Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os

Årets populære herresolbriller

De hotteste trends baseret på vores salg og research

1 Årets populære herresolbriller1.1 Top 10 solbriller til mænd i 20221.2 Farve1.3 Street style1.4 Tykke stel1.5 Browline1.6 Kantet1.7 Runde1.8 Foldbare solbriller1.9 Lette stel1.10 Polarisering1.11 Brillestænger i træ1.12 Er du ikke sikker på, hvad der passer til dig?1.13 Bliv en del af vores tribe

Top 10 solbriller til mænd i 2022

Vi er ude i friheden, og det kan ses. De fleste steder er åbne, hvilket sætter alle os, der har været låst inde i to år, fri. Fri til at strejfe rundt, socialisere og fejre livet med stil.

Stil er ikke noget som én person kan ændre på et øjeblik. Det er et kulturelt fænomen, der afspejler vores tidsånd. Vi har længtes efter at være frie og for at udtrykke os så længe.

Det kan vi nu.

Farve

Der var engang, hvor alle mænd bar sorte solbriller. De er et sikkert valg. Sort passer til alt. Hvis ikke sorte, var blålige aviator solbriller med stålstel også en klassiker.

Men sådan er det ikke længere. Vi vil gerne at udtrykke os. Skille os ud. Vi kommer ud af vores skjul, og vi vil ses. Vi har tilbragt nok tid i skyggen.

I år ser du farverige stel og glas overalt. Den eneste måde at optimere dit game på, er ved at blive endnu modigere.

Street style

Nogle styles er klassiske, indtil de stagnerer. De har fundet deres plads og er tilfredse med, hvor de er. Ingen ændringer nødvendig.

Nyere styles er stadig under forandring. Det er her, kreativiteten opstår. Det er her, du får interessante nye former, farvekombinationer og pasformer.

Disse styles er kun for dem, der er modige nok til at bære dem – for at være anderledes. Trendsættere og banebrydere. Disse er ikke din bedstefars solbriller. De er dine.

Tykke stel

Populære i 70'erne. De tykke hornbriller er tilbage. Disse er ikke bare solbriller, de er et statement. Øjnene er vinduet ind til sjælen. Disse skønheder indrammer øjnene og trækker opmærksomheden indad.

Modig, iøjnefaldende og unik.

Browline

En fast bestanddel fra 50'er-stilen sniger sig ind på listen. Måske er det forbindelsen til internationale mænd af mystik eller den ubestridelige intelligens, der følger med ved at bære dem ... vi ved det ikke.

Browlines kom først på markedet under metalmanglen i 50'erne, da verden lige var begyndt at finde ud af, hvad de skulle gøre med dette nye vidundermateriale – plast.

Det er unødvendigt at sige, at moderne browlines opdateres og opgraderes sammenlignet med deres forgængere.

Kantet

Denne artikel startede med at sige, at etablerede styles ikke fornyer sig. Det er ikke helt sandt. Det gør de ... bare gradvist.

Klassiske styles får mere kant. Firkantede aviators, sekskantede glas, kanter overalt (undtagen hvor de rører dit ansigt, selvfølgelig).

Runde

Runde solbriller gennemgår ikke en diskret transformation som de klassiske stilarter ovenfor, men de nyder godt af en mærkbar stigning i popularitet.

Engang tænkte man, de var lidt excentriske, men flere mænd finder nu ud af, at de passer deres form ganske pænt. Måske skyldes det, at pandemien har givet de fleste af os lidt mere fylde i kinderne?

Foldbare solbriller

De fleste traditionelle solbriller går nemt i stykker eller bliver skæve.

*Undtagen vores, selvfølgelig. Vores er solide.

Foldbare solbriller er bygget til at passe i lommen og kunne tage imod stød udefra uden at tage skade.De har hængsler over næsen og cirka halvvejs ned ad brillestængerne. Kortere greb gør dem mindre tilbøjelige til at gå i stykker eller blive skæve, og de vil kun optage så meget plads som et brilleglas og stellet omkring det.

Slut med at hænge dem i din halsudskæring eller ved et uheld sætte sig på dem. Fold dem sammen, læg dem i din forlomme, og fortsæt din dag som normalt. Så simpelt er det. Bare vær forsigtig med nøgler ...

Lette stel

Det er irriterende. Du har været ude hele dagen, du kommer hjem, tager solbrillerne af, og du har ømme røde mærker på næseryggen.

Vægt betyder noget.

Stærke, lette materialer som aluminium og titanium giver slanke, komfortable solbriller. Hav dem på hele dagen uden selv at bemærke, at de er der. Det er det værd.

Polarisering

Der var engang, hvor polarisering kostede en arm og et ben. Takket være fremskridt inden for produktionsteknologier og belægningsteknikker kan du nyde fordelene ved polariserede solbriller og stadig beholde alle dine lemmer.

Polarisering reducerer genskær fra blandt andet vand, sne og skinnende metal. Når du opholder dig udendørs, ser du tydeligt forskellen. Mindre belastning for øjnene, færre tilfælde af tørre øjne og meget bedre komfort.

*Bemærk: De kan også blokere lyset fra skærmen på din smartphone ... men, du bruger sikkert for meget tid på den alligevel. Du er udenfor. Nyd udsigten.

Brillestænger i træ

Solbriller med brillestænger i træ unikke i sig selv. Alle brillestænger i naturligt træ har deres eget unikke mønster, hvilket gør netop dit par helt unikt.

Brillestænger i træ bliver siddende hvor de skal. Dette skyldes, at træ har en højere overfladespænding end plastik eller metal.

Bæredygtige, prisvenlige, komfortable, unikke... Hvad er der ikke at elske?

Er du ikke sikker på, hvad der passer til dig?

BLIV EN DEL AF VORES TRIBE

Vi offentliggøre regelmæssigt lister som denne, tips, tricks, guides, artikler om bag kulisserne og nye produkt kollektioner, og de første, der hører om det, er vores Trendhim Tribe medlemmer.

Tilmeld dig nedenfor, og få en plads på forreste række til alt det nye.

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.

TILMELD DIG FOR AT VINDE 3.000 KR

Tilmeld dig og få løbende tips til stil, særlige tilbud og information om nye produkter. Du deltager automatisk i en månedlig lodtrækning, hvor du kan vinde et gavekort på 3.000 kr.

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.