Solbriller | Køb 2 og spar 20%

Solbriller | Køb 2 og spar 20%

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Guld Slips

Et slips er perfekt til at pifte outfittet op. Et guld slips er dobbelt så perfekt!

Man mangler altid den perfekte accessorie til nytår. Dén lille ting der gør outfittet lidt mere ekstraordinært. Står du og overvejer, om du skal iføre dig det almindelige, klassiske slips nytårsaften eller vælge et guldslips? Valget er i virkeligheden blot en illusion. For vi ved jo alle, at et slips i guld, er det eneste rigtige valg. Uanset om der er tale om årets nytårsfest, eller om du og vennerne blot skal sætte lidt ekstra farve på hverdagen, så er et guld slips det perfekte valg! Så hvad venter du på?

Vi har et stort sortiment af slips - nogle mere festlige end andre. Du kan derfor finde det (guld) slips, der passer perfekt til dig og den fest, du skal til. Vores produkter er altid i høj kvalitet og til skarpe priser.

16 produkter
16 produkter

Vælg et guld slips

Et guld slips kan styles på mange måder. Et klassisk valg er at style det med et mørkt - eksempelvis sort - jakkesæt. Hvis du er til den helt festlige model, kan du også vælge et jakkesæt i guld. Vi har også et stort og spændende udvalg af jakkesæt, som du kan matche dit guld slips med.

Vi har naturligvis fremstillet vores guld slips i lækkert materiale, så det både føles blødt og let. Det gør det samtidig også nemmere at binde slipset. Du behøver ikke at vinde guld i at binde slips, det skal vi nok hjælpe med at gøre nemt. Til gengæld er du årets guldmedalje i dit fede outfit.

Sørg for at du tager aftenens shine og skin til den helt store guldmedalje!

Du kan læse mere om tykkelse på vores guld slips og finde den model, der passer til dig.