Solbriller | Køb 2 og spar 20%

Solbriller | Køb 2 og spar 20%

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Nøglepung

En nøglepung er desværre noget mange forbinder med skolens pedel eller kollegiets vicevært – og det vil vi gerne lave om på. En nøglepung kan være lige så cool, som den er praktisk. Har du nøgler, bør du have en nøglepung, så de altid er nemme at finde og opbevare på en let måde.

Her på siden finder du alle vores fede nøglepunge, som du kan klikke hjem. Der er mange forskellige modeller, så gå endelig på opdagelse i vores udvalg.

Mest solgte

2 produkter

En læder nøglepung er cool på den helt rigtige måde

En nøglepung i læder er vintage, retro og moderne på én gang – og den holder. Hos Trendhim har vi et stort udvalg af cool nøglepunge i læder, og der bør være noget for enhver smag. De kommer i forskellige farver, hvor vi er særligt glade for den brune eller tan til urban-hipsteren eller den klassiske og stilrene sorte til dig i jakkesættet.

En nøglepung passer på dine nøgler

En nøglepung er lige så funktionel, som den er cool. Hele idéen med designet af denne pung er netop, at den kan passe på dine nøgler. Ikke flere bøjede eller ridsede nøgler, og ikke flere udgifter til nye sæt.

Vidste du, at dine nøgler kan holde op med at fungere med deres specifikke lås, hvis nøglespidsen ridses? Det kan de – nu ved du det. 

En nøglepung beskytter din telefon og dine øvrige genstande

Ikke alene beskytter nøglepungen dine nøgler, den beskytter også dine øvrige genstande mod dine nøgler. Når dit nøglebundt er sikret i din nøglepung, så risikerer du ikke, at de ridser din telefon, din kortholder eller din mappe.

Og er der noget, der er meget mere ærgerligt, end at få en ridset telefonskærm fordi nøgler og telefon er landet i samme lomme? Så pas godt på alle dine ting, og opbevar dine nøgler et sikkert sted.

Med en nøglepung har du bedre styr på, hvor dine nøgler er

Mon ikke vi alle har præsteret at smide et nøglebundt væk en gang eller to? Selvfølgelig kan det også ske, selvom du har investeret i en nøglepung, men sandsynligheden er væsentligt mindre.

Nøglepungen er større og mere solid, og den forsvinder ikke i et hul i din lomme eller ud gennem din hånd. Dertil kommer, at vi er mere tilbøjelige til at huske, hvor vi lægger vores nøglepung end vores nøgler – blot fordi nøglepungen er købt med en intention.

En nøglepung kan indeholde mere end nøgler

En nøglepung kan mange ting, og de kommer i et væld af størrelser og designs. Der findes modeller, der er designet med det ene formål at holde nøgler, klart, men der findes også større modeller med flere organiseringsmuligheder.

Nogle har mere plads og flere rum, og giver mulighed for at holde diverse kort, kontanter, bilnøgler separat i nøglepungen.

En læder nøglepung er i virkeligheden den maskuline pendant til kvindens clutch – og den er både praktisk og flot at have ved hånden som moderne mand!