Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

SPORTSTASKER TIL MÆND

Vores tasker findes i mange forskellige størrelser og modeller. Vi har et udvalg med alt fra store weekendtasker og sportstasker til små trænings- og rejsetasker. Uanset om det er til en enkelt overnatning eller dit træningsudstyr, så hjælper den rette taske med at holde styr på tingene.
Alle modeller er på lager.

kr
kr
Typer af Personliggørelse
25 produkter

TRÆNINGS-, SPORTS- OG WEEKENDTASKER

Træningstasken har mange forskellige navne og dækker over en række weekend- og sportstasker designet til et specifikt formål. Leder du efter en træningstaske, der er stor nok til alt dit sportsudstyr og passer i dit skab i fitnesscenteret eller en weekendtaske, der kan rumme alt, en overnatning udenfor hjemmet kræver, samtidig med at den kan være i rummet over dit sæde, når du flyver? Du finder først den rette taske, når du ved, hvad den skal bruges til.

DEN RETTE TASKE

SÅDAN VÆLGER DU EN TRÆNINGSTASKE

Efter du har presset dine muskler til det yderste, er det nok bedst, at din taske ikke vejer alt for meget til turen hjem. Vælg en, der er let og har en aftagelig, polstret skulderstrop. En af de mindre tasker kan bruges som træningstaske eller sågar en ‘alt-i-en duffeltaske’ – perfekt til både træning og arbejde. Hvis du bruger den samme duffeltaske til sport og på kontoret, så vælg en, der har plads til det hele, uden at din bærbar behøver at dele plads med dine sneakers.

SÅDAN VÆLGER DU EN WEEKENDTASKE

For mange mænd er opgraderingen fra en hverdagsrygsæk til en særskilt weekendtaske et stort skridt. Dens rektangulære form er ideel til toiletartikler og nogle få sæt tøj og er alletiders, når din normale rejsetaske er for stor. Husk at vælge en duffeltaske, der overholder flyselskabets krav til håndbagage. Vil du også kunne bruge den som træningstaske? Så sørg for, at den er kompakt nok til at passe i de skabe, dit træningscenter har.

HVILKET MATERIALE ER BEDST?

Der er flere forskellige materialer at vælge imellem. Læder ser ud som om, du er på vej til eller fra noget fedt og holder stilen kørende på kontoret. En trænings- eller overnatningstaske i ægte læder er en investering… så spar op og forkæl dig selv med blød kvalitetslæder. Hvis du gør det, så ender du ud med en taske, du også bruger 10 år senere.

Det samme gælder for den trænings- eller sportstaske du vælger. En god taske giver dig én undskyldning mindre for ikke at tage i træningscenteret.

HOLD TASKEN REN

VEDLIGEHOLDELSE AF LÆDERTASKER

En lædertaske med mere bearbejdning er nemmere at gøre ren, men ser i modsætning til minimalt-behandlet læder ikke bedre ud med alderen. Uanset hvad du vælger, har du her nogle tips til at holde din lædertaske i tiptop stand:

Brug aldrig vaskemidler eller kemikalier.

Hold tasken tør og undgå at opbevare den i direkte sollys.

Hvis læderet bliver tørt eller mat, så brug læderfedt med bivoks eller andre naturlige ingredienser.

Lad den altid lufte ud efter en tur i træningscenteret eller en weekendtur

VEDLIGEHOLDELSE AF LÆRREDSTASKER

Lærred er et vævet tekstilstof lavet primært af bomuld og bør behandles på samme måde som andre tekstilmaterialer.

Undgå at bruge kemikalier eller vaskemidler. Brug så vidt muligt kun varmt vand.

Til vanskelige pletter anvendes et mildt rengøringsmiddel blandet med varmt vand til forsigtigt at børste pletten væk.

Som med lædertasker, bør du lufte den ud, efter den har været fuld af dit svedige træningsudstyr.