Modtag inden jul - bestil senest kl. 16:00 onsdag den 21. december

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)
Ønskeliste
Kurv

Sådan binder du et slips: 30 forskellige slipseknuder

Uanset om det er dit første slips eller du er på udkig efter noget udfordrende, hjælper vores trin-for-trin guides dig med at mestre 30 klassiske, populære slipseknuder.

Kom godt i gang

Hver knude har, ligesom halsen den sidder omkring, en særskilt karakter og stemning. The Van Wijk knuden blev skabt til at være den højest mulige slipseknude, mens The Windsor har en formalitet, der gør den til favoritten i Storbritanniens Royal Air Force. Uanset hvilken knude du vælger, så sørg for at øve dig, før du rent faktisk får brug for den.

Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er et slips til mænd, en skjorte og et spejl. Du får også brug for vores guides – som du selvfølgelig allerede har – og tålmodighed, udholdenhed og beslutsomhed. Vi kender dig ikke personligt, men vi vil gætte på, at du har masser af alle tre! Rene hænder er også en god ide og trim dine fingernegle, hvis de er lange, så de ikke gør skade på dit slips.

Instruktionerne i hver trin-for-trin guide er spejlbilleder. Det vil sige at det, du ser på billedet, gerne skal være det samme som det, du ser i spejlet.

Ud over de her 30 måder at binde et slips på, anbefaler vi også, at du læser vores ultimative guide til slips og lærer hvordan du holder dit slips rent og krølfrit. Mangler du en lommeklud til den fantastiske knude, du arbejder på? Vi kan også lære dig hvordan, du kan folde dem.

SJOVE FAKTA OM SLIPS

Det er sjovt at have et slips på, men de er knap så sjove at snakke om. Eller er de? Vi har gennemsøgt internettet og fundet de bedste (og mest interessante) fakta om slips til mænd. Læs dem, husk dem og imponér dine venner, familie og den fremmede på toget, der ikke kan lade være med at stirre på din perfekt bundne Cape knude.

  • En slipsesamler kaldes på engelsk en 'grabatologist' – det må hedde 'grabatolog' på dansk. Verdens største samling af slips (grabatologi) er på 21.231 stk. og ejes af Irene Sparks fra New Zealand. Hvis du kender Irene, så bed hende endelig om at tage et kig på vores kollektion, så hun kan beholde sin plads i Guinness World Record.
  • Striber på et klassisk amerikansk slips går fra øverst i højre side til nederst i venstre side, så det skiller sig ud fra de traditionelle britiske slips, hvor striberne går fra øverst i venstre side til nederst i højre side. De britiske striber blev designet til at gå fra hjertet til sværdet, når man har det på.
  • Der findes rent faktisk skudsikre slips.
  • Der skal over 120 silkeormskokoner og ca. 54.864 - 99.060 meter silketråd til at lave et enkelt kvalitetsslips!
  • De første slips blev båret af kroatiske soldater. De ville nok gerne have haft den skudsikre slags.
  • Der er angiveligt over 100.000 forskellige måder at binde et slips på. Det er rigtig mange timer foran et spejl.
  • Hvis dit slips er for stramt kan det i høj grad mindske blodtilførslen til hjernen. Historiens morale: Sørg for, at knuden ser godt ud uden at være for stram.
  • Suashish-slipset er verdens dyreste. Det er vurderet til $220.000 USD og lavet af silke, 150 gram guld and 271 diamanter.
  • Den samlede globale omsætning af slips og butterflies er på $3.535.000.000 USD i 2019.
  • Slips er en alletiders gave til fars dag… siger alle børn verden over.

Uanset om du leder efter et slips, som er den perfekte gave til fars dag, jul eller din bedste vens fødselsdag... eller du er på udkig efter noget, der hjælper dig med at fortælle din egen historie og fremhæve din stil, så tag et kig på vores udvalg. Med mange slips at vælge imellem har vi helt sikkert det slips, du skal mangler. Og knuden til at holde det på plads.

Mange tak til Joven Santos for de fantastiske illustrationer overalt i den her guide.

I Spurgte – Vi Svarede

Hvad er den bedste knude til at fremhæve en slipsenål?

Hvad er den bedste knude sammen med en skjortenål?

Prøv Four-In-Hand eller Half Windsor. De gør begge to, at skjortenålen stadig er synlig.

Se Four-In-Hand her og klik her for Half Windsor knuden.

Hvad er den nemmeste knude at binde?

Oriental knuden – også kendt som Den Simple Knude.

Hvad er den sværeste knude at binde?

The Eldredge knuden er en af de mest komplekse knuder, men den er bestemt også det hele værd!

Hvad er en almindelig slipseknude for en brudgom?

The Windsor knuden og Half Windsor knuden er begge to gode til den formalitet, de fleste bryllupper indebærer og så er de ret nemme at lære. Hvis du vil gøre det mere romantisk og udtrykke noget med dit slips, så prøv Trinity knuden eller Truelove knuden.

For mere bryllupsinspiration kan du læse vores ultimative guide til brudgom accessories.

Hvilket stof bør man bruge til tykkere knuder?

Tænk på slipsets mellemfor. Slips med tykkere mellemfor resulterer i tykkere knuder. Slips med tyndere mellemfor resulterer i tyndere knuder. Prøv en Half Windsor knude eller en Pratt knude til et tyndere slips og en Four-In-Hand til et tykkere slips.