har valgt naturlige sten – alt andet ser falsk ud og passer ikke ind i det look, vi er ude efter med kollektionen. Det føles som om vi, efter at have svømmet igennem oceaner af valg, er endt ud med nogle, vi er stolte af.

Når vi er nået hertil, bliver selv emballagen justeret til at passe de nye størrelser og former. Normalt kommer vi hurtigt igennem det her stadie, men denne gang tager kollektionen lidt længere tid. Fint for os. Tiden vi bruger på at få den helt på plads, betyder, at den er perfekt, når den når frem til dig.

Kapitel 5: Noget helt unikt

Prøveprodukterne er ankommet og vi er i fuld gang med vores endelige gennemgang. De guld- og sølvfarvede er præcis, som de skal være… men de antikgrå kræver lidt ekstra arbejde. Vi elsker en udfordring og vil have alt helt på plads med den her kollektion. I den sammenhæng har vi desuden tilføjet to unikke designs til det endelige udvalg med naturlige lapis lazuli-sten. Det er en sten, der repræsenterer guder, magt, visdom og sandhed – ikke en dårlig blanding at gå rundt med hele dagen.