Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Hvide slips

Det hvide slips kan mange ting, og er et tilbehør, der bør findes i enhver mands garderobe. Det hvide slips lysner og løfter dit outfit, og det er oplagt at sætte sammen med lyse eller pastelfarvede skjorter, hvor et sort eller navy blåt slips kan virke for hårdt, og hvor andre farver potentielt kan skabe stilforvirring.

Det hvide slips kommer i et væld af størrelser, designs og materialer, og det er vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser, når du køber et hvidt slips. Hvilken bredde passer dig bedst? Hvilken farvenuance søger du? Og hvilket materiale matcher bedst din øvrige garderobe?

23 produkter
23 produkter

Find dit hvide slips her

Vi har et godt udvalg af slips til mænd – i alle farver og i alle nuancer. Den populære klassiker, som det hvide slips er, finder du i forskellige kollektioner på vores side. Og du kan også finde slipsenåle og manchetknapper for det fuldendte og stilsikre look.

Her på Trendhim står vi altid til rådighed for vores Trendhim-tribe, og har du brug for sparring eller vejledning, når du skal købe nyt slips, så hjælper vi gerne. Tag en tur rundt i butikken for inspiration, eller dyk ned i vores mange relevante artikler.