Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os

Accessories til mænd

Din guide til alt

Siden civilisationens morgen har mænd båret accessories - fra vikingebrocher til egyptiske signetringe til polynesiske perlearmbånd. Tøj var en nødvendighed, men accessories har altid handlet om udtryk.

Accessories er også de længst overlevende rester af, hvem gamle mennesker var. Når arkæologer afslører ruinerne af byer, hvad finder de så bortset fra keramik og fundamenter? Når der ikke er noget tilbage af de mennesker, der boede der - deres tøj og kroppe fortæret af jorden - hvordan ved vi, hvem de var?

Gennem deres accessories. Bar de guld eller sølv? Hvilke symboler var indgraveret ind i deres smykker? Hvor detaljerede var deres design? Svarene fortæller os ikke kun om dem, men om hvor langt deres indflydelsessfære nåede, og hvem de handlede med. Accessories giver dig mulighed for at fortælle din historie, selv gennem årtusinder.

1 Accessories til mænd1.1 Hvad er accessories til mænd?1.2 Hvilke områder af herre accessories tilbyder vi?1.3 Typer af accessories1.4 Ofte stillede spørgsmål1.5 Top 5 trends til herre accessories i 20221.6 Luksus accessories til mænd1.7 Unikke accessories til mænd1.8 Statement accessories1.9 Overkommelige accessories til mænd1.10 Farverige accessories1.11 Accessories til ældre herre1.12 Rejseaccessories til mænd1.13 Personlige accessories1.14 Bryllupsaccessories til brudgommen1.15 Top accessories til mænd1.16 Accessories til jakkesæt1.17 Accessories til din ferie1.18 Accessories til stranden1.19 Du spurgte, vi svarede

Hvad er accessories til mænd?

Historien om accessories til mænd er interessant. Det, der nu opfattes som "kvindeting", blev i mange tilfælde opfundet af og udviklet til mænd. Høje hæle blev båret af det persiske kavaleri i det 15. århundrede for bedre at sikre deres fødder i stigbøjlerne. Det europæiske aristokrati brugte dem senere til at fremstå højere og mere majestætiske. Makeup, rouge og de enorme hvide parykker var for det meste europæiske mænds ting. Mode balancerer mellem, hvad der betragtes som traditionelle maskuline og feminine træk, og i takt med at samfundsnormer bliver mere og mere slørede, følger stilen trop.

Stil er en naturlig kraft, og som et stormløb kan intet menneske ændre sin kurs gennem ren vilje. Det er styret af den kollektive vilje og interesse hos de mennesker, der danner gruppen. Nogle vil måske forsøge at præge stil i en bestemt retning, men denne mystiske kulturelle kraft ender med at beslutte, om de er banebrydende eller ... excentrikere.

Hvilke områder af herre accessories tilbyder vi?

Vi designer og sælger alt, hvad en mand skal bruge for at se godt ud, undtagen tøj og toiletartikler.

Listen over typer af accessories omfatter; tasker, skægplejeprodukter, bælter, bow ties, armbånd, seler, briller med klare glas, manchetknapper, øreringe, handsker, hatte, reversnåle, halskæder, slips, lommeklude, ringe, tørklæder, barberprodukter, solbriller, slips, punge og ure.

Med over 6500 tilgængelige varer er vi sikre på, at du vil finde noget, du kan lide her.

Typer af accessories

Tasker

Tasker er en belejlig måde at transportere flere mindre genstande rundt på. Nogle, såsom bærbare eller toilettasker, har et enkelt formål, mens andre, såsom rygsække og duffel bags, fungerer til alle formål.

Tasker kommer i en række forskellige materialer, som hver har sine fordele og ulemper. Læder udstråler luksus, kanvas robusthed, bomuld bæredygtighed og polyester eventyr. Hvad siger din?

Se vores udvalg af tasker

Barber- og skægpleje

En god barbering adskiller mændene fra drengene. Eller gør en god barbering mænd til drenge? Svaret afhænger af, hvor meget skæg, der gror på den mand, du spørger. Skægpleje og barberartikler er afgørende for moderne mænd. Der findes ikke en mere pro måde at holde dit ansigt glatbarberet på end en glat barberkniv slebet på en læderstrop. En barberkniv, der skraber den klassiske barberskum væk, du har skummet op i din barberskål og påført med din børste med ibenholt skaft.

Safety Razors er mindre tilbøjelige til at efterlade din hud med små sår og er billigere at vedligeholde end barbermaskiner. Skulle du være typen, der lader skægget vokse vildt, vil skægbørster og -kamme, balsam, olier, shampoo og voks holde skægget på plads. Fordi forskellen mellem et velholdt skæg og et usoigneret rod er omsorg.

Se vores udvalg af skægpleje and barberprodukter

Bælter

Bælter er stropper af læder eller kanvas beregnet til at blive ført gennem løkkerne på dine jeans eller pæne bukser, for at holde dem oppe. Men de gør meget mere end bare at holde dine bukser oppe. Deres farve fremhæver elementer i dit outfit og accessories, og metalspændet kan komplementere dit ur, ringe og halskæder.

Hvis det er et læderbælte, skal det altid matche dine andre læderting (f.eks. sko og tasker), og hvis det er kanvas, skal det komplementere de andre farver i dit outfit.

Se vores udvalg af bælter

Bow ties

Bow ties er store strimler af stof, der ligger under din skjortekrave og er bundet i en sløjfe foran, der dækker den øverste knap. Vidste du, at der findes en bow tie i træ? De er super sjove og vil få dig til at skille dig ud fra mængden til din næste formelle sammenkomst.

Hvis du føler dig tilpas i at skille dig ud, kommer bow ties blandt andet også i bomuld, silke og polyester og i en række forskellige farver. Du skal bare spørge dig selv: Pre-bundet eller klassisk? Og får jeg et matchende skærf?

Se vores udvalg af bow ties

Armbånd

Armbånd er smykker, der vikles rundt om håndleddet, for at dekorere eller udtrykke sig. Oftest er disse metalkæder, lædermanchetter, perlesnore vævede eller flettede. For ekstra stil bør disse matche og komplementere dine andre accessories - især dit ur.

Langt de fleste af os bruger håndbevægelser, når vi taler, hvilket gør vores hænder og håndled til en del af kommunikationen. Sørg for, at dine håndled fortæller din historie, når du også gør det.

Se vores udvalg af armbånd

Seler

Seler er flade elastiske bånd, der fastgøres bagpå og foran på dine bukser og går over dine skuldre, for at holde dine bukser oppe. Et alternativ til bælter og bør aldrig bæres på samme tid. Det eneste statement, du ville lave, er: "Der er en af de her, jeg ikke ved, hvad gør."

Seler er fastgjort til dine bukser enten med knapper på indersiden af linningen eller klipset direkte på den. Sørg for, at dine bukser har knapper til fastgørelse af seler, før du køber dem, eller at du kender nogen, der kan sy knapper på dine bukser. Hvis du kan gøre det selv... kudos!

Se vores udvalg af seler

Briller med klare glas

Klare briller er stel med glas, der ikke er tonet og ikke har styrke i sig. De bæres udelukkende med æstetiske formål eller, hvis du har brug for en undskyldning for at ville se godt ud, for "sikkerheden". Nogle mænd ser simpelthen bedre ud med briller på. Nogle mænd ønsker måske at projicere intellekt og fundet ud af, at det bedst opnås ved at bære briller på trods af, at de er udstyret med et perfekt syn.

Der er ingen tvivl om, at det at bære briller ændrer folks umiddelbare indtryk af dig, og det er op til dig at definere, hvilket indtryk du vil give. Det vinder helt sikkert over at gå rundt med en bachelorgrad hæftet i panden.

Se vores udvalg af klare briller

Manchetknapper

Cufflinks are made to pass through the buttonholes on dress shirts and secure the fold around your wrist, preventing the cuff from sliding over your hand.

Manchetknapper er lavet til at føres gennem knaphullerne på skjorter og sikre folden omkring dit håndled, så manchetten ikke glider over din hånd. Manchetknapper kommer i alle former og størrelser, og hvis du har en slipsenål, ringe og andre accessories på, vil du gerne matche dine manchetknapper til dem. Hvis du skal til en afslutningsfest hos en, der er færdiguddannet tømre, kan du dog overveje vaterpas manchetknapper. Der findes ingen ende på måderne, du kan udtrykke dig på med manchetknapper.

Se vores udvalg af manchetknapper

Øreringe

Hoops og ørestikker er lavet til at føres gennem det lille hul i dit øre (eller en anden kropsdel). I tilfælde af hoops samles øreringen på den anden side af øret og fuldender cirklen. I tilfælde af ørestikker lukkes denne med en lille lås bagpå øret, der sikrer, at øreringen er på plads. Magnetiske øreringe og clip-on øreringe fastgøres til din øreflip gennem henholdsvis magneter og fjedre, der klemmer på øreflippen. Gode alternativer til piercing, hvis du ikke er så vild med nåle.

I den anden ende af spektret har du stretch, plugs og gauges, som alle er designet til at strække din øreflip for at kunne rumme større smykker. Vi har et pænt udvalg af fake plugs, hvis du vil prøve looket uden forpligtelse.

Se vores udvalg af øreringe

Handsker

Handsker er tynde lag stof eller læder, der bæres på hænderne for at beskytte dem mod kulde. Normalt er de lavet af bomuld, uld eller læder, og findes i flere varianter - fra varme og hyggelige touchscreen-kompatible bomuldshandsker lavet af genbrugsmaterialer til ægte, højkvalitets fåreskinds kørehandsker.

Vi har alle brug for handsker, for at beskytte vores hænder mod kulden. Når vi ikke gør det, bliver vores hud tør, begynder at flage, og vi får de der irriterende små ridser mellem fingrene.

Se vores udvalg af handsker

Hatte

Hatte er tøj, der bæres på dit hoved, for at beskytte det mod kulde om vinteren og solens skadelige stråler om sommeren, og for at sikre, at du ser godt ud, selv når du har en dårlig hårdag. Mange er af den opfattelse, at vi mister 80% af vores kropsvarme fra vores hoveder. Selvom dette er et godt salgsargument for hatte, er det også beviseligt forkert.

Når det er koldt, mister vi varme fra den del af os, der er afdækket, hvilket ofte tilfældigvis er vores hoveder. Hatte er normalt lavet af bomuld, uld, filt eller læder, og de giver det stærkeste udtryk, når de kombineres med matchende handsker og et tørklæde.

Se vores udvalg af hatte

Reversnåle

Reversnåle er skarpe metalnåle beregnet til at dekorere reversen på en jakke eller blazer. De fleste blazere og jakker har et knaphul øverst til venstre. Dette plejede at være til at lukke den øverste del af jakken over brystet for at holde varmen, og inde i folden i højre side lå en skjult knap.

Med årene er knappen forsvundet og efterlader hullet i venstre side med kun ét formål: en holder til reversnåle. Reversnåle sættes gennem knaphullet (eller stoffet, hvis din jakke ikke har et) og giver et stænk af farve eller et iøjnefaldende skær til dit look.

Se vores udvalg af reversnåle

Halskæder

Halskæder er smykker, der hænger rundt om din hals på brystet. Disse er oftest lavet af metal, læder eller bomuld, og nogle har sat vedhæng på, som er dekorative elementer, der trækker halskæden ned og danner en V-formet vinkel på midten af dit bryst. Vedhæng kommer i alle former og størrelser, fra natursten til metalplader kaldet dog-tags til arbejdsure og mere.

En halskæde er centreret om din krop og bærer uden tvivl den stærkeste del af din historie. Den hænger ved din kerne og bruger alle omkring sig som en ramme. Sørg for, at din halskæde fortæller, hvad du vil have den til at fortælle.

Se vores udvalg af halskæder

Lommeklude

Lommeklude er firkantede stykker stof beregnet til at dekorere brystlommen på et jakkesæt eller en blazer. Disse er normalt lavet af polyester, silke eller bomuld og kommer i en række forskellige farver og mønstre og kan foldes i utallige former.

At matche din lommeklud med dit slips, bow tie, krave eller tørklæde og sørge for, at disse komplementerer farvesammensætningen i dit ensemble, er det, der giver dig stil på et højere niveau. At folde en som en origami-drage er episk.

Se vores udvalg af lommeklude

Slips

Slips er tynde strimler af stof (normalt silke, polyester eller bomuld) beregnet til at binde rundt om din hals under din skjortekrave og hænge ned foran, for at skjule din skjortes knapper. Et slips skal komplementere dit jakkesæt og kun have tekstur, hvis din skjorte ikke har nogen.

Matchende slips og lommeklude er altid et sikkert træk. For flere tips om valg af slips, længde og mere, kan du se vores ultimative guide til slips og lære at binde din yndlings knude i vores "Sådan binder du et slips: 30 forskellige slipseknuder" guide

Se vores udvalg af slips

Ringe

Runde bånd af forskellige metaller og andre materialer båret på dine fingre til dekorative eller udtryksfulde formål. De fleste ringe er lavet af rustfrit stål, titanium, guld eller sølv, men andre såsom keramik eller silikone stiger i popularitet.

Keramiske ringe og silikoneringe er særligt anvendelige for folk, der arbejder med eller i nærheden af elektricitet, da disse er ikke-ledende. Silikoneringe er også stærke og elastiske nok til at blive båret i fitnesscentret, hvis du ønsker at bringe dit budskab hele vejen til squat stativet.

Se vores udvalg af ringe

Tørklæder

Tørklæder er lange strimler af stof, der vikles rundt om halsen for at holde varmen. Et tube tørklæde er et lukket cylinder rør beregnet til at blive trukket over dit hoved til samme formål. Uanset, hvad du vælger, er et tørklæde bedre end at kramme dine ører med dine skuldre for holde dem varme.

Solbriller

Solbriller består af farvede glas, der sidder på metal- eller plastikstel og monteres foran dine øjne for at give komfort på solrige dage. De giver også mulighed for bedre syn i stærkt lys, og tilføjer flere stilige elementer til din stil. Desuden kan ingen med et par solbriller se, hvad du kigger på.

Slipsenåle

Slipsenåle er metalstykker beregnet til at holde dit slips centreret på din skjorte og holde den tynde ende sikkert skjult bag den tykke ende af dit slips. Hvis du nogensinde skulle få lyst til at bære dit slips rundt om hovedet, kan du fastgøre slipsenålen til din overlæbe for at minde dig selv om, at det er en dårlig idé.

Se vores udvalg af slipsenåle

Punge og kortholdere

Tegnebøger holder dine betalingskort, ID kort, sedler og mønter samlet på ét praktisk sted. Kortholdere er specielt designet til kun at holde kort, og nogle kommer med RFID-beskyttelse, for at blokere potentiel udnyttelse af dine korts kontaktløse funktioner.

På trods af bekvemmeligheden ved at betale med din telefon, er der en ubestridelig elegance ved at åbne en guldfarvet kortholder.

Se vores udvalg af punge og kortholdere

Ure

Et ur er standardudstyr til en mand. Brugt til dekorative og udtryksfulde formål, siger et ur meget om din personlighed, dine ambitioner og hvordan du ser på dig selv. At vise tiden er uden tvivl et urs mindst vigtige funktion. Ethvert ur kan vise tiden. Men hvilken type ur du vælger at placere på dit håndled, siger meget om dig.

Hver del af dit væsen er et lærred til udtryk. Fyld det med dig.

Se vores udvalg af ure

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er de 10 vigtigste accessories til mænd?

Ikke alle bryder sig om at klæde sig ud eller slå sig løs hver dag, men der er et minimum af indsats, vi alle gør til visse lejligheder. Fra de sørgmodige til de glade. Etikette dikterer, at hver af os skal være udstyret med disse 10 essentielle accessories, når de er nødvendige.

Et slips

At være den eneste fyr uden slips til et familiemedlems bryllup lugter lidt af respektløshed. Det samme gør slet ikke at dukke op. Du har virkelig intet andet valg end at have mindst ét slips, der passer til dit jakkesæt, gemt til en nødsituation. Men du vil sikkert gerne have flere valg af farver og mønstre for at have muligheder, når du kender temaet. Et lyserødt slips ville sandsynligvis se malplaceret ud ved en begravelse.

Slipsenål

Slips er kendt for at have deres eget sind, og de ser ud til at være fast besluttet på at sidde andre steder end foran og i midten. En slipsenål holder det på plads. Disse kan være prangende og komplekse eller enkle og rene, indgraverede eller ej - det er op til dig.

Halskæde

En halskæde er uden tvivl det stærkeste, udtryksfulde element af alle dine accessories. Dit bryst er et lærred, og uanset hvilket udsagn du vælger at sætte der, har det hele dit jeg som sin ramme. Sørg for, at det fortæller din historie.

En halskæde tilføjer ikke kun iøjnefaldende detaljer foran på dit bryst. Den kan komplementere din kæbelinje og halsudskæringen på din skjorte. En simpel kæde vil altid ligge i en 'U'-form, men en halskæde med vedhæng skaber et 'V'. Jo længere kæden er, jo skarpere bliver hjørnet. Når du lægger halskæder i lag, så prøv at gå efter komplementære farver og varierende længder og teksturer, så de ikke overlapper hinanden og ser rodet ud.

Bælte

De fleste af os – hvis ikke alle – går i bukser i hvert fald noget af tiden. Hvis dine bukser ikke er perfekt skræddersyet til at passe din form, kan du bruge enten seler eller et bælte for at forhindre disse ting i at forårsage en "uanstændig hændelse". Seler er mere et stilistisk valg i disse dage, men et bælte er essentielt til hverdagsbrug for at undgå synlige revner bagtil.

Armbånd

Et armbånd tilføjer et strejf af din karakter til dit håndled. Dit håndled er en af de mest udtryksfulde dele af din krop (mange bruger håndbevægelser, når vi taler), og at det ikke siger noget, siger meget. Du vil gerne sikre dig, at dit armbånd passer til dit ur og andre accessories, og at det siger, hvad du vil have det til at sige.

Messenger taske

Få tasker har messenger taskers alsidighed eller deres bekvemmelighed. De fleste af os er nødt til at slæbe rundt på en bærbar computer, telefon, pung osv., og en messenger taske tilbyder den perfekte opbevaring for de fleste mænd. En rygsæk er større og dens vægt er mere jævnt fordelt, men de er også mere besværlige at tage på, og alle dine ting ligger i ét stort rum, hvilket tvinger dig til at rode rundt efter det, du leder efter. Til de fleste daglige aktiviteter er en velorganiseret messenger taske løsningen.

Ringe

De fleste mænd vil kun bære én ring i deres liv. Den, der styrer dem alle? Nej. Den, der betyder, at han er taget af markedet. Men det efterlader ni fingre for rent udtryk. Det være sig en signetring med din yndlings ædelsten, en unik Damaskus stålring eller et simpelt bånd med en personlig gravering - mulighederne er uendelige.

Ur

Ethvert ur kan fortælle dig, hvad klokken er, men kun et ur, der taler til dig, kan tale for dig. Et ur siger så meget om bæreren – hvordan de ser sig selv, og hvordan de ønsker at blive set. Et funktionelt dykkerur råber på eventyr, mens et tyndt formelt ur hvisker elegance. Et skeletur peger på en nysgerrig sjæl, mens et månefaseur indikerer, at man er i kontakt med sit tredje øje. Dine skal sige, hvad du mener med dem.

Pung

Har du betalingskort og indimellem bærer rundt på stykker af papir eller små metalskiver af pengeværdi? Hvis du kunne svare ja til alle tre og nogle gange bærer mere end én af hver, har du brug for en pung. Selvfølgelig kan du få et af de telefoncovers, der også fungerer som en pung, men hvor mange kort kan du klemme ind i den, før den bliver overfyldt? Og vil du virkelig åbne din telefon for at få dit kort og afsløre dine Tinder-notifikationer til den søde kasserer? Det tænkte vi heller ikke. Anskaf dig en pung.

Solbriller

At knibe øjnene sammen giver dig rynker. Faktisk giver alt direkte sollys dig rynker, men de bliver mere synlige omkring dine øjne, når du kniber øjnene samme i stærkt sollys. Alle har brug for et par solbriller til at beskytte deres øjne om sommeren, men der er stel, der passer dig godt, og stel, der ikke gør. Du ved sikkert allerede, hvad der er hvad for dig. Der er også spørgsmålet om polariseret eller ej? Med eller uden blå-lys-filtrering? Fotokromatiske glas?

Top 5 trends til herre accessories i 2022

Øreringe med vedhæng

Beskrevet som absolut meningsløst og derfor genialt, er vi med al respekt uenige. Enhver udtryksform er per definition ikke meningsløs. Hoops giver dig mulighed for at hænge udtryksfulde vedhæng fra dem, og skifte dem ud afhængig af dit humør. Ved at kombinere farver, former og vedhæng... er der ingen ende på, hvad du kan fortælle med et sæt vedhæng.

Blå-lys-blokerende briller

Vi har alle sammen brugt mere og mere tid foran computeren på det seneste, og det ser ikke ud til, at det kommer til at ændre sig foreløbigt. Hvis du har bemærket, at dine øjne bliver anstrengt efter et par timer på arbejde, udsætter du måske dine øjne for meget blåt lys. Blå-lys-blokerende briller er en fantastisk måde at give dine øjne et hvil på, mens de forbliver produktive i denne digitale tid. De vil også få dig til at se super smart ud på dine zoom møder.

Damascus Ringe

Damaskusstål dannes ved at folde to typer stål oven på hinanden, hvilket skaber et tydeligt trælignende mønster, når stålet skæres. Ringe lavet af Damaskus stål er unikke, da mønstret på hver enkelt er forskelligt per definition. Damaskus ringe og dem med natursten er unikke - 100% dine.

Smykker med perler

Indtil slutningen af det 19. århundrede var perler uoverkommeligt dyre for alle undtagen de rigeste konger, der bar dem stolt som et tegn på rigdom. De blomstrende 20'ere er der, hvor Vesten begynder at betragte dem som 'kvindesmykker.' På det seneste er der dog flere og flere højtprofilerede mænd, der slutter sig til bevægelsen om at genvinde deres perler. Vil du slutte dig til dem?

Halskæder i lag

At bære flere halskæder i komplementære farver og varierende længder skaber en visuel fest på dit bryst. Men pas på, at festen ikke bliver til optøjer. En kombination af vedhæng og kæder kan fortælle din historie mere levende, end et enkelt smykke kan, men for mange blandede budskaber er en opskrift på forvirring.

Luksus accessories til mænd

Hvad gør accessories luksuriøse? Hvis et verdenskendt parisisk modehus udgiver et 'billigt' armbånd lavet af glansløse materialer, er det så stadig et luksusarmbånd? Hvad hvis en masseproduktionsvirksomhed laver en ved at bruge de bedste materialer, designet af top designere og baseret på mange års forskning i overfladekomfort og pasform? Er det mere eller mindre luksuriøst end det første eksempel? Hvad hvis de har samme pris? Betyder det noget?

Vi sigter efter at henvende os til enhver type mand, så selvom de fleste af vores accessories er overkommelige, sigter vi altid efter at maksimere værdi for pengene. Nedenfor er et par af vores avancerede produkter, hvor der ikke blev sparet på omkostningerne for at give dig det bedste af det bedste.

Unikke accessories til mænd

Ingen kan lide ordet ’normal’. Der er heller ingen, der kan lide ordet ’underlig’. Men 'unik' er det, de fleste af os stræber efter. At være mærkbart anderledes end resten af flokken på en positiv måde. At skille sig ud og blive bemærket, men ikke stikke ud og blive udelukket.

Dette er nogle af de smykker, vi har designet med netop det formål. At være interessant, anderledes og fantastisk. Kort sagt: at være unik.

Statement accessories

Nogle accessories er bare beregnet til at tilføje en særlig stilart til dit look. For at tilføje et reflekterende skær til din halsudskæring, et stænk af farve omkring din talje eller en tekstur til dit håndled. Så er der tilbehør, der ikke bare hvisker dit budskab til hele verden, men skriger den gennem en megafon fra en bjergtop i håb om at forårsage en lavine af reaktioner.

Nedenfor er nogle af vores stærkeste statement smykker, designet til at sige noget på den mindst mulige diskrete måde.

Overkommelige accessories til mænd

Less is more, oftest. Nogle gange vil man bare gerne dekorere sin krop med noget, der ikke kostede to arme og en nyre. Kvalitet til en overkommelig pris er, hvad vi stræber efter med alle vores produkter, men nedenfor er nogle fremragende, enkle og frem for alt billige muligheder.

Hvis du vil have noget mere high-end til lave priser, kan du tjekke vores outlet side.

Farverige accessories

Accessories, der komplementerer dit outfit, forstærker dit budskab, men dristige farver, der står i skarp kontrast til det, fanger øjet og fanger opmærksomheden og bærer en historie, der er helt deres egen.

Nedenfor findes accessories, der vil efterlade et livligt indtryk.

Accessories til ældre herre

Der er ingen gamle mænd - kun modne herrer. Vores smag udvikler sig løbende med os, og mens de fleste mænd bevæger sig mod mere minimalistiske designs, højere kvalitet og bedre komfort i deres twilight år, tager nogle en hel U-vending og spurter den anden vej. En anden ting, der har tendens til at ske, når vi modnes er, at vi holder op med at bekymre os så meget om, hvad andre tænker om os, og udvikler en stil, der er meget individuel. Vi bliver mere os selv.

Vi har accessories til alle aldre, men nedenfor er nogle, der henvender sig til den tidligere type herre - minimalistisk, høj kvalitet og behagelig.

Rejseaccessories til mænd

"At rejse er at leve," sagde vores helt egen, HC Andersen. I hans tid tog det lang tid at komme nogen vegne, og det eneste passende rejsetilbehør var tøj til alle slags vejr og en stor trækuffert. I dag kan vi hoppe fra by til by med tøjet, vi har på, og en lille rygsæk.

Vi har rejseaccessories til alt fra dagsture til længere rejser; urbane pubcrawl til landlige vandreture. Tjek dem ud nedenfor.

Personlige accessories

Vi tror stærkt på accessories' magt til at fortælle historier. Men intet fortæller en mere personlig historie end personlige accessories. Uanset, om det er din partners navn eller din personlige filosofi, gør indgravering smykket til dit og dit alene.

Nedenfor er nogle af vores bedst sælgende produkter til gravering, der venter på dit personlige præg.

Bryllupsaccessories til brudgommen

Hvordan man klæder sig som brudgom er et spørgsmål, der har fået mange mænd i problemer. Hovedreglerne er: komplementer din partners outfit uden at tage al opmærksomheden. Du vil gerne skille dig ud, ikke stikke ud. For en mere dybdegående guide om accessories på din bryllupsdag, tjek vores grundige guide til accessories for brudgomme.

Skal du deltage i en andens bryllup? Beslut dig ikke for et outfit uden at læse vores ultimative guide til accessories for bryllupsgæster.

Top accessories til mænd

Hvad er de bedste accessories til mænd? Svaret på det spørgsmål afhænger helt af dig. Nogle ting er simpelthen standard – enhver mand skal for eksempel have et ur. Men hvilket slags ur, der er bedst for dig, afhænger af din tøjstil, din hudfarve, din livsstil og mange andre faktorer. Ingen kender din historie bedre end dig (muligvis med undtagelse af din mor), så ingen kan fortælle dig, hvad der er bedst for dig. Og lad os ikke engang tale om ordet 'cool'.

Hvad der er "cool" ændrer sig hver sæson. Den eneste konstante er, at det har noget med holdning at gøre. Bortset fra det er dens definition i konstant forandring. Alt, hvad vi kan gøre, er at fortælle dig om vores bedst sælgende accessories baseret på, hvad der flyver ned fra vores hylder... men, hvad du gør med den information er op til dig.

Accessories til jakkesæt

Langt de fleste af os vil have et jakkesæt på på et tidspunkt i vores liv. Men uanset typen er der nogle accessories, der betragtes som standardudstyr til et af disse. Et slips eller en bow tie er normalt til vigtige lejligheder, og hvis du går efter førstnævnte, vil du gerne kombinere det med et slips, så det ikke blafrer over det hele. Manchetknapper til skjortemanchetter og lommeklude hører til i kategorien 'musthaves', men lommeure, skjortenåle og skærfer er pro-redskaber, som kun de bedst klædte blandt os kender og bruger. Se vores udvalg af jakkesæt accessories, der vil give ethvert jakkesæt det ekstra pop.

Accessories til din ferie

Mens dit valg af accessories til ferien i høj grad bestemmes af typen af ferie, er nogle uundværlige, uanset om du holder en weekendtur i byen eller en lang, afslappende badeferie.

For det første, uanset destinationen på ferien og længden af dine bukser, har du brug for at holde bukserne oppe. Et lærredsbælte er den perfekte ledsager på ferien, ikke mindst fordi det giver efter, når du muligvis begynder at runde lidt ud i løbet af ferien efter al den lækre, lokale mad.

En anden must-have ledsager er en rygsæk. Uanset om det er din telefon, et kort over byen eller alle de minder, du bærer rundt på, har du brug for en robust, stilfuld ledsager på din udflugt. Uanset, hvor du går hen, og hvad du end gør der, er en kvalitetstoilettaske altid en god idé.

Se nogle af vores foretrukne ferie accessories nedenfor.

Accessories til stranden

Stranden er sandet, solrig og brændende. Det, du gerne vil have på, er beskyttelsestøj fra top til tå. Medmindre du er ude efter en god solbrændthed. Her bliver du i det mindste nødt til at beskytte dine øjne, mens du soler dig.

Solbriller er et must-have for enhver strandløve. De beskytter ikke kun dine øjne mod solens skadelige stråler, men forhindrer dannelse af rynker. Hvis dine ører let bliver brændte, kan du overveje en bøllehat.

Du skal helt sikkert have en rygsæk eller duffel taske til alle dine ting og en toilettaske til solcremen, lotionen og aftersun. Og sidst, men ikke mindst et vandtæt ur. Se nogle af vores bedst sælgende strand accessories her.

Du spurgte, vi svarede

Hvad er gode accessories til fyre?

Som så mange ting i livet, afhænger det af fyren. Det grundlæggende, enhver fyr bør have, er et ur, en pung og et læderbælte. Ud over det er der halskæder, ringe, armbånd og en messenger taske.

Hvor mange accessories skal mænd bære?

Så mange som du føler dig tryg ved at have på. Det er din fortælling.

Hvordan klæder man en fyr på?

Man tager udgangspunkt i hans hudtone og tøjstil og arbejder ud fra det. Det skal være accessories, der komplementerer hans hudtone (guld for varm, sølv for kold, sort for alle), og gør dit bedste for ikke at karambolere med hans tøjstil, når det kommer til former og størrelser. Bare husk - kontrast er godt, sammenstød er ikke. Når du har styr på det grundlæggende, begynder du at eksperimentere. Forskellige farver, lag, flere ringe osv. er alle sjove ting, du kan prøve, for at forbedre din stil og gøre den til din egen.

Hvorfor er accessories til mænd vigtigt?

Når arkæologer graver resterne af vikingehuse og grave op, er accessories ofte den eneste indikation af, hvem disse mennesker var. De er det mest varige udtryk for vores identitet og fortæller vores historie længe efter, at de, der kendte os, er væk.

Accessories henleder opmærksomheden på specifikke områder eller træk ved din krop og stil, og hjælper dig til bedre at rette seerens blik. På denne måde kan du få dine gode sider frem og trække opmærksomheden væk fra eventuelle fejl. Du er direktøren, der styrer kameramandens hånd. Accessories er en udtryksform. De udstråler din identitet til verden, hjælper dig med at føle dig godt tilpas, føle dig som dig selv, vel vidende at dit sande jeg står til udstilling. Accessories giver selvtillid.

Hvordan matcher jeg accessories

Det første, du vil gøre, er at koordinere dine farver. Der er ingen mening i at prøve at matche accessories, hvis din stil er lidt rodet. Prøv at bære et lignende antal smykker og af samme type. Hvis andre i selskabet har en enkelt halskæde, et ur og en ørering på, er det ikke 'matchende' at dukke op og ligne et juletræ, uanset hvor meget tid du har brugt på at få farverne til at passe. For et dybere dyk ned i matchende accessories, tjek vores 7 regler for matchende herre accessories.