Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 09.00-16.00)

Gaveideer til fars dag

For at sikre, du ikke glemmer gaven til fars dag, kan du tage et kig på vores anbefalinger til gaveideer og inspiration, der sikrer din plads som fars favorit.

‘Du behøver ikke at give mig noget.’ Din far mener det nok, men tro os, når vi siger, at han bliver så glad, hvis du ikke lytter til ham.

Fædre lærer dig nogle af de vigtigste – og ofte underligste – ting, lader dig prøve og fejle uden at skælde dig (for meget) ud og motiverer dig altid til at gøre dit bedste. Uden at forvente noget til gengæld.

Selvom de fleste fædre ikke forventer noget, så er det stadig en særlig lejlighed, der kan bruge til at vise din taknemmelighed og kærlighed for faderfiguren i dit liv.

Uanset om det er din far, stedfar, bedstefar eller ham læreren, der stod frem, da du havde brug for en positiv rollemodel, så hjælper vi dig med at finde gaven, han ikke bare bliver glad for… men rent faktisk kommer til at bruge.

Gaver til fars dag - Hvad er en god gave til fars dag?

Når du leder efter den perfekte gave til din far – på den ene dag om året, der er dedikeret til ham – så handler det alt sammen om balance. Balancen mellem hvad han kan lide og hvad, han synes er brugbart.

Insisterer din far også på, at han har alt, han kunne tænke sig? Så er det sandsynligvis ren og skær høflighed. Giv ham en gave på fars dag, som han aldrig ville købe til sig selv, men som får ham til at tænke ‘dét havde jeg brug for!’

For at finde sådan en gave, er det en god ide først at tage et skridt tilbage og tænke over, hvad din far kan lide og har brug for… og hvor mange penge, du vil bruge.

 • Hvad har din far brug for? Mangler han noget i sin plejerutine? Er der en gave, som ville gøre hans hverdag nemmere?
 • Hvad kan han lide? Har han en særlig stil? Er der krav til, hvordan han klæder sig på arbejdet?
 • Hvor mange penge vil du bruge? Selvom det er ‘tanken der tæller’, kan man stadig have lyst til at give mere end en hilsen. Overvej dit budget, inklusiv porto, for et fornuftigt udgangspunkt.

Personlige gaver til fars dag

De bedste gaver til fædre er personlige. De håndlavede ‘Glæde fars dag!’ kort, du havde med hjem fra skole som barn var noget helt særligt, fordi de var mere end bare papir med kruseduller. De viste, at du brugte tid og kræfter på at lave noget til ham. Og hvem sætter ikke pris på det?

Nu hvor du er ældre, kan du overlade krusedullerne til børnene og i stedet fokusere på ting som personlige manchetknapper eller en kortholder i rustfrit stål indgraveret med hans initialer.

Hvis din far er ligesom dem på vores kontor, så sætter han pris på at bruge tid sammen på fars dag. Hvorfor ikke tilføje et personligt indgraveret stålarmbånd til at mindes en oplevelse eller begivenhed, I har til fælles? Klik på knappen nedenunder for endnu flere ideer til indgravering.

Gaver til faren, som har alt

Hvad kan man give faren, der har alt? Sandheden er, at din far ikke har alt. Han siger måske, at han har alt – fordi han ikke ønsker, at du bruger dine hårdt tjente på ham eller besværer dig med at finde en gave – men hvem nyder ikke, at modtage en gave?

Når du mangler gaveidéer, så led efter en brugbar og unik gave til fars dag. Noget din far ikke forventer og som han bestemt aldrig ville have købt til sig selv.

En lommekludeholder sikrer, at den velklædte fars lommeklud forbliver perfekt foldet. Bliver din fars solbriller væk gang på gang? Overrask ham med et par foldbare solbriller, der kan sidde på hans lomme.

Eller giv din far en læderpung med en udtagelig kortholder som gave til fars dag i år. Det er en ny version af den klassiske pung til mænd, som din far hurtigt vil værdsætte. Plus… læder er et materiale, der kun bliver bedre med tiden.

Klassiske gaver til fars dag

Der er nogle gaver til fars dag, som har klaret sig godt år efter år – kaffekruset med teksten ‘Verdens bedste far’ kan der ikke være nogen tvivl om! Der er en grund til, at de er klassiske gaver til fædre… de virker!

Uanset om det er et slips,barbersæt eller skægplejesæt, så er det næsten garanteret, at din far bliver glad. Hvis du er på udkig efter noget helt særligt, så tilføj en indgraveret slipsenål til slipset og en hængende toilettaske til barbersættet.

Fars dags-gaver til den rejsende far

Uanset om din far rejser ofte eller kun rejser for at besøge dig, så er de her gaver noget, som enhver mand bør have.

Hvis han er typen, der har jakkesæt på, så overvej en slipseholder, der holder slipset krølfrit. Hvad med en foldbar rygsæk, din far kan tage med på ferie? Lazy Bear har en vandtæt rygsæk, der kan opbevares i hans bagage, indtil han når frem.

Og hvis du stadig ikke har fundet den helt rigtige gave, så tag et kig på vores RFID-blokerende punge. En nem at måde at passe godt på din far (eller i det mindste hans oplysninger).

Sådan skriver du et kort til fars dags

Håndskrevne kort er måske gammeldags, men det er lige præcis dét, der gør dem til noget særligt. Hvis du vil gøre brug af dagen til at fortælle din far, hvad han betyder for dig, hvilket vi nok allesammen burde gøre oftere, så er et håndskrevet kort en god måde at gøre det på.

Du behøver ikke at skrive et digt… men det er selvfølgelig en mulighed! I stedet kan du minde ham om en oplevelse, I har haft sammen, der symboliserer jeres forhold, eller fortælle ham om hvordan, han har inspireret dig.

Den vigtigste linje i fars dags-kortet er den, hvor du viser ham, at han har gjort det godt som far og giver ham den anerkendelse, han fortjener.

Oprindelsen af fars dag

Det er én ting at imponere din far med en gave på fars dag. Det er noget ganske andet at forbløffe ham med tilfældige fakta – som traditionens oprindelse i USA.

Som mange andre gode ting, starter historien om fars dag med en kvinde. Efter at have hørt en prædiken om bevægelsen til at etablere mors dag, følte Sonora Smart Dodd, at fædre fortjente deres egen fejring. Hendes far havde opfostret seks børn på egen hånd. Det fortjener han at blive anerkendt for.

Fars dag blev første gang fejret som en begivenhed d. tredje søndag i juni 1910. Præsident Lyndon B. Johnson gjorde det senere til en formel helligdag og Richard M. Nixon gjorde det til en national helligdag i 1972.

I Spurgte – Vi Svarede

Hvilke gaver er bedst til fars dag 2020?

Vi spurgte fædrene på vores kontor om, hvad de helst ville have til fars dag i år. Shop deres anbefalinger til far-godkendte gaver, der findes eksklusivt hos Trendhim.

Hvilke personlige fars dags-gaver kan en datter give?

Hvis du leder efter unikke, personlige gaver til din far, der minder ham om, hvorfor du er hans favorit, så tag et kig på vores forslag nedenfor:

 • Ure til mænd
 • Armbånd til mænd
 • Punge til mænd
 • Toilettasker til mænd
 • Sixpences

Hvad er en god gave til fars dag, som kan sendes med posten?

Forsendelse afhænger typisk af gavens størrelse og vægt. Et par personlige manchetknapper vejer meget mindre end en urkasse.

Uanset hvilken gave, du sender til din far i år, så glem ikke indpakningen.

Vi tilbyder indpakning og vælger den rigtige størrelse til din gave og pakker individuelt i en af vores særlige stofposer.

Og du behøver ikke at løbe ud for at købe et fars dags-kort. Vi har inkluderet et gavekort, der er klar til at blive skrevet på.

Hvad er den bedste gave til fars dag?

Den bedste gave til fars dag er en, der opnår en god balance mellem, hvad din far kan lide og hvad, han rent faktisk kommer til at bruge.

Hvis din far har arbejdet på sit skæg i årevis, så lad være med at købe ham et barbersæt.

Du kan tænke over, hvordan din far klæder sig. Har han ofte en blazer eller et jakkesæt på? Måske et strejf af farve med en reversnål ville være en god tilføjelse – noget han kan bruge og ikke selv ville have købt.

Hvad køber man til en far, der virkelig ikke vil have noget?

Hvis din far virkelig mener, han ikke vil have noget til fars dag, så giv ham den ene ting, forældre ikke kan sige nej til… din tid.

Find telefonen og ring til ham. I vil begge være glade for, at du gjorde det.

Hvad er gode fødselsdagsgaver til far?

Det behøver ikke at være svært at finde en gave til fars fødselsdag. Enhver gave nævnt ovenfor ville være en alletiders fødselsdagsgave til enhver mand i dit liv.

Personlige gaver bliver altid værdsat. Uanset om det er fra hans søn eller datter.

Hvordan finder man gaveinspiration til fars dag?

Den nemmeste måde at finde inspiration til fars dags-gaver er at se nærmere på din far.

 • Hvad har han på?
 • Hvor kan han lide at tage hen?
 • Hvad snakker ham om for tiden?
 • Hvad mangler han, som kunne gøre hans hverdag nemmere?

Fokusér på de spørgsmål og se så, om ikke svaret dukker op. I mellemtiden kan du gennemse vores arsenal af over 6.000 unikke produkter for endnu mere inspiration.