365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle

Begynderguide om øreringe til mænd

Balancen mellem at udtrykke sin personlighed og fremstå som en rebelsk teenager er ikke så svær at finde, som du tror. Når du først har sat dig ind i nogle få retningslinjer, går der ikke lang tid, før du er klar til din første piercing.

Måske er du den der fyr – ham der er klar til at udtrykke sin individualitet. Eller måske er du ham den anden – der ved at piercinger og smykker til mænd trender og også gerne vil have den stil. Eller måske er du en kombination af de to.

Der findes en god måde at bære øreringe til mænd uanset hvem, du er. Det vigtigste er, at det er en ørering (eller to), der komplementerer dit look uden at stjæle fokus.

Hvornår er øreringe passende?

Øreringe er som sådan hverken casual eller formelle, men det betyder ikke, at du kan spankulere ind til et bestyrelsesmøde med en guldring i øret. Eller gør det?

Tænk på din arbejdsplads og overvej: Vil en ørering gøre mere godt end skidt?

Ikke alle chefer er lige glade for din utraditionelle stil. I så fald kan du udtrykke din personlighed med et specielt slips eller en lommeklud … noget lidt mere udbredt og mindre kontroversielt.

Kommer du ansigt-til-ansigt med kunder hver dag eller skal du til et jobinterview? Folk har deres egne holdninger og vores valg påvirker, hvordan de reagerer på os. Betyder det, at du skal stoppe med at være dig selv?! Bestemt ikke. Det betyder, at der skal lægges tanker i dine valg... og hvad kunne være bedre end et gennemtænkt look?

Matchning af øreringe til hudfarve & ansigtsform

Det er vigtigt, at øreringe matcher hudfarve og ansigtsform. Nogle hudfarver går ikke godt sammen med visse farver, så medmindre du gerne vil tiltrække den dårlige slags opmærksomhed, kan det være en god ide at følge de her retningslinjer:

 • Lys hud: Sølv eller hvidguld ser godt ud til den her hudfarve, men undgå rosenguld, da det fremhæver de lyserøde toner i din hud.
 • Bleg hud: Har du mælkehvid hud? Hold dig fra gult guld og vælg i stedet hvid eller sølv.
 • Olivenfarvet hud: Olivenfarvet hud ser godt ud sammen med stort set enhver farve.
 • Mørk hud: Gult guld ser livligt og iøjnefaldende ud sammen med mørke toner. Sølv og hvidguld kan også fungere, men gul er din bedste ven.

Ansigtsform har også betydning, når du skal vælge en ørering...

 1. Aflangt ansigt – Runde øreringe
 2. Hjerteformet ansigt – Lige øreringe uden kurver
 3. Firkantet ansigt – Runde eller kurvede øreringe
 4. Rundt ansigt – Firkantede øreringe

Sådan bærer du en ørering med stil

Som med alle andre accessories er det vigtigt, at øreringene passer til dit look. Dit outfit er lagkagen og accessories er pynten ovenpå.

Match dit outfits tema

 • Dine øreringe skal komplementere dit outfit.
 • Match livlige, farverige øreringe med sjovt, casual tøj.
 • Match diskrete designs med tøj til formelle lejligheder eller business.

Undgå store øreringe

 • Øreringe bør være små og proportionelle med din krop.
 • Store eller omfangsrige øreringe ødelægger balancen – fysisk og stilmæssigt.

Match metaller

Det rigtige antal

Mange kendte og influencere har to øreringe på, og mange nøjes med én. Hvor mange du vælger er helt op til dig, dine intentioner og hvor, du er på vej hen.

Hver enkelt ørerings stil kan være afgørende for, hvor mange du bør have på. Et par mørke øreringe ser godt ud, hvis du skal i byen, men en enkelt hoop guldørering er typisk nok, fordi farven og formen siger nok i sig selv.

Forskellige slags øreringe

Det er ikke længere nødvendigt for mænd at gennemsøge øreringe til kvinder for at finde en, de kan lide. Nu til dags findes der øreringe til mænd i mange forskellige stile, så du kan finde en, der matcher den historie, du vil fortælle.

Magnetiske øreringe

Magnetiske øreringe bruger magneter til at sidde fast, så du ikke behøver at have huller i ørerne. Magneterne er designet til at være stærke nok til at sidde godt fast, men ikke så stærke, at det gør ondt.

De kan nemt tages af og på og efterlader ikke nogen synlige mærker. Perfekt til at eksperimentere med.

Hoops

Hoop-øreringe ligner langt hen ad vejen ringe til fingrene. Til mænd skal de helst være diskrete – så altså ikke noget fra Pirates of the Caribbean. Led efter små, tynde hoops, der ikke kan nå dine hage.

Dangle øreringe (vedhæng)

Når du er på udkig efter mere end bare en normal hoop-ørering: Tag et kig på øreringe med udskiftelige vedhæng.

Nogle dangle-øreringe har vedhæng, som ikke kan udskiftes, mens andre har vedhæng, du kan blande og matche for lige det look, du er ude efter. Nogle gange kaldes den her type herreørering for drop hoop ørering, fordi vedhænget hænger fra en hoop-ørering.

Ørestikker

Ørestikker er det sikreste valg for begyndere, da de er nemme at bære og mere alsidige end andre stile. Ørestikker har den samme effekt som andre øreringe, men på en mere diskret måde.

Gimmick øreringe

Gimmick øreringe er alt fra smileys til kranier og i alle stile fra ørestikker til magnetiske øreringe. De gør virkelig indtryk, men passer generelt ikke ind på arbejdspladsen.

Tunnels & Plugs

Tunnel-øreringe er noget, man enten elsker eller hader. De er cylindriske øreringe, man sætter i et hul i øret for at udvide det. Ikke alle arbejdspladser er lige glade for dét look... så overvej det nøje.

Det tager desuden tid og regelmæssig opmærksomhed at udvide hullet og lige så stille bruge større og større øreringe. Alt afhængig af hvordan din krop reagerer, kan der gå alt fra 2 til 6 måneder før du kan bruge en større ørering.

Clip-on øreringe

Clip-on øreringe sidder uden på øret, så du kan prøve et look uden at få lavet huller i ørerne.

Tapers

De her øreringe til mænd findes i mange forskellige farver. Navnet er engelsk og kommer af, at øreringene er tilspidsede. De passer i et større hul, men er ikke lige så dramatiske som tunnel-øreringe eller plugs.

Er du ikke helt klar til en taper-ørering endnu? Så er det godt, vi har nogle fake tapers, der passer i et normalt hul. Eller måske vil du hellere have en, der er magnetisk og overhovedet ikke kræver huller i ørerne?

Barbells

Barbell-øreringe bliver mest brugt til kropspiercinger. Til ørerne er de typisk kurvede eller formet som en hestesko, mens dem til resten af kroppen er lige. Barbell-øreringe er bestemt et mere modigt valg end ørestikker og giver en rock’n’roll vibe.

Ædelsten & Perler

Perler og farvede ædelsten er populære hos kvinderne. De er virkelig iøjnefaldende og kan ske at se ret så "bling-bling" ud og tage opmærksomheden fra dit ansigt og look. Hvis det er bling-bling, du er ude efter, så vælg i stedet diamant-ørestikker.

Bagsider & Låse

Her er nogle få af de mest almindelige låse til øreringe. Den bedste stil til dig afhænger bl.a. af, hvor aktiv du er og hvor meget komfort betyder for dig.

 1. Chain Ear Cuff – Det her er en speciel lås med en manchet på den øverste del af øret og en kæde, der forbinder den med en ørestik i den nederste del.
 2. Chain Ear Wire – En anden speciel type ørering, der bruger en kæde igennem hullet. Kun til brug i fuldt helede huller.
 3. Clips Back – Stilen til dem uden huller i ørerne. Lavet så øreringen sidder fast uden huller eller ubehag.
 4. Fish Hoop – Ligner et fiskekrog, der går igennem hullet. Nemme at tage af og på.
 5. French Clip Back – French clip har en speciel bagside med en tråd, der sidder rundt om en stang og op ad øreflippen.
 6. Latch Back – Også kendt som hængslet øretråd, fordi det er en hængslet stang, som sættes fast på en metallås. Låsens form varierer alt efter stilarten.
 7. Screw Back – Mere sikker end en Push Back, fordi bagsiden er skruet på en rillet stang. De sidder godt fast, men tager længere tid at tage på.
 8. Push Back – Også kendt som sommerfuglelås og er en af de mest almindelige låse. Bagsiden er formet som en sommerfugl og glides op ad stangen, indtil den sidder fast. Bruges typisk til ørestikker.

Når du har besluttet dig for at få en ørering, er du allerede halvvejs i mål! Så mangler du bare hullet og noget, du kan stikke igennem. Nemt.

Men sørg for, at det bliver gjort professionelt og ikke i en mørk gyde klokken fire om morgenen.

I Spurgte – Vi Svarede

Hvilken størrelse ørering bør jeg vælge?

De fleste huller i ørerne er omkring 20-18 gauge (et mål for trådtykkelse). En gennemsnitlig ørestik er 20 gauge.

Gauge angiver tykkelsen af den del af øreringen, der skal igennem hullet. Det kan være en forvirrende målestok, fordi en lavere gauge betyder, at trådtykkelsen er højere. En ørering på 22 gauge er tyndere end en på 18 gauge.


Kan jeg sove med øreringen i?

Det afhænger faktisk af størrelsen. En stor ørering kan sidde fast i dit pudebetræk og gøre skade på din øreflip. Av.

Det er også vigtigt, at du vasker både ørering og hul, da olie, hudceller og støv er overalt på din seng og kan samle sig omkring din sølvtonede ørestik .


Hvilket øre skal mænd have ørering i?

Mange stiller det her spørgsmål i forbindelse med, om det ene betyder, at man er homoseksuel og det andet, at man er heteroseksuel. Det er slet ikke noget, du behøver at bekymre dig om.

Ører er ører – læg ikke mere vægt i den slags sludder og sæt øreringen i lige det øre, du har lyst til. Så længe øret sidder på dit eget hoved.


Kan jeg have øreringe på i træningscenteret?

Vi anbefaler ikke store hoop øreringe eller de mere komplekse slags i træningscenteret eller når du spiller basketball. Ingen har lyst til at en ørering sidder fast i deres t-shirt. Ingen. Vælg i stedet en ørestik til det formål.

Når nu vi snakker motion... undgå at svømme med øreringe de første 2-3 uger efter, du har fået lavet huller i ørerne. Og vær opmærksom på, at øreringe i bestemte materialer kan rustne i vand.


Hvad er allergivenlighed og hvorfor er det vigtigt?

Allergivenlige øreringe er lavet til dem, der er allergiske overfor bestemte typer metal. De fleste af dem er allergiske overfor nikkel . Tjek altid om et smykke, du er interesseret i, er nikkelfrit.


Bør jeg tage min ørering af hver dag?

Når hullet i dit øre er helet kan du tage dine øreringe af og på så ofte, som du har lyst til. Hvis du har fået lavet huller for nylig, så lad øreringene sidde i de første 6-8 uger. Det giver hullerne tid til at hele.


Hvad er en god 'begynder'-ørering?

En god første ørering er en, du ikke har noget imod at lade sidde i de første 6+ uger, mens hullet heler. Vælg noget, der matcher dine andre accessories – som et sølvur – og som matcher din garderobe.

En simpel sort ørestik er et godt valg og passer til alt. Sikr dig at materialet er allergivenligt.


Hvor ofte bør jeg udskifte min ørering?

Når hullet er helet, kan du udskifte din ørering så meget, som du har lyst til. Frem med den piratfjer, du så længe har haft lyst til prøve!


Kan mænd bruge øreringe designet til kvinder?

Det afhænger af, hvad 'designet til kvinder' betyder. Huller i ørerne er som standard ens for mænd og kvinder. Og øreringe passer begge køn.

Hvis du har de stereotypisk feminine øreringe i tankerne (stor hoop ørering eller lange, hængende diamantøreringe)... så er det op til dig.

Der er masser af øreringe til mænd, som vi foretrækker. De er designet til at passe proportionalt med en mandekrop og er nemmere at matche med tøj til mænd.


Hvad betyder det når en mand kun har ørering i ét øre?

Det betyder, at han kun har ørering i ét øre.

Måske havde det en anden betydning for 30 år siden, men nu til dags... du kan have så mange eller så få øreringe i, som der er plads til i det look, du stræber efter.


Er det OK for mænd at have øreringe på til begravelse?

Diskrete, smagfulde ørestikker kan være OK. Alt der tiltrækker mere opmærksomhed eller kan virke provokerende er vildt upassende.

Begravelser handler typisk ikke om dig... gudskelov.


Nye artikler

Sådan designede vi Traveller's Kollektionen

Det piner os alle, at vi ikke kan udforske verden. Rejsepine er inspirationen bag en ny kollektion af accessories lavet...

Vielsesringe til mænd – Din ultimative guide

Fra at vælge den rigtige størrelse ring til at shoppe efter ikke-traditionelle ringe: Lær hvordan du vælger en vielsesri...

Helbredende armbånd til mænd – Hvad betyder smykkesten

Find ud af, hvad der gør helbredende armbånd med smykkesten til noget særligt og hvordan, du vælger det rigtige armbånd...

Valentinsgaver til mænd

Fra dansk-designede ure til ringe, halskæder og armbånd: Find en valentinsgave til ham, der betyder noget.

Hvad er et 24-timers ur med én viser & Hvorfor bør du bære et

Lær hvordan du indstiller og ser, hvad klokken er, på et 24-timers ur med én viser, og se hvorfor du bør bære et for at...

Hvad er et månefaseur & Hvordan skal det indstilles?

Lær hvordan man aflæser og indstiller verdens ældste urfunktion – månefasen.

Sådan rengør & vedligeholder du armbånd til mænd

Vi besvarer alle dine spørgsmål omkring, hvordan armbånd til mænd skal rengøres og vedligeholdes. Fra at svømme med perl...

4 Spørgsmål du bør stille dig selv, før du køber et skeletur

Ved at stille dig selv de her 4 spørgsmål, lærer du at vælge det rigtige skeletur og hvordan, du holder liv i det.

Sådan bærer du et lommeur med stil

Fra valg af lommeurs-kæde til at lære hvilket knaphul, der skal bruges: Se hvordan man bærer et lommeur på den rigtige m...

Se alle artikler
Tilbage
Nulstil mit password

Hurra! Vi har sendt dig en e-mail. Du vil snart være i stand til at logge ind!

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.